Бізнес
Стан: Нове
OLX Доставка
Опис
Забій та первинна переробка м'яса ВРХ та птиці - одна з найбільш специфічних та складних технологій м'ясопереробки.
Пропонуються варіанти БІЗНЕС-ПЛАНІВ, необхідні для початку роботи в цьому бізнесі. Ціна - від 8000 грн.
ВАРІАНТ №1. ДОБАЧНИЙ ЗБІЙ - 15 ГОЛОВ СВИНЕЙ ТЕРЕЗОМ ДО 200 КГ АБО 6 ГОЛОВ ВРХ ТЕРЕЗОМ ДО 550 КГ.
Продукція проекту:
• яловичина дрібнонарізана (окіст, стегно, кісточка, горіх, філе, лопатка, ошийок, ребро);
• свинина дрібнонарізана (ростбіф, стегно, кісточка, горіх, філе, лопатка, грудинка, огузок, шийка);
• свиняче сало;
• субпродукти яловичі 1 кат (печінка, нирки, серце, м'ясо-кістковий хвіст, язик, мізки, діафрагма);
• субпродукти яловичі 2 кат (рубець, стравохід, легені, трахея, сичуг, путовий суглоб, голова, вуха, губи);
• субпродукти свинячі 1 кат (печінка, нирки, серце, язик, мізки, діафрагма);
• субпродукти свинячі 2 кат (шлунок, стравохід, легені, трахея, сичуг, селезінка, ноги, голова, вуха, губи, м'ясо-кістковий хвіст);
• туші та напівтуші яловичі;
• туші та напівтуші свинячі.
ВАРІАНТ №2. ДОБАЧНИЙ ЗБІЙ - 25 ГОЛОВ Свиней вагою до 150 кг.
Продукція проекту:
• напівтуші свинячі;
• субпродукти свинячі 1 кат (печінка, нирки, серце, язик, мізки, діафрагма);
• субпродукти свинячі 2 кат (шлунок, стравохід, легені, трахея, сичуг, селезінка, ноги, голова, вуха, губи, м'ясо-кістковий хвіст).
ВАРІАНТ №3. ДОБОВИЙ ЗБІЙ - 40 ГОЛОВ СВИНЕЙ ТЕРЕЗОМ ДО 200 КГ АБО 15 ГОЛОВ ВРХ ТЕРЕЗОМ ДО 550 КГ.
Продукція проекту:
• яловичина дрібнонарізана (окіст, стегно, кісточка, горіх, філе, лопатка, ошийок, ребро);
• свинина дрібнонарізана (ростбіф, стегно, кісточка, горіх, філе, лопатка, грудинка, огузок, шийка);
• свиняче сало;
• субпродукти яловичі 1 кат (печінка, нирки, серце, м'ясо-кістковий хвіст, язик, мізки, діафрагма);
• субпродукти яловичі 2 кат (рубець, стравохід, легені, трахея, сичуг, путовий суглоб, голова, вуха, губи);
• субпродукти свинячі 1 кат (печінка, нирки, серце, язик, мізки, діафрагма);
• субпродукти свинячі 2 кат (шлунок, стравохід, легені, трахея, сичуг, селезінка, ноги, голова, вуха, губи, м'ясо-кістковий хвіст);
• туші та напівтуші яловичі;
• туші та напівтуші свинячі.
ВАРІАНТ №4. ДОБОВИЙ ЗБІЙ - 120 ГОЛОВ ВРХ ТЕРЕЗОМ ДО 550 КГ.
Продукція проекту:
• яловичина дрібнонарізана (окіст, стегно, кісточка, горіх, філе, лопатка, ошийок, ребро);
• субпродукти яловичі 1 кат (печінка, нирки, серце, м'ясо-кістковий хвіст, язик, мізки, діафрагма);
• субпродукти яловичі 2 кат (рубець, стравохід, легені, трахея, сичуг, путовий суглоб, голова, вуха, губи);
• шкіра теляча;
• туші та напівтуші яловичі.
Усі запропоновані варіанти проектів створені за стандартом UNIDO та відповідають сучасним вимогам ЄБРР для отримання кредитів у рамках підтримки середнього та великого бізнесу.
У додатках до проектів представлені рецепти кормів для прогресивної відгодівлі тварин, опис технології утримання та специфікація необхідного для виробництва обладнання.
Проекти розраховані як створення всієї інфраструктури ферми з " нуля " , і на реконструкцію існуючих потужностей.
Обсяги робіт - до 60 сторінок, до 30 зображень (графіки, схеми, діаграми) та до 30 таблиць.
У комплекті з бізнес-планом надається файл проекту з розрахунковими даними та програмним забезпеченням для роботи з ним. При необхідності внесення змін до розрахунків, коригування та виконання What - IF аналізу це можна зробити самостійно, швидко та необмежену кількість разів.
