Частное лицо
Состояние: Новое
OLX Доставка
Описание
Рефрактометр ІРФ-464 призначений для вимірювання показника заломлення розсіюючих рідких середовищ. Може бути використаний для визначення процентного вмісту білка в молоці по різниці показань для молока і сироватки за шкалою білок, а також інших не жирових компонентів молока і рідких молочних продуктів.
Рефрактометр ІРФ-464 дозволяє швидко і надійно визначити зміст білка і сухих речовин у молоці (СОМО) і його продуктах, не застосовуючи дорогих хімічних реактивів, що дозволяє широко використовувати прилад для паспортизації молочних продуктів, а також у сироварінні.
Рефрактометр застосовується в молочній промисловості, сільському господарстві, на підприємствах громадського харчування, а також у науково-дослідних інститутах.
Крім того, рефрактометр ІРФ-464 може бути використаний у пивоварстві відповідно до держстандарту 12787-81 для "визначення спирту і дійсного екстракту рефрактометричним методом". По цим двох параметрах відповідно до формули розраховують сухі речовини в початковому суслі без процесу перегонки.
Рефрактометр ІРФ-464 дозволяє швидко і надійно визначити зміст білка і сухих речовин у молоці (СОМО) і його продуктах, не застосовуючи дорогих хімічних реактивів, що дозволяє широко використовувати прилад для паспортизації молочних продуктів, а також у сироварінні.
Рефрактометр застосовується в молочній промисловості, сільському господарстві, на підприємствах громадського харчування, а також у науково-дослідних інститутах.
Крім того, рефрактометр ІРФ-464 може бути використаний у пивоварстві відповідно до держстандарту 12787-81 для "визначення спирту і дійсного екстракту рефрактометричним методом". По цим двох параметрах відповідно до формули розраховують сухі речовини в початковому суслі без процесу перегонки.
ID: 830678752
Связаться с продавцом
xxx xxx xxx
Опубликовано 12 июля 2025 г.
Рефрактометр ИРФ 464
1 200 грн.
Местоположение
Возвраты
Уверенность в каждой покупке
Вы можете бесплатно вернуть товар при получении, если он не соответствует вашим ожиданиям. Подробнее