Бізнес
Доставка: Є
Опис
Доставка безоплатно при умові передоплати на карту ПРИВАТ (від 1кг стандартної якості - НП підняла розцінки)
Є окремий лот для ОЛХ доставки.
При обробці використана новітня технологія розшарування деревини яка дає більш насичений смак і пришвидшує процес настоювання. (Див останнє фото)
Або обмін на ваші дистиляти. 100 грам щепи на 1 л. 45% дистиляту вашого (додатково обговорення)
Сумніваєтесь? Вперше хочете спробувати? Вишлемо безоплатно пробник на 1.0л .
Безплатно:
на вибір одну позицію
1.) Корінь калгану
2.) Ольхові шишки
3.) Глюкоза
4.) Корінь Девясилу
в ціну включено упаковку, за яку при отриманні не потрібно буде оплачувати.
Додаткова порція глюкози (20 грам) 5 грн
Також є бентонітові капсули для освітлення вина, пива та інших напоїв.
На 1 л. Напою потрібно від 2 до 6 капсул. При розчиненні желатинові капсули також приймають учать у оклеюванні і сприяють швидшому освітленні напоїв. Ціна за 100 капсул 110 грн.
Використовуйте тільки бутильовану або дистильовану воду. Це убезпечить помутніння вашого кінцевого продукту.
Вживайте помірно!
На вихідних відбувається підготовка деревини і в неділю обробка.
Щепа при гідролізі обробляється в ультразвуковій камері, що набагато покращує екстракцію дубильних речовин
Підготовлена дубова щепа (заболонь) для приготування коньяків та віски. вимочена, виполоскана, висушена та обжарена. Всього пройдено 6 етапів приготовування.
Лишається тільки залити спиртним та з періодичністю в 7-10 днів перевіряти колір і смак
(По експрес методу: на 3 Літри спиртного потрібно 70-100 грам щепи).
При потрібному кольорі і смаку злити, профільтрувати. Зберігати в щільно закритій тарі. одна порція щеп "витягне" 2-3 заливки спиртним в розрахунку на 3 л. В середньому час настаювання відбувається приблизно 3місяці. В практиці у Вас вийде 9 літрів як мінімум першокласного віски чи коньяку.
після 2 разів настаювання букет зменшується, тому більше 3 раз настоювати не рекомендую.
20 грн - екстракт дубу на об'єм 1-3л. Після розведення напою дати "відпочити" 1-2 неділі. Зекономить ваш час і по якості буде не гірше магазинного коньяку.
40 грн - 50 грам. Чіпси сколоті по річним кільцям (1-2 кільця). Товщина до 10 мм. Фото #8
50 грн - 100 г (бруски правильної форми без явних ознак корозії). Найбільш підходять для виготовлення напоїв) ступінь обжарки по Вашому бажанню
40 грн 100г -вимочена, висушена, виварена щепа з пройденим етапом просушки в дховці без обжигу.
20 грн 100г - щепа обсушена але не оброблена
(не вимочена)
при замовленні більше 500 г обжареної щепи, приготування буде проводитися окремо задля того щоб не застоювалась готова сировина.
Сорт дуба використаного у приготуванні - "Дуб черешчатий" в якому найменша кількість танінів і більше ніж у інших порід Лігніну, котрий має прямиц вплив на покращені смакові якості, і при нагріванні перетворюється в моноглюкозу. диаметр стволу дубу 90 см. Возраст - більше 100 років (104 по кільцям). Ядро, Камбій, Луб, зовнішня кора при приготуванні не використовуються. Використовуємо ТІЛЬКИ заболонь.
Повірте! Ми не просто жаримо "палочки" - ми знаємо як це правильно робити.
За 8 років практики випрацювалась своя технологія підготовки щепи.
Стабільність якості і постійне покращення технології виробництва виділяє цей продукт серед інших продавців.
Не купуйте щепу оброблену механічним способом( кубіки, пластини чітких форм). При обробці забиваються пори мілкодисперсними опилками і древиина неякісно вистоюється. Також не рекомендую купувати щепу з відроблених дубових діжок. Сама фраза говорить сама за себе... подумайте.
Додав скрін переписки з замовником, котрий замовляв у 4-х різних продавців даного продукту.
Кожна порція зпаковується у окрему герметичну упаковку. При потребі є можливість упакувати в окремий мішечок для тари з широким гирлом.
