Перейти к основному разделу
Чат
  • Укр
  • Рус

Уведомления

Подать объявление
Продам кури несушки! Доставка безкоштовна. Ружин
Продам кури несушки! Доставка безкоштовна. Ружин
РекламироватьПоднять

Бизнес

Описание

Приймаємо замовлення для Вас, на курей несушок.
Молоді курочки 4-4,5 міс. Ломан Браун. Починають давати перше яйце.
Леггорн 12 міс., Ломан Браун 12 міс.,
Домінант курчата 2 міс.
Доставка Безкоштовна! Привеземо за адресою. Замовлення від 10 шт. Телефонуйте прямо зараз!

Курка тушкована в цибульному соусі

3 порції

Куряче м'ясо тушкується з великою кількістю цибулі та вершкового масла, що надає страві неймовірної соковитості та аромату. Готова курка прямо тане в роті.

Продукти (на 3 порції)
Курячі стегна - 900 г (або філе курячого стегна - 600 г)
Цибуля ріпчаста - 300 г
Олія вершкове - 30 г
Сіль - 1/2 ч. ложки
Перець чорний мелений - 1/4 ч. ложки
Куркума мелена - 1/4 ч. ложки
Часник - 2 зубчики

Готуємо продукти.

Куряче філе відокремлюємо від кісток та шкіри.
Шкіру та кістки викидаємо або залишаємо для бульйону.

Кожне філе стегна розрізаємо на 3-4 рівні частини.

Цибулю очищаємо і дрібно нарізаємо. Часник очищаємо і крупно рубаємо.

У сковороді розтоплюємо вершкове масло та відправляємо туди цибулю.

Гасимо цибулю під кришкою 5-7 хвилин, періодично помішуючи.

У цибульну масу викладаємо шматочки курячого м'яса та часник.

Посипаємо сіллю, чорним перцем та куркумою.

Перемішуємо.

Гасимо під кришкою приблизно 20 хвилин.

Періодично помішуємо (близько 3 разів за весь процес гасіння).

Подаємо курку, тушковану з цибулею, з будь-яким гарніром, але з гречкою особливо смачно.
ID: 876100715

Связаться с продавцом

Яна

на OLX с сентябрь 2021 г.

Онлайн 16 августа 2025 г.

xxx xxx xxx

Опубликовано 31 июля 2025 г.

Продам кури несушки! Доставка безкоштовна. Ружин

100 грн.

Местоположение

Бесплатное приложение для твоего телефона