Перейти к основному разделу
Чат
  • Укр
  • Рус

Уведомления

Подать объявление
Продам кури несушки! Доставка безкоштовна. Фастів!
Продам кури несушки! Доставка безкоштовна. Фастів!
РекламироватьПоднять

Частное лицо

Описание

Приймаємо замовлення для Вас, на курей несушок.
Молоді курочки 4-4,5 міс. Ломан Браун. Починають давати перше яйце.
Леггорн 12 міс., Ломан Браун 12 міс.,
Домінант курчата 2 міс.
Доставка Безкоштовна! Привеземо за адресою. Замовлення від 10 шт. Телефонуйте прямо зараз!

Домашня ковбаса з курячої грудки
Варена куряча ковбаска із вершками. Мінімум продуктів, дуже просто готується, ніжна та приємна на смак.

Продукти
Курячі грудки (куряче філе) - 600 г
Вершки 10% - 200 мл
Яйця – 2 шт.
Крохмаль – 2 ст. ложки
Сіль – 1 ч. ложка
Спеції – 1 ч. ложка

Як приготувати домашню ковбасу з курячої грудки?

Курячі грудки нарізати.

Потім подрібнити (у кухонному комбайні, блендері).

Додати яйця.

Влити вершки.

Посолити.

Додати приправу. Ретельно перемішати.

Додати крохмаль. Перемішати.

Розстелити пергамент для випікання. Викласти на нього курячий фарш. Акуратно сформувати ковбаску. Краї зафіксувати (наприклад, степлером).

Закатати курячу ковбаску у фольгу, щоб було міцніше. Обв'язати нитками.

Загорнути у два пакети і знову обв'язати нитками.

Закип'ятити воду. Викласти в киплячу воду загорнуту ковбасу. Варити 30 хв. Потім охолодити та помістити домашню ковбасу з курячої грудки в холодильник на 4 години.

Зняти упаковку та нарізати домашню курячу ковбасу.
Домашню ковбасу з курячої грудки можна подавати. Приємного апетиту!
ID: 859970743

Связаться с продавцом

Яна

на OLX с сентябрь 2021 г.

Онлайн 05 августа 2025 г.

xxx xxx xxx

Опубликовано 11 июля 2025 г.

Продам кури несушки! Доставка безкоштовна. Фастів!

100 грн.

Местоположение

Бесплатное приложение для твоего телефона