Приватна особа
Стан: Нове
OLX Доставка
Опис
У наявності сірий с синім екраном, чорний с синім єкраном та сірий с червоним екраном.
Відрізняються лише дізайном.
Кухонний термометр. Для чого він потрібен.
Крім звичайних термометрів для духових шаф (духовок) існують ще спеціальні термометри для вимірювання температури самого продукту. Причому не зовні, а зсередини. Такі термометри застосовуються для правильного приготування м'ясних страв. Справа в тому, що різні вироби з м'яса повинні готуватися при строго певній температурі.
Причому першорядне значення має саме температура всередині шматка м'яса, як, наприклад, при приготуванні ростбіфа або стейка з «кров'ю». Зовні шматок м'яса повинен мати тонку хрустку скоринку, а всередині залишатися соковитим і ніжним. Крім того кожне м'ясо будь то телятина, свинина або баранина має свою температуру готовності.
При запекании мяса в духовке главное, чтобы внутри, кусок мяса был хорошо пропечён. Внутри куска мяса или дичи могут находиться бактерии, которые могут причинить вред здоровью. При определённой температуре они погибают. Термометр для духовки показывает температуру внутри камеры, тогда как термометр для мяса снабжён щупом, который позволит замерить температуру именно внутри куска мяса или дичи.
При приготовлении мясного блюда будем ориентироваться на внутреннюю температуру.
Говядина, прожаренная не до конца, но вполне съедобная и сочная 60 – 62° C.
Хорошо прожаренная говядина 76° C.
Баранина 80 – 84° C.
Свинина 82 – 85° C.
Птица 93 – 96° C.
При запекании мяса так же важно не передержать его в духовом шкафу, иначе мясо получится пересушенным и невкусным.
Особенности:
1. Сигнализация, когда цель температура достигнута
2. Зонд из нержавеющей стали и 1 м провода (провод выдерживает температуру до 300 С)
3. Беспроводная передача данных до 30 м
4. Имеет 8 режимов для разных продуктов: говядина, баранина, телятина, гамбургер, свинина, индейка, курица, рыба.
5. Можно настраивать разную степень прожарки для разных продуктов
Технические характеристики:
1. Діапазон вимірювання температури: від 0C ~ 250C
2. Точність температури: ± 1С
3. Діапазон таймера: 99 хв 59 сек
4. Одиниця виміру: C/F
5. Робоча відстань: до 30 м
6. Довжина зонда: прибл. 108 см
7. Харчування: 4 × 1.5 ААА батареї (вкомплекте)
8. Вага: прибл. 135.1 р
Комплектація:
1. Бездротовий термометр для м'яса.
2. Жаростійкий щуп
3. Інструкція англійською мовою (робота з приладом дуже проста і інтуїтивно зрозуміла. Будь-яка людина, незалежно від знань мови за пару хвилин зможе освоїться з приладом).
Відрізняються лише дізайном.
Кухонний термометр. Для чого він потрібен.
Крім звичайних термометрів для духових шаф (духовок) існують ще спеціальні термометри для вимірювання температури самого продукту. Причому не зовні, а зсередини. Такі термометри застосовуються для правильного приготування м'ясних страв. Справа в тому, що різні вироби з м'яса повинні готуватися при строго певній температурі.
Причому першорядне значення має саме температура всередині шматка м'яса, як, наприклад, при приготуванні ростбіфа або стейка з «кров'ю». Зовні шматок м'яса повинен мати тонку хрустку скоринку, а всередині залишатися соковитим і ніжним. Крім того кожне м'ясо будь то телятина, свинина або баранина має свою температуру готовності.
При запекании мяса в духовке главное, чтобы внутри, кусок мяса был хорошо пропечён. Внутри куска мяса или дичи могут находиться бактерии, которые могут причинить вред здоровью. При определённой температуре они погибают. Термометр для духовки показывает температуру внутри камеры, тогда как термометр для мяса снабжён щупом, который позволит замерить температуру именно внутри куска мяса или дичи.
При приготовлении мясного блюда будем ориентироваться на внутреннюю температуру.
Говядина, прожаренная не до конца, но вполне съедобная и сочная 60 – 62° C.
Хорошо прожаренная говядина 76° C.
Баранина 80 – 84° C.
Свинина 82 – 85° C.
Птица 93 – 96° C.
При запекании мяса так же важно не передержать его в духовом шкафу, иначе мясо получится пересушенным и невкусным.
Особенности:
1. Сигнализация, когда цель температура достигнута
2. Зонд из нержавеющей стали и 1 м провода (провод выдерживает температуру до 300 С)
3. Беспроводная передача данных до 30 м
4. Имеет 8 режимов для разных продуктов: говядина, баранина, телятина, гамбургер, свинина, индейка, курица, рыба.
5. Можно настраивать разную степень прожарки для разных продуктов
Технические характеристики:
1. Діапазон вимірювання температури: від 0C ~ 250C
2. Точність температури: ± 1С
3. Діапазон таймера: 99 хв 59 сек
4. Одиниця виміру: C/F
5. Робоча відстань: до 30 м
6. Довжина зонда: прибл. 108 см
7. Харчування: 4 × 1.5 ААА батареї (вкомплекте)
8. Вага: прибл. 135.1 р
Комплектація:
1. Бездротовий термометр для м'яса.
2. Жаростійкий щуп
3. Інструкція англійською мовою (робота з приладом дуже проста і інтуїтивно зрозуміла. Будь-яка людина, незалежно від знань мови за пару хвилин зможе освоїться з приладом).
ID: 836876983
Зв’язатися з продавцем
xxx xxx xxx
Опубліковано 03 квітня 2024 р.
Безпровідний цифровий термометр зі щупом і таймером
650 грн.
Місцезнаходження