Приватна особа
OLX Доставка
Опис
Декстроза (D-глюкоза) – це моносахарид, який в природі зустрічається в сокові багатьох фруктів і ягід, це білий кристалічний порошок з чистим солодким смаком, добре розчинний у воді. Через великий вміст цієї речовини у винограді декстрозу часто називають «виноградним цукром».
Завдяки своїм відмітним властивостям декстрозу широко використовують у виноробстві, пивоварінні та кулінарії.
У кулінарії декстроза використовується при виготовленні морозива, заморожених десертів, кондитерських і хлібобулочних виробів (торти, бісквіти, цукерки, печиво, праліне, вафлі, хліб).
Декстроза швидше розчиняється в замішаному тісті, вона не залишається крупинками і не звалюється в грудки. З цих та багатьох інших причин досвідчені кухарі використовують саме декстрозу, а не звичний всім цукор.
Декстроза має коефіцієнт солодощі – 30 (коли звичайний цукор – 100).
Властивості глюкози:
- ідеально підходить для зниження солодощі;
- перешкоджає кристалізації в кремах;
- зменшує середні розміри кристалів доданих цукрів і забезпечує деяку гнучкість, яка може бути корисна в заготовках, наприклад, в помадному цукрі (цукрі для глазурі);
- створює ефект прохолоди (тільки моногідрат);
- знижує показник активності води;
- володіє гігроскопічністю.
Завдяки своїм відмітним властивостям декстрозу широко використовують у виноробстві, пивоварінні та кулінарії.
У кулінарії декстроза використовується при виготовленні морозива, заморожених десертів, кондитерських і хлібобулочних виробів (торти, бісквіти, цукерки, печиво, праліне, вафлі, хліб).
Декстроза швидше розчиняється в замішаному тісті, вона не залишається крупинками і не звалюється в грудки. З цих та багатьох інших причин досвідчені кухарі використовують саме декстрозу, а не звичний всім цукор.
Декстроза має коефіцієнт солодощі – 30 (коли звичайний цукор – 100).
Властивості глюкози:
- ідеально підходить для зниження солодощі;
- перешкоджає кристалізації в кремах;
- зменшує середні розміри кристалів доданих цукрів і забезпечує деяку гнучкість, яка може бути корисна в заготовках, наприклад, в помадному цукрі (цукрі для глазурі);
- створює ефект прохолоди (тільки моногідрат);
- знижує показник активності води;
- володіє гігроскопічністю.
ID: 841258528
Зв’язатися з продавцем
xxx xxx xxx
Опубліковано 03 червня 2024 р.
Декстроза (глюкоза)25кг
1 650 грн.
Місцезнаходження