Перейти к основному разделу
Чат
  • Укр
  • Рус

Уведомления

Подать объявление
Продам кури несушки! Доставка безкоштовна. Коростень
Продам кури несушки! Доставка безкоштовна. Коростень
РекламироватьПоднять

Бизнес

Описание

Приймаємо замовлення для Вас, на курей несушок.
Молоді курочки 4-4,5 міс. Ломан Браун. Починають давати перше яйце.
Леггорн 12 міс., Ломан Браун 12 міс.,
Домінант курчата 2 міс.
Доставка Безкоштовна! Привеземо за адресою. Замовлення від 10 шт. Телефонуйте прямо зараз!

Булгур з куркою та овочами (на сковороді)

3 порції
55 хв (ваші 30 хв)

Овочі та куряче м'ясо спочатку обсмажуються окремо, а потім готуються разом із булгуром. У процесі приготування булгур вбирає соки сусідніх компонентів і в результаті має насичений смак. Солодкий перець і морква додають страві яскравих фарб, а кабачок робить його соковитішим.

Продукти (на 3 порції)
Булгур - 130 г
Курячі стегна - 600 г (3 шт.)
Кабачок молодий - 330 г
Цибуля ріпчаста - 100 г
Морква – 150 г
Перець солодкий – 200 г
Часник - 2 зубчики
Куркума мелена - 1/3 ч. ложки
Перець запашний горошком – 3-4 шт.
Лавровий лист – 2 шт.
Сіль - за смаком
Перець чорний мелений - за смаком
Олія - ​​30 мл (2 ст. ложки)
Петрушка свіжа – 10 г (4-5 гілочок)

Готуємо усі необхідні продукти. Ще потрібно 300 мл гарячої води.

Курячі стегна промиваємо, обсушуємо. Кожне стегно розрізаємо на дві частини, видаляємо кістки.
Солимо (1/4 ч. ложки) та перчимо (1/8 ч. ложки).

Викладаємо курку в сковороду з розігрітою олією.

Обсмажуємо на великому вогні приблизно по 5-7 хвилин з кожного боку до хорошого золотистого відтінку. Смажені стегна перекладаємо на тарілку.

Цибулю та моркву очищаємо. Цибулю нарізаємо кубиками, моркву натираємо на тертці для моркви по-корейськи. Можна натерти моркву на великій тертці або нарізати соломкою.

У сковороді з маслом, що залишилося обсмажуємо цибулю на середньому вогні 2-3 хвилини, до напівм'якості.

Додаємо моркву.

Обсмажуємо ще 5 хвилин до золотистості.

У кабачка відрізаємо плодоніжку. Нарізаємо кабачок четвертинками кружальців.
Перець очищаємо та нарізаємо середніми квадратиками.

Кабачок та солодкий перець додаємо в сковороду.

Часник очищаємо, подрібнюємо та додаємо до інших інгредієнтів.

Все перемішуємо та обсмажуємо 5 хвилин.

Після цього додаємо лавровий лист, запашний перець і куркуму.

Перемішуємо та обсмажуємо ще 1 хвилину.

Булгур перекладаємо до овочів, розрівнюємо.

Зверху викладаємо курку та вливаємо 300 мл гарячої води.

Солимо і перчимо на смак.

Накриваємо кришкою сковороду і готуємо вміст на маленькому вогні 20-25 хвилин, до готовності крупи. Вимикаємо вогонь і залишаємо під кришкою на 15 хвилин.

Потім курку дістаємо, булгур із овочами перемішуємо.

Розкладаємо булгур з куркою та овочами по порціях і посипаємо подрібненою петрушкою.
ID: 876093728

Связаться с продавцом

Яна

на OLX с сентябрь 2021 г.

Онлайн 08 июня 2025 г.

Все оценки проверены и оставлены пользователями которые совершили покупку с OLX Доставка.

xxx xxx xxx

Опубликовано 01 июля 2025 г.

Продам кури несушки! Доставка безкоштовна. Коростень

100 грн.

Местоположение

Бесплатное приложение для твоего телефона