Частное лицо
Состояние: Б/у
OLX Доставка
Описание
Вид-во “Харчова промисловість”, 1970 р. Тверда обкладинка. 216 с. Книга в хорошому стані. Книга списана, з печаткою нині неіснуючого інституту. Зміст і детальний огляд книги на фотографіях. Тираж 4000 прим. Дуже рідкісна. Відправлю поштою за передоплатою на картку банку або через ОЛХ доставку. Пишіть. Мобільний номер для зв'язку напишу в повідомленнях, є Вайбер.
Книга К. С. Попова «Основи виробництва Радянського шампанського та ігристих вин» (1970) коротко розглядає питання сировинної бази виробництва Радянського шампанського та ігристих вин. У ній надається характеристика використовуваних сортів винограду, описуються технологічні процеси, зокрема шампанізація, а також висвітлюються методи контролю якості та зберігання готової продукції. Особливу увагу приділено питанням автоматизації та вдосконалення технологічних процесів у виробництві шампанських вин.
Книга К. С. Попова «Основи виробництва Радянського шампанського та ігристих вин» (1970) коротко розглядає питання сировинної бази виробництва Радянського шампанського та ігристих вин. У ній надається характеристика використовуваних сортів винограду, описуються технологічні процеси, зокрема шампанізація, а також висвітлюються методи контролю якості та зберігання готової продукції. Особливу увагу приділено питанням автоматизації та вдосконалення технологічних процесів у виробництві шампанських вин.
ID: 878198049
Связаться с продавцом
Опубликовано 23 июля 2025 г.
«Шампанского советского и игристых вин основы производства К.С. Попов»
2 000 грн.
Местоположение
Возвраты
Уверенность в каждой покупке
Вы можете бесплатно вернуть товар при получении, если он не соответствует вашим ожиданиям. Подробнее