Бизнес
Описание
Відправка Нова пошта, укр.пошта
Телефон для зв'язку
38********34
За деталями звертайтеся
Соєвий шрот: Що це і для чого його використовують
Соєвий шрот — це продукт, який отримують після видалення олії з соєвих бобів. Він багатий на білки, амінокислоти та інші поживні речовини, завдяки чому є одним із найпоширеніших кормових компонентів для сільськогосподарських тварин.
Основні переваги:
1. Високий вміст білка: містить до 40–50% білка, необхідного для росту та розвитку тварин.
2. Джерело енергії: завдяки вмісту легкозасвоюваних поживних речовин.
3. Поліпшення продуктивності: сприяє підвищенню надоїв, приросту маси тварин та якості м'яса.
4. Економічна вигода: зменшує витрати на інші білкові корми.
Для кого використовується:
Велика рогата худоба: поліпшує надої та якість молока.
Свині: сприяє швидкому набору ваги.
Птиця: забезпечує високу продуктивність яєць і якість м'яса.
Як використовується:
Соєвий шрот додають у комбікорми або дають тваринам у невеликих дозах у чистому вигляді.
Цей продукт є незамінним компонентом сучасного тваринництва, допомагаючи досягати високих результатів у вирощуванні сільськогосподарських тварин.
Повножирна соя екструдована — це продукт, отриманий у результаті переробки соєвих бобів без відділення олії. У процесі екструдування в соєвих бобах нейтралізуються антипоживні речовини, боби подрібнюються, руйнуються клітинні стінки, але амінокислоти залишаються незмінними. Це підвищує засвоюваність поживних речовин, зокрема жирів, вивільняються токофероли (природні антиоксиданти) і лецитини (фосфатиди, необхідні для нормального функціонування нервової системи, мозку та засвоєння жирів).
Соєвий шрот — це знежирений продукт, що містить не більше 1,5% жиру. Отримують його екстракцією олії гексаном. Недоліком соєвого шроту є наявність слідів гексану, часто низька розчинність, а отже, і засвоюваність білка. Крім того, разом із жиром втрачаються всі жиророзчинні вітаміни та корисні речовини. Імпортний шрот отримують із генетично модифікованих бобів. Варто враховувати й те, що спочатку видаляють олію, отримуючи шрот, а потім, особливо в раціонах для бройлерів, її додають.
Соєвий макух отримують у результаті механічного віджиму олії з бобів сої. Це напівзнежирений продукт.
Повножирна соя — це продукт, у якому нічого не видаляється та не додається під час його виготовлення. Порівнюючи два продукти, соєвий шрот і повножирну сою, слід зазначити, що у соєвому шроті міститься в середньому 45% сирого білка та 1% сирого жиру, тобто 46% діючої речовини. Повножирна соя містить 39% сирого білка та 19% сирого жиру, тобто 58% діючої речовини. Сучасні кроси тварин, особливо бройлерів на фінальній стадії відгодівлі, потребують високоенергетичного раціону (до 330 ккал), який без проблем збалансовується повножирною соєю з мінімальним додаванням олії.
Телефон для зв'язку
38********34
За деталями звертайтеся
Соєвий шрот: Що це і для чого його використовують
Соєвий шрот — це продукт, який отримують після видалення олії з соєвих бобів. Він багатий на білки, амінокислоти та інші поживні речовини, завдяки чому є одним із найпоширеніших кормових компонентів для сільськогосподарських тварин.
Основні переваги:
1. Високий вміст білка: містить до 40–50% білка, необхідного для росту та розвитку тварин.
2. Джерело енергії: завдяки вмісту легкозасвоюваних поживних речовин.
3. Поліпшення продуктивності: сприяє підвищенню надоїв, приросту маси тварин та якості м'яса.
4. Економічна вигода: зменшує витрати на інші білкові корми.
Для кого використовується:
Велика рогата худоба: поліпшує надої та якість молока.
Свині: сприяє швидкому набору ваги.
Птиця: забезпечує високу продуктивність яєць і якість м'яса.
Як використовується:
Соєвий шрот додають у комбікорми або дають тваринам у невеликих дозах у чистому вигляді.
Цей продукт є незамінним компонентом сучасного тваринництва, допомагаючи досягати високих результатів у вирощуванні сільськогосподарських тварин.
Повножирна соя екструдована — це продукт, отриманий у результаті переробки соєвих бобів без відділення олії. У процесі екструдування в соєвих бобах нейтралізуються антипоживні речовини, боби подрібнюються, руйнуються клітинні стінки, але амінокислоти залишаються незмінними. Це підвищує засвоюваність поживних речовин, зокрема жирів, вивільняються токофероли (природні антиоксиданти) і лецитини (фосфатиди, необхідні для нормального функціонування нервової системи, мозку та засвоєння жирів).
Соєвий шрот — це знежирений продукт, що містить не більше 1,5% жиру. Отримують його екстракцією олії гексаном. Недоліком соєвого шроту є наявність слідів гексану, часто низька розчинність, а отже, і засвоюваність білка. Крім того, разом із жиром втрачаються всі жиророзчинні вітаміни та корисні речовини. Імпортний шрот отримують із генетично модифікованих бобів. Варто враховувати й те, що спочатку видаляють олію, отримуючи шрот, а потім, особливо в раціонах для бройлерів, її додають.
Соєвий макух отримують у результаті механічного віджиму олії з бобів сої. Це напівзнежирений продукт.
Повножирна соя — це продукт, у якому нічого не видаляється та не додається під час його виготовлення. Порівнюючи два продукти, соєвий шрот і повножирну сою, слід зазначити, що у соєвому шроті міститься в середньому 45% сирого білка та 1% сирого жиру, тобто 46% діючої речовини. Повножирна соя містить 39% сирого білка та 19% сирого жиру, тобто 58% діючої речовини. Сучасні кроси тварин, особливо бройлерів на фінальній стадії відгодівлі, потребують високоенергетичного раціону (до 330 ккал), який без проблем збалансовується повножирною соєю з мінімальним додаванням олії.
ID: 870165772
Связаться с продавцом
xxx xxx xxx
Опубликовано 04 июля 2025 г.
Соєвий шрот повножирновий
19 грн.
Местоположение