Пропонуються варіанти БІЗНЕС-ПЛАНІВ, необхідні для початку роботи в цьому бізнесі. Ціна - від 8000 грн.
ВАРІАНТ №1. ДОБАЧНИЙ ЗБІЙ - 15 ГОЛОВ СВИНЕЙ ТЕРЕЗОМ ДО 200 КГ АБО 6 ГОЛОВ ВРХ ТЕРЕЗОМ ДО 550 КГ.
Продукція проекту:
• яловичина дрібнонарізана (окіст, стегно, кісточка, горіх, філе, лопатка, ошийок, ребро);
• свинина дрібнонарізана (ростбіф, стегно, кісточка, горіх, філе, лопатка, грудинка, огузок, шийка);
• свиняче сало;
• субпродукти яловичі 1 кат (печінка, нирки, серце, м'ясо-кістковий хвіст, язик, мізки, діафрагма);
• субпродукти яловичі 2 кат (рубець, стравохід, легені, трахея, сичуг, путовий суглоб, голова, вуха, губи);
• субпродукти свинячі 1 кат (печінка, нирки, серце, язик, мізки, діафрагма);
• субпродукти свинячі 2 кат (шлунок, стравохід, легені, трахея, сичуг, селезінка, ноги, голова, вуха, губи, м'ясо-кістковий хвіст);
• туші та напівтуші яловичі;
• туші та напівтуші свинячі.
ВАРІАНТ №2. ДОБАЧНИЙ ЗБІЙ - 25 ГОЛОВ Свиней вагою до 150 кг.
Продукція проекту:
• напівтуші свинячі;
• субпродукти свинячі 1 кат (печінка, нирки, серце, язик, мізки, діафрагма);
• субпродукти свинячі 2 кат (шлунок, стравохід, легені, трахея, сичуг, селезінка, ноги, голова, вуха, губи, м'ясо-кістковий хвіст).
ВАРІАНТ №3. ДОБОВИЙ ЗБІЙ - 40 ГОЛОВ СВИНЕЙ ТЕРЕЗОМ ДО 200 КГ АБО 15 ГОЛОВ ВРХ ТЕРЕЗОМ ДО 550 КГ.
Продукція проекту:
• яловичина дрібнонарізана (окіст, стегно, кісточка, горіх, філе, лопатка, ошийок, ребро);
• свинина дрібнонарізана (ростбіф, стегно, кісточка, горіх, філе, лопатка, грудинка, огузок, шийка);
• свиняче сало;
• субпродукти яловичі 1 кат (печінка, нирки, серце, м'ясо-кістковий хвіст, язик, мізки, діафрагма);
• субпродукти яловичі 2 кат (рубець, стравохід, легені, трахея, сичуг, путовий суглоб, голова, вуха, губи);
• субпродукти свинячі 1 кат (печінка, нирки, серце, язик, мізки, діафрагма);
• субпродукти свинячі 2 кат (шлунок, стравохід, легені, трахея, сичуг, селезінка, ноги, голова, вуха, губи, м'ясо-кістковий хвіст);
• туші та напівтуші яловичі;
• туші та напівтуші свинячі.
ВАРІАНТ №4. ДОБОВИЙ ЗБІЙ - 120 ГОЛОВ ВРХ ТЕРЕЗОМ ДО 550 КГ.
Продукція проекту:
• яловичина дрібнонарізана (окіст, стегно, кісточка, горіх, філе, лопатка, ошийок, ребро);
• субпродукти яловичі 1 кат (печінка, нирки, серце, м'ясо-кістковий хвіст, язик, мізки, діафрагма);
• субпродукти яловичі 2 кат (рубець, стравохід, легені, трахея, сичуг, путовий суглоб, голова, вуха, губи);
• шкіра теляча;
• туші та напівтуші яловичі.
Усі запропоновані варіанти проектів створені за стандартом UNIDO та відповідають сучасним вимогам ЄБРР для отримання кредитів у рамках підтримки середнього та великого бізнесу.
У додатках до проектів представлені рецепти кормів для прогресивної відгодівлі тварин, опис технології утримання та специфікація необхідного для виробництва обладнання.
Проекти розраховані як створення всієї інфраструктури ферми з " нуля " , і на реконструкцію існуючих потужностей.
Обсяги робіт - до 60 сторінок, до 30 зображень (графіки, схеми, діаграми) та до 30 таблиць.
У комплекті з бізнес-планом надається файл проекту з розрахунковими даними та програмним забезпеченням для роботи з ним. При необхідності внесення змін до розрахунків, коригування та виконання What - IF аналізу це можна зробити самостійно, швидко та необмежену кількість разів.
ID: 818337112
Зв’язатися з продавцем
xxx xxx xxx
Опубліковано 19 вересня 2024 р.
Бізнес план UNIDO. Цех забою. Бройлер, ВРХ, свині. Первинна переробка
8 000 грн.
Договірна
Місцезнаходження