Бизнес
OLX Доставка
Описание
Надсилання у замороженому вигляді новою поштою. Жабині лапки є найвишуканішим французьким делікатесом. Готують їх у Франції, а й у Іспанії, Італії, Португалії, Греції. Широке поширення цей делікатес знайшов у китайській кухні. Однак знайти страви з земних лапок в меню ресторанів не так просто. Це з існуючими обмеженнями, і навіть технологічними вимогами до приготування подібних страв. У домашній кухні ця національна французька страва збереглася та представлена безліччю рецептів.
Корисні властивості
За своїми корисними якостями жаб'ячі тушки можуть посперечатися з будь-якими іншими продуктами. Вони багаті на вітаміни С, Д, Е, містять багато заліза і кальцію. Найновіші дослідження вчених довели, що у м'ясі земноводних містяться антиоксиданти, які допомагають у боротьбі з онкологічними захворюваннями. Жаби, як і раки, вважають за краще жити тільки в чистій воді, тому їхнє м'ясо вважається екологічно чистим і приносить безперечну користь здоров'ю людини. Слиз квакушек має бактерицидну властивість. Ця якість використовувалася за старих часів російськими господинями при зберіганні молока. У глечик із ним запускали квакушку і молоко довго не скисало. Тушки земноводних після приготування на свій смак схожі на куряче м'ясо, за своєю текстурою нагадують курячі крильця.
Незважаючи на безліч варіантів приготування делікатесу, початковий етап у всіх один. Суть його зводиться до попереднього вимочування тушок протягом дванадцятої години. При цьому рекомендується кожні дві години міняти воду. Робиться це для того, щоб м'ясо набухло і набуло рівного білого відтінку. Потім необхідно лапки промити, обсушити та видалити нижню частину. У їжу вживають саме верхню частину ніжок, що містить у собі одну кісточку. Тому логічніше було б називати жаб'ячі кінцівки «стегенцями». Готуються делікатеси із земноводних найчастіше у клярі, але є й варіанти подачі їх соусом. Причому за правилами соус завжди подається окремо. Також популярне приготування ніжного фрикасу.
Детальніше: moreproduct.com.ua/ua/p2107433383-lyagushachi-lapki-krupnye.html
Корисні властивості
За своїми корисними якостями жаб'ячі тушки можуть посперечатися з будь-якими іншими продуктами. Вони багаті на вітаміни С, Д, Е, містять багато заліза і кальцію. Найновіші дослідження вчених довели, що у м'ясі земноводних містяться антиоксиданти, які допомагають у боротьбі з онкологічними захворюваннями. Жаби, як і раки, вважають за краще жити тільки в чистій воді, тому їхнє м'ясо вважається екологічно чистим і приносить безперечну користь здоров'ю людини. Слиз квакушек має бактерицидну властивість. Ця якість використовувалася за старих часів російськими господинями при зберіганні молока. У глечик із ним запускали квакушку і молоко довго не скисало. Тушки земноводних після приготування на свій смак схожі на куряче м'ясо, за своєю текстурою нагадують курячі крильця.
Незважаючи на безліч варіантів приготування делікатесу, початковий етап у всіх один. Суть його зводиться до попереднього вимочування тушок протягом дванадцятої години. При цьому рекомендується кожні дві години міняти воду. Робиться це для того, щоб м'ясо набухло і набуло рівного білого відтінку. Потім необхідно лапки промити, обсушити та видалити нижню частину. У їжу вживають саме верхню частину ніжок, що містить у собі одну кісточку. Тому логічніше було б називати жаб'ячі кінцівки «стегенцями». Готуються делікатеси із земноводних найчастіше у клярі, але є й варіанти подачі їх соусом. Причому за правилами соус завжди подається окремо. Також популярне приготування ніжного фрикасу.
Детальніше: moreproduct.com.ua/ua/p2107433383-lyagushachi-lapki-krupnye.html
ID: 567624778
Связаться с продавцом
xxx xxx xxx
Опубликовано 26 июля 2025 г.
Жабічі лапки В'єтнам, +-15 шт/гр. Великі. Ціна за пакування 800гр.
1 600 грн. / за 1 шт.
Договорная

Местоположение
Возвраты
Уверенность в каждой покупке
Вы можете бесплатно вернуть товар при получении, если он не соответствует вашим ожиданиям. Подробнее