Бізнес
OLX Доставка
Опис
Ферма Las Valdesas (Лас Вальдесас) розташована в Іспанії , географічному центрі Андалусії, у сільській місцевості на південь від Кордови, у місті Пуенте-Хеніль.
У оливковому гаю Las Valdesas вирощують п"ять видів оливок: Арбекіна, Хожибланка, Пікуаль, Мансанільо і Франтойо та з кожного з цих видів виробляється окремий вид олії.
Оливковий гай є частиною інтегрованої виробничої групи, яка регулює сільське господарство, обмежуючи використання добрив та пестицидів, що дозволяє виробляти більш здорову та натуральну оливкову олію, практикуючи екологічно чистий спосіб ведення сільського господарства.
У Las Valdesas оливки збирають до моменту їх повного дозрівання так як оливкова олія з недозрілих оливок містить вищий вміст олеїнової кислоти і поліфенолів, що допомагає зменшити окислення жирів у кровотоку людини та є корисним для серцево-судинної системи.
Млин, розташований на фермі, перемелює оливки тільки з власного оливкового гаю!
Щоб запобігти окисленню та псуванню оливок, їх подрібнення проводиться менш ніж через добу після їх збирання.
Процес виробництва олії складається в основному з холодного екстрагування центрифугуванням, після чого олія зберігається нефільтрованою в силосах у резервуарах з нержавіючої сталі. Таким чином відбувається виробництво
оливкової олії екстра вірджин високої якості, яку ми з впевненістю в її якості пропонуємо і вам.
Ви можете легко простежити походження оливкової олії Лас Вальдесас, використовуючи Google Earth, щоб переглянути ферму та оливкові гаї.
Інформація про Лас Вальдесас також доступна на Веб-сайті: aceitedelasvaldesas.com
Оливкова олія Лас Вальдесас має нагороди та відзнаки на конкурсах виробників оливкових олій. Ось деякі з них:
* Перший приз за найкращу оливкову олію Extra Virgin Іспанії у 2000 році у категорії «Стиглі фрукти», присуджений Міністерством сільського господарства та рибальства Іспанії.
* Друга премія за оливкову олію Extra Virgin, що присуджена на виставці Expoliva 2005 .
* На виставці Expoliva 2009 оливкова олія Extra Virgin від Las Valdesas увійшла до пятірки фіналістів.
* Срібна медаль на Міжнародному конкурсі оливкової олії першого холодного віджиму Olive Japan 2016.
* Срібна медаль на Міжнародному конкурсі оливкової олії першого холодного віджиму Olive Japan 2017.
На данний момент в навності та пропонується до Вашої уваги олія першого холодного віджиму з оливок сортів Хожибланка , Пікуаль, Франтойо, Арбекіна.
ОПИС СМАКІВ, який допоможе визначитись з вибором:
*Ходжибланка* - має легку гіркоту і невелику пікантність, з нотами зелених фруктів, трав'янистими відтінками та ніжним післясмаком;
*Пікуаль* - має глибокий, інтенсивний смак з вираженими гіркими та пікантними нотками. Смак оливкової олії Пікуаль може бути трохи гострим, з деякими відтінками спецій, горіхів або сухофруктів. Крім того, вона може мати легкий фруктовий або трав'яний присмак;
*Франтойо* - м'який і фруктовий смак. Вона має легку гіркоту, збалансовану пікантність і ніжний плодовий аромат, може мати нотки стиглого мигдалю, яблука, зеленої трави і легкий присмак артишоку;
*Арбекіна* - має фруктовий і трохи солодкуватий смак з нотами зеленого яблука, трав'янистими відтінками та легким горіховим присмаком.
КИСЛОТНІСТЬ оливкової олії Лас Валдесас :
*Ходжибланка* - 0,14
*Пікуаль* - 0,18
*Франтойо* - 0,36
*Арбекіна* - 0,17 , що підтверджується актуальними європейськими сертифікатами лабораторії CM EUROPA S.L., які є в наявності.
Також, важливою особливістю оливкової олії Лас Вальдесас є те, що вона свіжа, тому що вона вироблена з оливок врожаю 2023/2024 років.
