Частное лицо
Описание
Приймаємо замовлення для Вас, на курей несушок.
Молоді курочки 4-4,5 міс. Ломан Браун. Починають давати перше яйце.
Леггорн 12 міс., Ломан Браун 12 міс.,
Домінант курчата 2 міс.
Доставка Безкоштовна! Привеземо за адресою. Замовлення від 10 шт. Телефонуйте прямо зараз!
Новорічний салат "Підкова"
8 порцій по 450 Ккал
3 години (ваші 30 хв)
Яскравий та дуже смачний новорічний салат "Підкова" повністю відповідає стилю майбутнього свята - настанню року Коня. Ця страва з курячого філе, сиру, яєць та овочів прикрасить ваш святковий стіл та додасть новорічного настрою вам та вашим гостям.
Продукти (на 8 порцій)
Куряче філе (запечене або відварене) – 2 шт.
Яйця курячі (відварені) – 4 шт.
Морква по-корейськи – 200 г
Цибуля червона - 1 шт.
Майонез (домашній) – 300-400 мл
Сир твердий – 150-200 г
Для прикраси:
Огірок свіжий – 1 шт.
Редиска – 4-5 шт.
Оливки чорні та зелені - 30 шт.
Яйця перепелині (відварені) – 5 шт.
Помідори свіжі – 3 шт.
Важливо те, що цей салат можна сміливо подавати дітям. Для приготування салату "Підкова" використовується домашній майонез.
Обов'язково знайдіть час і сили для прикраси салату - овочі додадуть смаку та свіжості цій страві.
Як приготувати новорічний салат "Підкова":
Цибулю нарізати дрібним кубиком.
Куряче філе попередньо відварити (приблизно 30 хвилин), опустивши в підсолену воду, що кипить, або запекти в духовці при температурі 180-190 градусів протягом 30-40 хвилин (можна натерти філе спеціями до смаку, запекти у фользі). Готове філе остудити та нарізати кубиками.
Моркву посікти.
Яйця попередньо відварити круто (10 хвилин), остудити, очистити.
На тарілку натерти білок на дрібній тертці, сформувати з нього підкову.
Зробити сіточку з майонезу (для цього майонез помістити у пластиковий пакет та зрізати маленький куточок пакету).
Викласти щільно куряче філе, змастити майонезом.
Викласти цибулю і зробити тонку сіточку з майонезу.
Викласти щільний шар корейської моркви і гарненько змастити майонезом.
Жовток натерти на дрібній тертці, рівномірно розподілити по всій поверхні, змастити верх та краї майонезом.
Натерти сир на дрібній тертці, розподілити по всій поверхні. Також обсипати сиром краї підкови.
Протерти страву паперовою серветкою за потреби.
Настоювати салат у холодильнику пару годин для просочення.
Прикрашати новорічний салат "Підкова" перед подачею на стіл. Верх салату прикрасити половинками відварених перепелиних яєць, трояндами з помідора, квітами з редьки та гілочками з огірка. Край салату "Підкова" викласти половинками оливок.
Молоді курочки 4-4,5 міс. Ломан Браун. Починають давати перше яйце.
Леггорн 12 міс., Ломан Браун 12 міс.,
Домінант курчата 2 міс.
Доставка Безкоштовна! Привеземо за адресою. Замовлення від 10 шт. Телефонуйте прямо зараз!
Новорічний салат "Підкова"
8 порцій по 450 Ккал
3 години (ваші 30 хв)
Яскравий та дуже смачний новорічний салат "Підкова" повністю відповідає стилю майбутнього свята - настанню року Коня. Ця страва з курячого філе, сиру, яєць та овочів прикрасить ваш святковий стіл та додасть новорічного настрою вам та вашим гостям.
Продукти (на 8 порцій)
Куряче філе (запечене або відварене) – 2 шт.
Яйця курячі (відварені) – 4 шт.
Морква по-корейськи – 200 г
Цибуля червона - 1 шт.
Майонез (домашній) – 300-400 мл
Сир твердий – 150-200 г
Для прикраси:
Огірок свіжий – 1 шт.
Редиска – 4-5 шт.
Оливки чорні та зелені - 30 шт.
Яйця перепелині (відварені) – 5 шт.
Помідори свіжі – 3 шт.
Важливо те, що цей салат можна сміливо подавати дітям. Для приготування салату "Підкова" використовується домашній майонез.
Обов'язково знайдіть час і сили для прикраси салату - овочі додадуть смаку та свіжості цій страві.
Як приготувати новорічний салат "Підкова":
Цибулю нарізати дрібним кубиком.
Куряче філе попередньо відварити (приблизно 30 хвилин), опустивши в підсолену воду, що кипить, або запекти в духовці при температурі 180-190 градусів протягом 30-40 хвилин (можна натерти філе спеціями до смаку, запекти у фользі). Готове філе остудити та нарізати кубиками.
Моркву посікти.
Яйця попередньо відварити круто (10 хвилин), остудити, очистити.
На тарілку натерти білок на дрібній тертці, сформувати з нього підкову.
Зробити сіточку з майонезу (для цього майонез помістити у пластиковий пакет та зрізати маленький куточок пакету).
Викласти щільно куряче філе, змастити майонезом.
Викласти цибулю і зробити тонку сіточку з майонезу.
Викласти щільний шар корейської моркви і гарненько змастити майонезом.
Жовток натерти на дрібній тертці, рівномірно розподілити по всій поверхні, змастити верх та краї майонезом.
Натерти сир на дрібній тертці, розподілити по всій поверхні. Також обсипати сиром краї підкови.
Протерти страву паперовою серветкою за потреби.
Настоювати салат у холодильнику пару годин для просочення.
Прикрашати новорічний салат "Підкова" перед подачею на стіл. Верх салату прикрасити половинками відварених перепелиних яєць, трояндами з помідора, квітами з редьки та гілочками з огірка. Край салату "Підкова" викласти половинками оливок.
ID: 860148620
Связаться с продавцом
xxx xxx xxx
Опубликовано 13 июля 2025 г.
Продам кури несушки! Доставка безкоштовна. Калинівка!
100 грн.
Местоположение