Бизнес
Описание
Приймаємо замовлення для Вас, на курей несушок.
Молоді курочки 4-4,5 міс. Ломан Браун. Починають давати перше яйце.
Леггорн 12 міс., Ломан Браун 12 міс.,
Домінант курчата 2 міс.
Доставка Безкоштовна! Привеземо за адресою. Замовлення від 10 шт. Телефонуйте прямо зараз!
Булгур з куркою та овочами (на сковороді)
3 порції
55 хв (ваші 30 хв)
Овочі та куряче м'ясо спочатку обсмажуються окремо, а потім готуються разом із булгуром. У процесі приготування булгур вбирає соки сусідніх компонентів і в результаті має насичений смак. Солодкий перець і морква додають страві яскравих фарб, а кабачок робить його соковитішим.
Продукти (на 3 порції)
Булгур - 130 г
Курячі стегна - 600 г (3 шт.)
Кабачок молодий - 330 г
Цибуля ріпчаста - 100 г
Морква – 150 г
Перець солодкий – 200 г
Часник - 2 зубчики
Куркума мелена - 1/3 ч. ложки
Перець запашний горошком – 3-4 шт.
Лавровий лист – 2 шт.
Сіль - за смаком
Перець чорний мелений - за смаком
Олія - 30 мл (2 ст. ложки)
Петрушка свіжа – 10 г (4-5 гілочок)
Готуємо усі необхідні продукти. Ще потрібно 300 мл гарячої води.
Курячі стегна промиваємо, обсушуємо. Кожне стегно розрізаємо на дві частини, видаляємо кістки.
Солимо (1/4 ч. ложки) та перчимо (1/8 ч. ложки).
Викладаємо курку в сковороду з розігрітою олією.
Обсмажуємо на великому вогні приблизно по 5-7 хвилин з кожного боку до хорошого золотистого відтінку. Смажені стегна перекладаємо на тарілку.
Цибулю та моркву очищаємо. Цибулю нарізаємо кубиками, моркву натираємо на тертці для моркви по-корейськи. Можна натерти моркву на великій тертці або нарізати соломкою.
У сковороді з маслом, що залишилося обсмажуємо цибулю на середньому вогні 2-3 хвилини, до напівм'якості.
Додаємо моркву.
Обсмажуємо ще 5 хвилин до золотистості.
У кабачка відрізаємо плодоніжку. Нарізаємо кабачок четвертинками кружальців.
Перець очищаємо та нарізаємо середніми квадратиками.
Кабачок та солодкий перець додаємо в сковороду.
Часник очищаємо, подрібнюємо та додаємо до інших інгредієнтів.
Все перемішуємо та обсмажуємо 5 хвилин.
Після цього додаємо лавровий лист, запашний перець і куркуму.
Перемішуємо та обсмажуємо ще 1 хвилину.
Булгур перекладаємо до овочів, розрівнюємо.
Зверху викладаємо курку та вливаємо 300 мл гарячої води.
Солимо і перчимо на смак.
Накриваємо кришкою сковороду і готуємо вміст на маленькому вогні 20-25 хвилин, до готовності крупи. Вимикаємо вогонь і залишаємо під кришкою на 15 хвилин.
Потім курку дістаємо, булгур із овочами перемішуємо.
Розкладаємо булгур з куркою та овочами по порціях і посипаємо подрібненою петрушкою.
Молоді курочки 4-4,5 міс. Ломан Браун. Починають давати перше яйце.
Леггорн 12 міс., Ломан Браун 12 міс.,
Домінант курчата 2 міс.
Доставка Безкоштовна! Привеземо за адресою. Замовлення від 10 шт. Телефонуйте прямо зараз!
Булгур з куркою та овочами (на сковороді)
3 порції
55 хв (ваші 30 хв)
Овочі та куряче м'ясо спочатку обсмажуються окремо, а потім готуються разом із булгуром. У процесі приготування булгур вбирає соки сусідніх компонентів і в результаті має насичений смак. Солодкий перець і морква додають страві яскравих фарб, а кабачок робить його соковитішим.
Продукти (на 3 порції)
Булгур - 130 г
Курячі стегна - 600 г (3 шт.)
Кабачок молодий - 330 г
Цибуля ріпчаста - 100 г
Морква – 150 г
Перець солодкий – 200 г
Часник - 2 зубчики
Куркума мелена - 1/3 ч. ложки
Перець запашний горошком – 3-4 шт.
Лавровий лист – 2 шт.
Сіль - за смаком
Перець чорний мелений - за смаком
Олія - 30 мл (2 ст. ложки)
Петрушка свіжа – 10 г (4-5 гілочок)
Готуємо усі необхідні продукти. Ще потрібно 300 мл гарячої води.
Курячі стегна промиваємо, обсушуємо. Кожне стегно розрізаємо на дві частини, видаляємо кістки.
Солимо (1/4 ч. ложки) та перчимо (1/8 ч. ложки).
Викладаємо курку в сковороду з розігрітою олією.
Обсмажуємо на великому вогні приблизно по 5-7 хвилин з кожного боку до хорошого золотистого відтінку. Смажені стегна перекладаємо на тарілку.
Цибулю та моркву очищаємо. Цибулю нарізаємо кубиками, моркву натираємо на тертці для моркви по-корейськи. Можна натерти моркву на великій тертці або нарізати соломкою.
У сковороді з маслом, що залишилося обсмажуємо цибулю на середньому вогні 2-3 хвилини, до напівм'якості.
Додаємо моркву.
Обсмажуємо ще 5 хвилин до золотистості.
У кабачка відрізаємо плодоніжку. Нарізаємо кабачок четвертинками кружальців.
Перець очищаємо та нарізаємо середніми квадратиками.
Кабачок та солодкий перець додаємо в сковороду.
Часник очищаємо, подрібнюємо та додаємо до інших інгредієнтів.
Все перемішуємо та обсмажуємо 5 хвилин.
Після цього додаємо лавровий лист, запашний перець і куркуму.
Перемішуємо та обсмажуємо ще 1 хвилину.
Булгур перекладаємо до овочів, розрівнюємо.
Зверху викладаємо курку та вливаємо 300 мл гарячої води.
Солимо і перчимо на смак.
Накриваємо кришкою сковороду і готуємо вміст на маленькому вогні 20-25 хвилин, до готовності крупи. Вимикаємо вогонь і залишаємо під кришкою на 15 хвилин.
Потім курку дістаємо, булгур із овочами перемішуємо.
Розкладаємо булгур з куркою та овочами по порціях і посипаємо подрібненою петрушкою.
ID: 876093728
Связаться с продавцом
Яна
на OLX с сентябрь 2021 г.
Онлайн 08 июня 2025 г.
Все оценки проверены и оставлены пользователями которые совершили покупку с OLX Доставка.
xxx xxx xxx
Опубликовано 01 июля 2025 г.
Продам кури несушки! Доставка безкоштовна. Коростень
100 грн.
Яна
на OLX с сентябрь 2021 г.
Онлайн 08 июня 2025 г.
Все оценки проверены и оставлены пользователями которые совершили покупку с OLX Доставка.
Местоположение