P.S. фермерська оливкова олія першого холодного віджиму Las Valdesas Extra Virgin є однією з кращих оливкових олій на ринку Европи.
У оливковому гаю Las Valdesas вирощують п"ять видів оливок: Арбекіна, Хожибланка, Пікуаль, Мансанільо і Франтойо та з кожного з цих видів виробляється окремий вид олії.
Оливковий гай є частиною інтегрованої виробничої групи, яка регулює сільське господарство, обмежуючи використання добрив та пестицидів, що дозволяє виробляти більш здорову та натуральну оливкову олію, практикуючи екологічно чистий спосіб ведення сільського господарства.
У Las Valdesas оливки збирають до моменту їх повного дозрівання так як оливкова олія з недозрілих оливок містить вищий вміст олеїнової кислоти і поліфенолів, що допомагає зменшити окислення жирів у кровотоку людини та є корисним для серцево-судинної системи.
Млин, розташований на фермі, перемелює оливки тільки з власного оливкового гаю!
Щоб запобігти окисленню та псуванню оливок, їх подрібнення проводиться менш ніж через добу після їх збирання.
Процес виробництва олії складається в основному з холодного екстрагування центрифугуванням, після чого олія зберігається нефільтрованою в силосах у резервуарах з нержавіючої сталі. Таким чином відбувається виробництво
оливкової олії екстра вірджин високої якості, яку ми з впевненістю в її якості пропонуємо і вам.
Ви можете легко простежити походження оливкової олії Лас Вальдесас, використовуючи Google Earth, щоб переглянути ферму та оливкові гаї.
Інформація про Лас Вальдесас також доступна на Веб-сайті: aceitedelasvaldesas.com
Оливкова олія Лас Вальдесас має нагороди та відзнаки на конкурсах виробників оливкових олій. Ось деякі з них:
* Перший приз за найкращу оливкову олію Extra Virgin Іспанії у 2000 році у категорії «Стиглі фрукти», присуджений Міністерством сільського господарства та рибальства Іспанії.
* Друга премія за оливкову олію Extra Virgin, що присуджена на виставці Expoliva 2005 .
* На виставці Expoliva 2009 оливкова олія Extra Virgin від Las Valdesas увійшла до пятірки фіналістів.
* Срібна медаль на Міжнародному конкурсі оливкової олії першого холодного віджиму Olive Japan 2016.
* Срібна медаль на Міжнародному конкурсі оливкової олії першого холодного віджиму Olive Japan 2017.
На данний момент в навності та пропонується до Вашої уваги олія першого холодного віджиму з оливок сортів Хожибланка , Пікуаль, Франтойо, Арбекіна.
ОПИС СМАКІВ, який допоможе визначитись з вибором:
*Ходжибланка* - має легку гіркоту і невелику пікантність, з нотами зелених фруктів, трав'янистими відтінками та ніжним післясмаком;
*Пікуаль* - має глибокий, інтенсивний смак з вираженими гіркими та пікантними нотками. Смак оливкової олії Пікуаль може бути трохи гострим, з деякими відтінками спецій, горіхів або сухофруктів. Крім того, вона може мати легкий фруктовий або трав'яний присмак;
*Франтойо* - м'який і фруктовий смак. Вона має легку гіркоту, збалансовану пікантність і ніжний плодовий аромат, може мати нотки стиглого мигдалю, яблука, зеленої трави і легкий присмак артишоку;
*Арбекіна* - має фруктовий і трохи солодкуватий смак з нотами зеленого яблука, трав'янистими відтінками та легким горіховим присмаком.
КИСЛОТНІСТЬ оливкової олії Лас Валдесас :
*Ходжибланка* - 0,14
*Пікуаль* - 0,18
*Франтойо* - 0,36
*Арбекіна* - 0,17 , що підтверджується актуальними європейськими сертифікатами лабораторії CM EUROPA S.L., які є в наявності.
Також, важливою особливістю оливкової олії Лас Вальдесас є те, що вона свіжа, тому що вона вироблена з оливок врожаю 2023/2024 років.
P.S. фермерська оливкова олія першого холодного віджиму Las Valdesas Extra Virgin є однією з кращих оливкових олій на ринку Европи.
ID: 737976368
Зв’язатися з продавцем
xxx xxx xxx