Є окремий лот для ОЛХ доставки.
При обробці використана новітня технологія розшарування деревини яка дає більш насичений смак і пришвидшує процес настоювання. (Див останнє фото)
Або обмін на ваші дистиляти. 100 грам щепи на 1 л. 45% дистиляту вашого (додатково обговорення)
Сумніваєтесь? Вперше хочете спробувати? Вишлемо безоплатно пробник на 1.0л .
Безплатно:
на вибір одну позицію
1.) Корінь калгану
2.) Ольхові шишки
3.) Глюкоза
4.) Корінь Девясилу
в ціну включено упаковку, за яку при отриманні не потрібно буде оплачувати.
Додаткова порція глюкози (20 грам) 5 грн
Також є бентонітові капсули для освітлення вина, пива та інших напоїв.
На 1 л. Напою потрібно від 2 до 6 капсул. При розчиненні желатинові капсули також приймають учать у оклеюванні і сприяють швидшому освітленні напоїв. Ціна за 100 капсул 110 грн.
Використовуйте тільки бутильовану або дистильовану воду. Це убезпечить помутніння вашого кінцевого продукту.
Вживайте помірно!
На вихідних відбувається підготовка деревини і в неділю обробка.
Щепа при гідролізі обробляється в ультразвуковій камері, що набагато покращує екстракцію дубильних речовин
Підготовлена дубова щепа (заболонь) для приготування коньяків та віски. вимочена, виполоскана, висушена та обжарена. Всього пройдено 6 етапів приготовування.
Лишається тільки залити спиртним та з періодичністю в 7-10 днів перевіряти колір і смак
(По експрес методу: на 3 Літри спиртного потрібно 70-100 грам щепи).
При потрібному кольорі і смаку злити, профільтрувати. Зберігати в щільно закритій тарі. одна порція щеп "витягне" 2-3 заливки спиртним в розрахунку на 3 л. В середньому час настаювання відбувається приблизно 3місяці. В практиці у Вас вийде 9 літрів як мінімум першокласного віски чи коньяку.
після 2 разів настаювання букет зменшується, тому більше 3 раз настоювати не рекомендую.
20 грн - екстракт дубу на об'єм 1-3л. Після розведення напою дати "відпочити" 1-2 неділі. Зекономить ваш час і по якості буде не гірше магазинного коньяку.
40 грн - 50 грам. Чіпси сколоті по річним кільцям (1-2 кільця). Товщина до 10 мм. Фото #8
50 грн - 100 г (бруски правильної форми без явних ознак корозії). Найбільш підходять для виготовлення напоїв) ступінь обжарки по Вашому бажанню
40 грн 100г -вимочена, висушена, виварена щепа з пройденим етапом просушки в дховці без обжигу.
20 грн 100г - щепа обсушена але не оброблена
(не вимочена)
при замовленні більше 500 г обжареної щепи, приготування буде проводитися окремо задля того щоб не застоювалась готова сировина.
Сорт дуба використаного у приготуванні - "Дуб черешчатий" в якому найменша кількість танінів і більше ніж у інших порід Лігніну, котрий має прямиц вплив на покращені смакові якості, і при нагріванні перетворюється в моноглюкозу. диаметр стволу дубу 90 см. Возраст - більше 100 років (104 по кільцям). Ядро, Камбій, Луб, зовнішня кора при приготуванні не використовуються. Використовуємо ТІЛЬКИ заболонь.
Повірте! Ми не просто жаримо "палочки" - ми знаємо як це правильно робити.
За 8 років практики випрацювалась своя технологія підготовки щепи.
Стабільність якості і постійне покращення технології виробництва виділяє цей продукт серед інших продавців.
Не купуйте щепу оброблену механічним способом( кубіки, пластини чітких форм). При обробці забиваються пори мілкодисперсними опилками і древиина неякісно вистоюється. Також не рекомендую купувати щепу з відроблених дубових діжок. Сама фраза говорить сама за себе... подумайте.
Додав скрін переписки з замовником, котрий замовляв у 4-х різних продавців даного продукту.
Кожна порція зпаковується у окрему герметичну упаковку. При потребі є можливість упакувати в окремий мішечок для тари з широким гирлом.
ID: 376596872
Зв’язатися з продавцем
xxx xxx xxx
Опубліковано 12 травня 2024 р.
дубова щепа підготовлена для приготування конь'яків, віски, борбонів
Місцезнаходження