Бізнес
OLX Доставка
Опис
Китайський чай Шу Пуер Менхай Да І Лао Ча Тоу (Старі чайні голови) 1601 2016 року 280 грам.
Чай Шу Пуер Менхай Да І Лао Ча Тоу 1601 — це вид чаю, що має форму золотого самородка, який утворюється природним чином під час процесу ферментації. Ферментація пуеру проходить протягом півроку і більше, в процесі обробки величезні купи листя тримають під накритими тентами, в приміщеннях з підвищеною вологістю. В бруньках і листі міститься пектин, який виділяється під впливом температури, вологості та інших факторів. Чайний лист перемішують кожні кілька днів для рівномірної ферментації, переміщаючи чай з нижньої, більш вологою і гарячої частини купи, наверх, де сухо і прохолодно. Але в процесі обробки, великий обсяг куп, не дозволяє поворушити все листя, і в деяких місцях чайна розсип природним шляхом скочується в щільні грудочки «Ча Тоу».
280–грамова цеглинка чаю Шу Пуер Менхай Да І Лао Ча Тоу 1601 темно-коричневого кольору, з золотистими вкрапленнями тіпсів. Аромат сухого чаю з нотками горіха, мореного дуба, спокійний і стриманий. Настій коричнево-рубіновий, дуже м'який, чистий, без дрібної суспензії. Смак яскравий, багатий, глибокий, в якому проявляються фініково-сухофруктові відтінки, що переходять в освіжаючий і солодкий післясмак.
Чай Шу Пуер Менхай Да І Лао Ча Тоу 1601 розкривається не відразу — перша заварка здасться Вам зовсім нудною, друга поставить питання, третя вирішить всі сумніви, і Ви з полегшенням видихнете: «Чудовий чай!». Чайний напій підвищує працездатність і концентрацію, добре діє на органи травлення.
Чай рекомендується зберігати в сухому темному місці, без сторонніх запахів.
Чай Шу Пуер Менхай Да І Лао Ча Тоу 1601 — це вид чаю, що має форму золотого самородка, який утворюється природним чином під час процесу ферментації. Ферментація пуеру проходить протягом півроку і більше, в процесі обробки величезні купи листя тримають під накритими тентами, в приміщеннях з підвищеною вологістю. В бруньках і листі міститься пектин, який виділяється під впливом температури, вологості та інших факторів. Чайний лист перемішують кожні кілька днів для рівномірної ферментації, переміщаючи чай з нижньої, більш вологою і гарячої частини купи, наверх, де сухо і прохолодно. Але в процесі обробки, великий обсяг куп, не дозволяє поворушити все листя, і в деяких місцях чайна розсип природним шляхом скочується в щільні грудочки «Ча Тоу».
280–грамова цеглинка чаю Шу Пуер Менхай Да І Лао Ча Тоу 1601 темно-коричневого кольору, з золотистими вкрапленнями тіпсів. Аромат сухого чаю з нотками горіха, мореного дуба, спокійний і стриманий. Настій коричнево-рубіновий, дуже м'який, чистий, без дрібної суспензії. Смак яскравий, багатий, глибокий, в якому проявляються фініково-сухофруктові відтінки, що переходять в освіжаючий і солодкий післясмак.
Чай Шу Пуер Менхай Да І Лао Ча Тоу 1601 розкривається не відразу — перша заварка здасться Вам зовсім нудною, друга поставить питання, третя вирішить всі сумніви, і Ви з полегшенням видихнете: «Чудовий чай!». Чайний напій підвищує працездатність і концентрацію, добре діє на органи травлення.
Чай рекомендується зберігати в сухому темному місці, без сторонніх запахів.
ID: 787791050
Зв’язатися з продавцем
xxx xxx xxx