Бізнес
OLX Доставка
Опис
Тайванський чай улун ГАБА Ya Xi Jing Pin 50 г
Чай улун ГАБА — вважається справжнім скарбом серед улунів, в його складі присутня амінокислота, яка виступає захистом від стресів і депресій для нервової системи.
Свіжозаварений чайний напій ГАБА має золотисто-янтарний колір до червонуватого відтінку, м'який смак з легкою кислинкою і довгим освіжаючим післясмаком і ніжним ароматом.
Чай улун Габа — це не тільки смачний і ароматний, але й безмежно цілющий напій. Він підвищує імунітет, покращує самопочуття, підвищує працездатність, прояснює розум, покращує пам'ять і увагу, посилює творчі дані, сприяє схудненню. Цей напій заряджає енергією на цілий день, наповнює активністю і позитивом!
Як заварювати тайванський чай улун ГАБА
Рекомендації по заварюванню протокою
• вода з температурою 85-95 С;
• пропорція сухої заварки 3-6 грам на 100-150 мл;
• заварювати короткими протоками по 5-10 сек. зі збільшенням експозиції на 5-10 сек. для кожного наступного заварювання;
• смак зберігається протягом 8-10 проток.
Рекомендації по заварювання настоюванням:
• вода з температурою 85-95°С;
• співвідношення сухої заварки — 4-6 грам на 500 мл гарячої води;
• покласти на дно ємності чайну заварку і залити водою зазначеної температури, накрити кришкою і дати настоятися 2-5 хвилини.
Увага! Рекомендується пити улун ГАБА чай з обережністю людям, які мають:
- понижений тиск;
- цукровий діабет;
- ниркову недостатність.
Чай улун ГАБА — вважається справжнім скарбом серед улунів, в його складі присутня амінокислота, яка виступає захистом від стресів і депресій для нервової системи.
Свіжозаварений чайний напій ГАБА має золотисто-янтарний колір до червонуватого відтінку, м'який смак з легкою кислинкою і довгим освіжаючим післясмаком і ніжним ароматом.
Чай улун Габа — це не тільки смачний і ароматний, але й безмежно цілющий напій. Він підвищує імунітет, покращує самопочуття, підвищує працездатність, прояснює розум, покращує пам'ять і увагу, посилює творчі дані, сприяє схудненню. Цей напій заряджає енергією на цілий день, наповнює активністю і позитивом!
Як заварювати тайванський чай улун ГАБА
Рекомендації по заварюванню протокою
• вода з температурою 85-95 С;
• пропорція сухої заварки 3-6 грам на 100-150 мл;
• заварювати короткими протоками по 5-10 сек. зі збільшенням експозиції на 5-10 сек. для кожного наступного заварювання;
• смак зберігається протягом 8-10 проток.
Рекомендації по заварювання настоюванням:
• вода з температурою 85-95°С;
• співвідношення сухої заварки — 4-6 грам на 500 мл гарячої води;
• покласти на дно ємності чайну заварку і залити водою зазначеної температури, накрити кришкою і дати настоятися 2-5 хвилини.
Увага! Рекомендується пити улун ГАБА чай з обережністю людям, які мають:
- понижений тиск;
- цукровий діабет;
- ниркову недостатність.
ID: 790283122
Зв’язатися з продавцем
xxx xxx xxx