Бізнес
OLX Доставка
Опис
Сіль нітритна (пеклосоль).
Заводська упаковка.
Пластикова баночка із 250 грамами солі.
Кришка має контрольну смужку першого розтину.
Стоїть опція на любу кількисть.
Дзвоніть, дам докладні інструкції з використання, відповім на будь-які питання на цю тему.
На етикетці вказано дозування прі сухому посолі.
Використовується при виготовленні більшості видів ковбас, крім домашньої української, делікатесних м'ясних виробів, крім буженини.
Зберігає природний колір м'яса, покращує смак кінцевого продукту.
Консервант.
Є сумішшю нітриту натрію з кухонною сіллю.
Таке поєднання у певних пропорціях дозволяє пригнічувати зростання патогенних бактерій, запобігає появі збудників ботулізму.
Вміст нітриту натрію (селітри) мінімальний, лише 0,6%. Така концентрація є абсолютно безпечною для застосування в домашніх умовах.
Нітритної солі в кількості 250 г вистачить для приготування 10-12 кг ковбасних виробів чі м’я́сних делікатесів.
Дозування, що рекомендується, вказано на етикетці - 23 г/кг фаршу при сухому посоле.
При мокрому - 30-40 г/кг. Вказану кількість розчиняють у 400 мл води.
Хімічні та фізичні характеристики:
Хлорид натрію - кухонна сіль - 99,2%
Нітрит натрію – 0,6%
Антизле́жувач Е536 – 0,195%
Об'ємна щільність – 1,25 г/см3
Консистенція – дрібні кристали
Колір білий.
Запах – без запаху.
Смак – солоний.
Термін зберігання: 36 місяців у заводській ємності із закритою кришкою.
Не купуйте пеклосоль/нітритну сіль у пластикових ємностях/пакетах без етикетки: можлива фальсифікація!
Заводська упаковка.
Пластикова баночка із 250 грамами солі.
Кришка має контрольну смужку першого розтину.
Стоїть опція на любу кількисть.
Дзвоніть, дам докладні інструкції з використання, відповім на будь-які питання на цю тему.
На етикетці вказано дозування прі сухому посолі.
Використовується при виготовленні більшості видів ковбас, крім домашньої української, делікатесних м'ясних виробів, крім буженини.
Зберігає природний колір м'яса, покращує смак кінцевого продукту.
Консервант.
Є сумішшю нітриту натрію з кухонною сіллю.
Таке поєднання у певних пропорціях дозволяє пригнічувати зростання патогенних бактерій, запобігає появі збудників ботулізму.
Вміст нітриту натрію (селітри) мінімальний, лише 0,6%. Така концентрація є абсолютно безпечною для застосування в домашніх умовах.
Нітритної солі в кількості 250 г вистачить для приготування 10-12 кг ковбасних виробів чі м’я́сних делікатесів.
Дозування, що рекомендується, вказано на етикетці - 23 г/кг фаршу при сухому посоле.
При мокрому - 30-40 г/кг. Вказану кількість розчиняють у 400 мл води.
Хімічні та фізичні характеристики:
Хлорид натрію - кухонна сіль - 99,2%
Нітрит натрію – 0,6%
Антизле́жувач Е536 – 0,195%
Об'ємна щільність – 1,25 г/см3
Консистенція – дрібні кристали
Колір білий.
Запах – без запаху.
Смак – солоний.
Термін зберігання: 36 місяців у заводській ємності із закритою кришкою.
Не купуйте пеклосоль/нітритну сіль у пластикових ємностях/пакетах без етикетки: можлива фальсифікація!
ID: 743963871
Зв’язатися з продавцем
xxx xxx xxx
Опубліковано 06 травня 2024 р.
Сіль нітрітна, соль нитритная, пеклосоль для мясопродуктів, 250 грамм
44 грн. / за 1 шт.
Місцезнаходження