Бизнес
Описание
Приймаємо замовлення для Вас, на курей несушок.
Молоді курочки 4-4,5 міс. Ломан Браун. Починають давати перше яйце.
Леггорн 12 міс., Ломан Браун 12 міс.,
Домінант курчата 2 міс.
Доставка Безкоштовна! Привеземо за адресою. Замовлення від 10 шт. Телефонуйте прямо зараз!
Курка тушкована в цибульному соусі
3 порції
Куряче м'ясо тушкується з великою кількістю цибулі та вершкового масла, що надає страві неймовірної соковитості та аромату. Готова курка прямо тане в роті.
Продукти (на 3 порції)
Курячі стегна - 900 г (або філе курячого стегна - 600 г)
Цибуля ріпчаста - 300 г
Олія вершкове - 30 г
Сіль - 1/2 ч. ложки
Перець чорний мелений - 1/4 ч. ложки
Куркума мелена - 1/4 ч. ложки
Часник - 2 зубчики
Готуємо продукти.
Куряче філе відокремлюємо від кісток та шкіри.
Шкіру та кістки викидаємо або залишаємо для бульйону.
Кожне філе стегна розрізаємо на 3-4 рівні частини.
Цибулю очищаємо і дрібно нарізаємо. Часник очищаємо і крупно рубаємо.
У сковороді розтоплюємо вершкове масло та відправляємо туди цибулю.
Гасимо цибулю під кришкою 5-7 хвилин, періодично помішуючи.
У цибульну масу викладаємо шматочки курячого м'яса та часник.
Посипаємо сіллю, чорним перцем та куркумою.
Перемішуємо.
Гасимо під кришкою приблизно 20 хвилин.
Періодично помішуємо (близько 3 разів за весь процес гасіння).
Подаємо курку, тушковану з цибулею, з будь-яким гарніром, але з гречкою особливо смачно.
Молоді курочки 4-4,5 міс. Ломан Браун. Починають давати перше яйце.
Леггорн 12 міс., Ломан Браун 12 міс.,
Домінант курчата 2 міс.
Доставка Безкоштовна! Привеземо за адресою. Замовлення від 10 шт. Телефонуйте прямо зараз!
Курка тушкована в цибульному соусі
3 порції
Куряче м'ясо тушкується з великою кількістю цибулі та вершкового масла, що надає страві неймовірної соковитості та аромату. Готова курка прямо тане в роті.
Продукти (на 3 порції)
Курячі стегна - 900 г (або філе курячого стегна - 600 г)
Цибуля ріпчаста - 300 г
Олія вершкове - 30 г
Сіль - 1/2 ч. ложки
Перець чорний мелений - 1/4 ч. ложки
Куркума мелена - 1/4 ч. ложки
Часник - 2 зубчики
Готуємо продукти.
Куряче філе відокремлюємо від кісток та шкіри.
Шкіру та кістки викидаємо або залишаємо для бульйону.
Кожне філе стегна розрізаємо на 3-4 рівні частини.
Цибулю очищаємо і дрібно нарізаємо. Часник очищаємо і крупно рубаємо.
У сковороді розтоплюємо вершкове масло та відправляємо туди цибулю.
Гасимо цибулю під кришкою 5-7 хвилин, періодично помішуючи.
У цибульну масу викладаємо шматочки курячого м'яса та часник.
Посипаємо сіллю, чорним перцем та куркумою.
Перемішуємо.
Гасимо під кришкою приблизно 20 хвилин.
Періодично помішуємо (близько 3 разів за весь процес гасіння).
Подаємо курку, тушковану з цибулею, з будь-яким гарніром, але з гречкою особливо смачно.
ID: 876100715
Связаться с продавцом
xxx xxx xxx
Опубликовано 31 июля 2025 г.
Продам кури несушки! Доставка безкоштовна. Ружин
100 грн.
Местоположение