Бизнес
OLX Доставка
Описание
Щодо вартості чаю.
Вищий гатунок - 199 грн за 100 грамів
Перший - 150 грн. за 100 грамів.
Другий-третій сорти (які в переважній більшості є в продажах) звісно коштує дешево., але їх в нас нема.
Іван чай ферментований.
У нас на Закарпатті його здебільшого називають янко-чай. Про властивості Зніту вузьколистого потреби описувати нема – в Мережі достатньо інформації про нього, щоби зрозуміти, чому ця рослина фактично є в ТОП-1 серед чайних рослин.
На своїй мануфактурці отримуємо біля 15 сортів з цієї рослини.
Чорний класичний, чорний пробіотичний, проміжний, зелений - по сортам. По видам - скрутки Fine, Оптима та крупна. Ще по видам є екстрактивний, брокен, злипки (крабики, павучки). Це по ферментованим. А ще є напівферментовані. Окремі позиції - чай гарячого, холодного, кисневого, безкисневого ферментування. Чай томлений, чай настояний на квасі з іван-чаю, жовтий, фіолетовий, червоний, білий сорти. Благородні багаторічні - понад 10 років чаї теж є, але в не значних дозах, звісно вони дорогі. Їх часто заварюємо для ВІП клієнтів. Іван-чай НЕ гранулюємо, НЕ вбиваємо цим корисні вітаміни та бактерії!
До іван-чаю НЕ додаємо інші рослини, «роздування» об’єму «травою» не займаємося.
Також іван-чай не купажуємо, не відводимо увагу споживача міксами від використання низькопробної іван-чайної продукції додаванням таких рослин як меліса, м'ята, полуниця, троянда, цвіт іван-чаю, чебрець, жасмин, лаванда, ромашка, липа, лист та ягода чорної смородини, лист та ягода чорниці, лист та ягода малини, та ін. Тому наш іван-чай легко ідентифікувати на якість та сортність. Споживач повинен насолоджуйтесь натуральним карпатським чаєм, а не міксами з відходів виробництва – лушпинням яблук, кірки мандаринів тощо.
З цікавинок.
• Збір з Закарпатських північних схилів Карпат.
• Власне виробництво: Розташоване в екологічно чистих Карпатах.
• Висока якість сировини: Використовуємо лише відбірне листя, молочне стебло, квітку і більше нічого, ніяких домішок.
• Гірський збір: Листя збирається в горах на висоті від 800 метрів.
• Традиційна, здебільшого китайська технологія ферментації: результат – відгуки в ФБ та Вайбер групі.
• Натуральність: Без ароматизаторів, консервантів та барвників. Збережені корисні бактерії, чай геніальний пробіотик.
• Безкоштовні зразки: Переконайтеся в якості перед замовленням.
• Спочатку отримаєте замовлення, потім оплачуєте.
Маєте питання або бажаєте обговорити умови співпраці? Зв'яжіться з нами!
Відгуки - Вайбер група "Янко-чай, Мукачево"
ФБ група www.facebook.com/ivan.tchay/
Сайт eco-travy.blogspot.com
т. 06*********55
Вищий гатунок - 199 грн за 100 грамів
Перший - 150 грн. за 100 грамів.
Другий-третій сорти (які в переважній більшості є в продажах) звісно коштує дешево., але їх в нас нема.
Іван чай ферментований.
У нас на Закарпатті його здебільшого називають янко-чай. Про властивості Зніту вузьколистого потреби описувати нема – в Мережі достатньо інформації про нього, щоби зрозуміти, чому ця рослина фактично є в ТОП-1 серед чайних рослин.
На своїй мануфактурці отримуємо біля 15 сортів з цієї рослини.
Чорний класичний, чорний пробіотичний, проміжний, зелений - по сортам. По видам - скрутки Fine, Оптима та крупна. Ще по видам є екстрактивний, брокен, злипки (крабики, павучки). Це по ферментованим. А ще є напівферментовані. Окремі позиції - чай гарячого, холодного, кисневого, безкисневого ферментування. Чай томлений, чай настояний на квасі з іван-чаю, жовтий, фіолетовий, червоний, білий сорти. Благородні багаторічні - понад 10 років чаї теж є, але в не значних дозах, звісно вони дорогі. Їх часто заварюємо для ВІП клієнтів. Іван-чай НЕ гранулюємо, НЕ вбиваємо цим корисні вітаміни та бактерії!
До іван-чаю НЕ додаємо інші рослини, «роздування» об’єму «травою» не займаємося.
Також іван-чай не купажуємо, не відводимо увагу споживача міксами від використання низькопробної іван-чайної продукції додаванням таких рослин як меліса, м'ята, полуниця, троянда, цвіт іван-чаю, чебрець, жасмин, лаванда, ромашка, липа, лист та ягода чорної смородини, лист та ягода чорниці, лист та ягода малини, та ін. Тому наш іван-чай легко ідентифікувати на якість та сортність. Споживач повинен насолоджуйтесь натуральним карпатським чаєм, а не міксами з відходів виробництва – лушпинням яблук, кірки мандаринів тощо.
З цікавинок.
• Збір з Закарпатських північних схилів Карпат.
• Власне виробництво: Розташоване в екологічно чистих Карпатах.
• Висока якість сировини: Використовуємо лише відбірне листя, молочне стебло, квітку і більше нічого, ніяких домішок.
• Гірський збір: Листя збирається в горах на висоті від 800 метрів.
• Традиційна, здебільшого китайська технологія ферментації: результат – відгуки в ФБ та Вайбер групі.
• Натуральність: Без ароматизаторів, консервантів та барвників. Збережені корисні бактерії, чай геніальний пробіотик.
• Безкоштовні зразки: Переконайтеся в якості перед замовленням.
• Спочатку отримаєте замовлення, потім оплачуєте.
Маєте питання або бажаєте обговорити умови співпраці? Зв'яжіться з нами!
Відгуки - Вайбер група "Янко-чай, Мукачево"
ФБ група www.facebook.com/ivan.tchay/
Сайт eco-travy.blogspot.com
т. 06*********55
ID: 711952501
Связаться с продавцом
xxx xxx xxx
Опубликовано 06 июля 2025 г.
Іван-чай ферментований, пробіотичний, Закарпаття
390 грн. / за 1 шт.
Договорная
Местоположение
Возвраты
Уверенность в каждой покупке
Вы можете бесплатно вернуть товар при получении, если он не соответствует вашим ожиданиям. Подробнее