Частное лицо
Состояние: Б/у
OLX Доставка
Описание
Сковорідка, пательня, б/в, хороший, дієвий стан, фабричне виробництво часів СРСР, кухонна нержавіюча сталь, як самий екологічний матеріал з пожиттєвою гарантією від виробника, схвалено Мінестерством Охорони здоров'я СРСР як виріб для приготування здорового харчування.
Діаметр 25см, глибина 35 мм, довжина ручки 19 см, середня ширина ручки 27мм
Для того, щоб навчитися готувати в нержавійці, потрібно просто знати всього одну хитрість.
Розігрівайте сковороду
Так, все дуже просто. Щоб попередньо розігріти сковороду, поставте її на вогонь без їжі, без олії і будь-яких рідин на середній вогонь. Через хвилину можна протестувати ступінь нагріву, наливши в сковороду трохи води, буквально чайну ложку. У перший раз це можна робити кожні 15-20 секунд, щоб приблизно зрозуміти, наскільки розігрілася сковорода. Як тільки вода почне закипати і з'являться перші бульбашки, можна додавати олію.
Просто злийте воду з сковороди й одразу наливайте олію, поки вона не перегрілася. Олія на гарячій сковороді дуже швидко доходить до потрібної температури, тому відразу додавайте продукти, які збираєтеся приготувати.
Важливо:
Якщо до того моменту, як ви додаєте воду, вона відразу ж починає шипіти і пузиритися, значить сковорода вже перегрілася. Потрібно прибрати її з вогню, трохи почекати і спробувати знову.
Як тільки ви звикнете, вам не потрібно буде кожен раз проводити такий тест, ви будете приблизно знати, коли додавати олію.
Готуйте весь час на середньому вогні, нержавійка не дуже любить високі температури.
Як доглядати
Тут теж немає нічого складного. Єдине, що ми хотіли б порадити — це не мити постійно нержавіючі сковороди в посудомийній машині. Це не заборонено, але якщо хочете, щоб вони довше залишалися в хорошому стані, краще мити звичайним способом. Руками, за допомогою губки і засобу для миття посуду.
Плюси нержавіючої сковороди
Довговічність. Якщо правильно доглядати за нержавійкою, а це, як ви зрозуміли, зовсім не складно, вона прослужить вічно.
Нержавійка не вступає в реакцію з кислою їжею, так що в ній можна готувати будь-які продукти, не боячись, що це якось вплине на смак страв.
Готування на сковороді з нержавіючої харчової сталі це один з екологічних методів, при якому відмінно виходять страви з рум'яною скоринкою. Підсмажити м'ясо, рибу або овочі буде набагато простіше і корисніше, ніж, наприклад, на сковороді з антипригарним покриттям, склад якого не є корисним супутником при взаємодії з приготовленою їжею, щодо нашого організму.
Діаметр 25см, глибина 35 мм, довжина ручки 19 см, середня ширина ручки 27мм
Для того, щоб навчитися готувати в нержавійці, потрібно просто знати всього одну хитрість.
Розігрівайте сковороду
Так, все дуже просто. Щоб попередньо розігріти сковороду, поставте її на вогонь без їжі, без олії і будь-яких рідин на середній вогонь. Через хвилину можна протестувати ступінь нагріву, наливши в сковороду трохи води, буквально чайну ложку. У перший раз це можна робити кожні 15-20 секунд, щоб приблизно зрозуміти, наскільки розігрілася сковорода. Як тільки вода почне закипати і з'являться перші бульбашки, можна додавати олію.
Просто злийте воду з сковороди й одразу наливайте олію, поки вона не перегрілася. Олія на гарячій сковороді дуже швидко доходить до потрібної температури, тому відразу додавайте продукти, які збираєтеся приготувати.
Важливо:
Якщо до того моменту, як ви додаєте воду, вона відразу ж починає шипіти і пузиритися, значить сковорода вже перегрілася. Потрібно прибрати її з вогню, трохи почекати і спробувати знову.
Як тільки ви звикнете, вам не потрібно буде кожен раз проводити такий тест, ви будете приблизно знати, коли додавати олію.
Готуйте весь час на середньому вогні, нержавійка не дуже любить високі температури.
Як доглядати
Тут теж немає нічого складного. Єдине, що ми хотіли б порадити — це не мити постійно нержавіючі сковороди в посудомийній машині. Це не заборонено, але якщо хочете, щоб вони довше залишалися в хорошому стані, краще мити звичайним способом. Руками, за допомогою губки і засобу для миття посуду.
Плюси нержавіючої сковороди
Довговічність. Якщо правильно доглядати за нержавійкою, а це, як ви зрозуміли, зовсім не складно, вона прослужить вічно.
Нержавійка не вступає в реакцію з кислою їжею, так що в ній можна готувати будь-які продукти, не боячись, що це якось вплине на смак страв.
Готування на сковороді з нержавіючої харчової сталі це один з екологічних методів, при якому відмінно виходять страви з рум'яною скоринкою. Підсмажити м'ясо, рибу або овочі буде набагато простіше і корисніше, ніж, наприклад, на сковороді з антипригарним покриттям, склад якого не є корисним супутником при взаємодії з приготовленою їжею, щодо нашого організму.
ID: 889320898
Связаться с продавцом
gablazik32
на OLX с январь 2020 г.
Онлайн вчера в 03:14
Все оценки проверены и оставлены пользователями которые совершили покупку с OLX Доставка.
xxx xxx xxx
Опубликовано 04 июля 2025 г.
Сковорідка, пательня, фабричне виробництво часів СРСР, діаметр 25см
650 грн.
gablazik32
на OLX с январь 2020 г.
Онлайн вчера в 03:14
Все оценки проверены и оставлены пользователями которые совершили покупку с OLX Доставка.
Местоположение
Возвраты
Уверенность в каждой покупке
Вы можете бесплатно вернуть товар при получении, если он не соответствует вашим ожиданиям. Подробнее