Бізнес
OLX Доставка
Опис
Тайванський червоний чай Лішань Ming Shan Ming Zao 300 грам в подарунковій упаковці
Лішань Ming Shan Ming Zao — унікальний, помірно обсмажений червоний (чорний) чай вищого сорту. Виготовлений з рослин тайванського сорту Цін Синь — 青心, також відомий як Ruan Zhi / TRES # 17 (перекладається як «зелене серце»). Цей сорт має солодкий, квітковий характер з вершковим присмаком, яким насолоджуються любителі чаю в усьому світі. Висока ступінь окислення ще більше посилює його винятковий аромат і смак, що в результаті виходить приємний смак чаю з нотками ванілі, какао і шоколаду. Стійкий медовий смак виділяється, не будучи переважаючим, і тане в затяжному солодкому післясмаку. Рослини вирощують на схилах гори Лі, що в перекладі «Грушева гора». Лі Шань – це найвищий гірський масив Тайваню. Гора розташована на висоті 2000 метрів над рівнем моря. Чайні кущі ростуть у холодному і вологому кліматі, що робить чайне листя м'яким, соковитим з приголомшлевим фруктовим ароматом і смаком. Такого яскравого смаку не зустрінеш в чаях, що ростуть на рівнинних місцевостях. Тайванські червоні чаї з «улунської» сировини поєднують привабливий аромат Мі Сян, тобто «Медовий Аромат».
Зовнішній вигляд чаю — акуратні, середнього розміру кульки, напівсферичної скрутки, шоколадно-коричневого кольору з легким, глянцевим відблиском. Аромат солодкий, інтенсивний, медово-солодовий, з нотками стиглих фруктів і польових квітів. Настій яскравий, прозорий, бурштинового відтінку. Смак солодовий, мінеральний, бархатистий з медовим профілем. Мед не надто солодкий, замість цього він дає смак, який більше схожий на стільники акації. Загальне враження дуже м'яке, без терпкості і з легесенькою сухістю в кінці смаку. Післясмак довгий, трохи дубильний, але м'який і апетитний. Медовий смак сильніше починає проявлятися, коли чай остигає.
Чайний напій червоного чаю Лішань підвищує імунітет, покращує настрій, дарує легкий тонус і прилив сил, а також концентрує увагу. Чай Лішань — чудовий, вишуканий напій для душевних і смачних чаювань. Гармонія і дивний смак у кожному ковтку!
Як заварювати червоний чай Лішань
Для приготування чайного напою методом «протоки» ми рекомендуємо:
- Вода з температурою 90°C;
- Співвідношення сухої заварки 4-5 гр. на 100 мл води;
- Заварювати короткими протоками 10 сек + 5 с для кожної наступної інфузії;
- Заварюється протягом 5-7 проток.
Представлений до продажу тайванський червоний чай Лішань упакований виробником в красиву подарункову жерстяну банку. У банку поміщені два пакети по 150 грам. Оригінальна упаковка не тільки надає чаю привабливий подарунковий вигляд, але і забезпечує свіжість і збереження чаю.
Лішань Ming Shan Ming Zao — унікальний, помірно обсмажений червоний (чорний) чай вищого сорту. Виготовлений з рослин тайванського сорту Цін Синь — 青心, також відомий як Ruan Zhi / TRES # 17 (перекладається як «зелене серце»). Цей сорт має солодкий, квітковий характер з вершковим присмаком, яким насолоджуються любителі чаю в усьому світі. Висока ступінь окислення ще більше посилює його винятковий аромат і смак, що в результаті виходить приємний смак чаю з нотками ванілі, какао і шоколаду. Стійкий медовий смак виділяється, не будучи переважаючим, і тане в затяжному солодкому післясмаку. Рослини вирощують на схилах гори Лі, що в перекладі «Грушева гора». Лі Шань – це найвищий гірський масив Тайваню. Гора розташована на висоті 2000 метрів над рівнем моря. Чайні кущі ростуть у холодному і вологому кліматі, що робить чайне листя м'яким, соковитим з приголомшлевим фруктовим ароматом і смаком. Такого яскравого смаку не зустрінеш в чаях, що ростуть на рівнинних місцевостях. Тайванські червоні чаї з «улунської» сировини поєднують привабливий аромат Мі Сян, тобто «Медовий Аромат».
Зовнішній вигляд чаю — акуратні, середнього розміру кульки, напівсферичної скрутки, шоколадно-коричневого кольору з легким, глянцевим відблиском. Аромат солодкий, інтенсивний, медово-солодовий, з нотками стиглих фруктів і польових квітів. Настій яскравий, прозорий, бурштинового відтінку. Смак солодовий, мінеральний, бархатистий з медовим профілем. Мед не надто солодкий, замість цього він дає смак, який більше схожий на стільники акації. Загальне враження дуже м'яке, без терпкості і з легесенькою сухістю в кінці смаку. Післясмак довгий, трохи дубильний, але м'який і апетитний. Медовий смак сильніше починає проявлятися, коли чай остигає.
Чайний напій червоного чаю Лішань підвищує імунітет, покращує настрій, дарує легкий тонус і прилив сил, а також концентрує увагу. Чай Лішань — чудовий, вишуканий напій для душевних і смачних чаювань. Гармонія і дивний смак у кожному ковтку!
Як заварювати червоний чай Лішань
Для приготування чайного напою методом «протоки» ми рекомендуємо:
- Вода з температурою 90°C;
- Співвідношення сухої заварки 4-5 гр. на 100 мл води;
- Заварювати короткими протоками 10 сек + 5 с для кожної наступної інфузії;
- Заварюється протягом 5-7 проток.
Представлений до продажу тайванський червоний чай Лішань упакований виробником в красиву подарункову жерстяну банку. У банку поміщені два пакети по 150 грам. Оригінальна упаковка не тільки надає чаю привабливий подарунковий вигляд, але і забезпечує свіжість і збереження чаю.
ID: 788760491
Зв’язатися з продавцем
xxx xxx xxx