Бизнес
OLX Доставка
Описание
Чай, улун, Да Хун Пао Уїшань. Вирощений в Китаї, провінція Фуцзянь, горний хребет Уїшань. Збір 2023 року.
Один з найвідоміших Китайських чаїв, відноситься до групи середньо ферментованих улунів.
100 г – 215 грн
Да Хун Пао містить величезну кількість таких елементів як кальцій, фосфор, марганець, йод, цинк, магній, селен.
Багатий комплексом вітамінів В, С, К, Е, D, таніном, кофеїном й безліччю інших корисних компонентів.
Полегшує ранкове пробудження, прояснює думки.
Сприяє спалюванню жирових тканин та покращує обмін речовин.
Робить волосся і нігті міцнішими.
Рекомендації щодо заварювання чаю:
Чай не рекомендується проливати більше 5 разів.
Заварювати при температурі води 85-95 градусів °С.
На одну заварку рекомендується до 3-7 грам чаю.
(особисто Я на літру води засипаю 5 грам чаю)
Після першого короткого заварювання (10-15 с) воду бажано злити і залити чай знову.
Заварювати 1-3 хв тоді чай найкраще розкриється.
Один з найвідоміших Китайських чаїв, відноситься до групи середньо ферментованих улунів.
100 г – 215 грн
Да Хун Пао містить величезну кількість таких елементів як кальцій, фосфор, марганець, йод, цинк, магній, селен.
Багатий комплексом вітамінів В, С, К, Е, D, таніном, кофеїном й безліччю інших корисних компонентів.
Полегшує ранкове пробудження, прояснює думки.
Сприяє спалюванню жирових тканин та покращує обмін речовин.
Робить волосся і нігті міцнішими.
Рекомендації щодо заварювання чаю:
Чай не рекомендується проливати більше 5 разів.
Заварювати при температурі води 85-95 градусів °С.
На одну заварку рекомендується до 3-7 грам чаю.
(особисто Я на літру води засипаю 5 грам чаю)
Після першого короткого заварювання (10-15 с) воду бажано злити і залити чай знову.
Заварювати 1-3 хв тоді чай найкраще розкриється.
ID: 780548780
Связаться с продавцом
xxx xxx xxx
Опубликовано 21 декабря 2025 г.
Улун Да Хун Пао Синцунь 100 г олун
950 грн. / за 1 шт.

Местоположение
Возвраты
Уверенность в каждой покупке
Вы можете бесплатно вернуть товар при получении, если он не соответствует вашим ожиданиям. Подробнее

