Бизнес
Описание
Приймаємо замовлення для Вас, на курей несушок.
Молоді курочки 4-4,5 міс. Ломан Браун. Починають давати перше яйце.
Леггорн 12 міс., Ломан Браун 12 міс.,
Домінант курчата 2 міс.
Доставка Безкоштовна! Привеземо за адресою. Замовлення від 10 шт. Телефонуйте прямо зараз!
Фаршировані перці з куркою, запечені під сиром
3 порції
1 година 10 хв (ваші 30 хв)
Перці, запечені з куркою та сиром, – яскраві, соковиті та дуже ситні! Спочатку готуємо начинку з курячого м'яса у сметанному соусі та фаршируємо половинки перцю. Потім посипаємо фаршировані перці тертим сиром, доповнюємо часточками помідора та запікаємо в духовці. Така страва прикрасить будь-який святковий стіл та урізноманітнить домашній обід чи вечерю.
Продукти (на 3 порції)
Перець болгарський - 425 г
Філе куряче - 300 г
Помідори - 100 г
Сир твердий - 70 г
Сметана 15% - 70 г
Борошно - 25 г
Олія - 20 мл
Сіль - за смаком
Перець чорний мелений - за смаком
Вода - 70 мл
Підготуйте усі інгредієнти.
Сметана підійде будь-якої жирності.
Сир вибирайте на свій смак, головне, щоб він добре плавився.
Увімкніть духовку для попереднього розігріву до 180 градусів.
Куряче філе промийте і наріжте невеликими шматочками.
Розігрійте в сковороді олію та обсмажте філе на великому вогні, помішуючи, 5-6 хвилин.
Присипте куряче м'ясо борошном, до смаку підсоліть і поперчіть. Перемішайте.
Додайте|добавляйте| сметану і влийте воду. Перемішайте.
Гасіть приблизно 2-3 хвилини, щоб соус загуснув.
Перець промийте та обсушіть. Розріжте на дві половини. Якщо перець великий можна розрізати на чотири частини.
Нафаршуйте перці курячим м'ясом у сметанному соусі.
Форму для запікання застелите пергаментом або фольгою і викладіть фаршировані перці.
Посипте перці натертим твердим сиром.
Наріжте помідор маленькими часточками. Викладіть по кілька часточок на кожну половинку перцю.
Надішліть в заздалегідь розігріту духовку на 25-35 хвилин. При запіканні орієнтуйтесь на духовку. Сир повинен розплавитися і трохи підрум'янитися.
Молоді курочки 4-4,5 міс. Ломан Браун. Починають давати перше яйце.
Леггорн 12 міс., Ломан Браун 12 міс.,
Домінант курчата 2 міс.
Доставка Безкоштовна! Привеземо за адресою. Замовлення від 10 шт. Телефонуйте прямо зараз!
Фаршировані перці з куркою, запечені під сиром
3 порції
1 година 10 хв (ваші 30 хв)
Перці, запечені з куркою та сиром, – яскраві, соковиті та дуже ситні! Спочатку готуємо начинку з курячого м'яса у сметанному соусі та фаршируємо половинки перцю. Потім посипаємо фаршировані перці тертим сиром, доповнюємо часточками помідора та запікаємо в духовці. Така страва прикрасить будь-який святковий стіл та урізноманітнить домашній обід чи вечерю.
Продукти (на 3 порції)
Перець болгарський - 425 г
Філе куряче - 300 г
Помідори - 100 г
Сир твердий - 70 г
Сметана 15% - 70 г
Борошно - 25 г
Олія - 20 мл
Сіль - за смаком
Перець чорний мелений - за смаком
Вода - 70 мл
Підготуйте усі інгредієнти.
Сметана підійде будь-якої жирності.
Сир вибирайте на свій смак, головне, щоб він добре плавився.
Увімкніть духовку для попереднього розігріву до 180 градусів.
Куряче філе промийте і наріжте невеликими шматочками.
Розігрійте в сковороді олію та обсмажте філе на великому вогні, помішуючи, 5-6 хвилин.
Присипте куряче м'ясо борошном, до смаку підсоліть і поперчіть. Перемішайте.
Додайте|добавляйте| сметану і влийте воду. Перемішайте.
Гасіть приблизно 2-3 хвилини, щоб соус загуснув.
Перець промийте та обсушіть. Розріжте на дві половини. Якщо перець великий можна розрізати на чотири частини.
Нафаршуйте перці курячим м'ясом у сметанному соусі.
Форму для запікання застелите пергаментом або фольгою і викладіть фаршировані перці.
Посипте перці натертим твердим сиром.
Наріжте помідор маленькими часточками. Викладіть по кілька часточок на кожну половинку перцю.
Надішліть в заздалегідь розігріту духовку на 25-35 хвилин. При запіканні орієнтуйтесь на духовку. Сир повинен розплавитися і трохи підрум'янитися.
ID: 859950514
Связаться с продавцом
xxx xxx xxx
Опубликовано 19 июля 2025 г.
Продам кури несушки! Доставка безкоштовна. Біла Церква!
100 грн.
Местоположение