Бізнес
OLX Доставка
Опис
Шу пуєр Банчжан Цзичжан Я 2015 года
Історія чаю
Є чаї, які дивують неоднозначним звучанням, а є добротні, просто смачні і по-чесному енергійні. Банчжан Цзинь Я відноситься до другої категорії.
357-грамовий млинець середньої щільності спресований з якісної сировини. У купажі лист середніх розмірів з рясним додаванням золотисто-рудих бруньок. Майже 8 років витримки – відчутний бонус до насиченості смаку і виразного чайного стану.
Властивості чаю
Затишний, врівноважений Шу пуер для різних ситуацій. З ним легше прокидатися, приємніше працювати, веселіше спілкуватися в компанії. Вранці підбадьорить, вдень поліпшить концентрацію і увагу, ввечері допоможе зняти стрес і оновить сили.
Помітно піднімає настрій, впорядковує думки. Знімає головний біль, зміцнює імунітет, очищає кров і печінку, нормалізує обмін речовин, допомагає позбавитися зайвої ваги.
Рекомендація
Шу пуєр – чай сильної ферментації, насичений і тонізуючий. Його смак залежить від сировини, обробки і зберігання, тому купажі різних виробників відрізняються нюансами характеру. Заварюйте чорний пуер у прогрітому посуді. Насиченість настою можна змінювати співвідношенням води і чаю, а також часом настоювання. Не бійтеся експериментувати!
Приємний запах сухого листя відчувається, як тільки розкриєте обгортку. Після промивання він посилюється. Аромат готового пуєру теплий, зрілий, об'ємний, з горіхово-хлібними і здобними нотами, відгомонами родзинок, інжиру, смоли дерев, пряної трави і сухофруктів.
Смак каштаново-червоного настою соковитий, насичений, з легкої медової солодкістю і шоколадної гірчинкою. Залишає бархатистий післясмак. На першому проливі більш м'який, на наступних трьох розкривається салютом смакових відтінків. Легко смакує , з четвертого проливу час витримки потрібно збільшити
Історія чаю
Є чаї, які дивують неоднозначним звучанням, а є добротні, просто смачні і по-чесному енергійні. Банчжан Цзинь Я відноситься до другої категорії.
357-грамовий млинець середньої щільності спресований з якісної сировини. У купажі лист середніх розмірів з рясним додаванням золотисто-рудих бруньок. Майже 8 років витримки – відчутний бонус до насиченості смаку і виразного чайного стану.
Властивості чаю
Затишний, врівноважений Шу пуер для різних ситуацій. З ним легше прокидатися, приємніше працювати, веселіше спілкуватися в компанії. Вранці підбадьорить, вдень поліпшить концентрацію і увагу, ввечері допоможе зняти стрес і оновить сили.
Помітно піднімає настрій, впорядковує думки. Знімає головний біль, зміцнює імунітет, очищає кров і печінку, нормалізує обмін речовин, допомагає позбавитися зайвої ваги.
Рекомендація
Шу пуєр – чай сильної ферментації, насичений і тонізуючий. Його смак залежить від сировини, обробки і зберігання, тому купажі різних виробників відрізняються нюансами характеру. Заварюйте чорний пуер у прогрітому посуді. Насиченість настою можна змінювати співвідношенням води і чаю, а також часом настоювання. Не бійтеся експериментувати!
Приємний запах сухого листя відчувається, як тільки розкриєте обгортку. Після промивання він посилюється. Аромат готового пуєру теплий, зрілий, об'ємний, з горіхово-хлібними і здобними нотами, відгомонами родзинок, інжиру, смоли дерев, пряної трави і сухофруктів.
Смак каштаново-червоного настою соковитий, насичений, з легкої медової солодкістю і шоколадної гірчинкою. Залишає бархатистий післясмак. На першому проливі більш м'який, на наступних трьох розкривається салютом смакових відтінків. Легко смакує , з четвертого проливу час витримки потрібно збільшити
ID: 877855810
Зв’язатися з продавцем
Ameni-Puer
на OLX з червень 2012 р.
Онлайн 20 червня 2025 р.
Усі оцінки перевірені та надані користувачами які здійснили покупку з OLX Доставка.
xxx xxx xxx
Опубліковано 19 червня 2025 р.
Чай Шу Пуер «Банчжан Цзинь Я» 2015 год
525 грн. / за 1 шт.
Ameni-Puer
на OLX з червень 2012 р.
Онлайн 20 червня 2025 р.
Усі оцінки перевірені та надані користувачами які здійснили покупку з OLX Доставка.
Місцезнаходження
Повернення
Впевненість у кожній покупці
Ви можете безкоштовно повернути товар при отриманні, якщо він не відповідає вашим очікуванням. Докладніше