Бизнес
Описание
Готую під замовлення святковий стіл або просто смачну вечерю тільки зі свіжих, якісних продуктів, без різних добавок, по- домашньому. Використовую в основному домашню продукцію.М'ясо купляю на базарі, фарш роблю сама. Вартість банкета на
10 чоловік буде коштувати приблизно 4000 грн - 8 страв ( залежить від кількості м'ясних страв).
Також займаюсь поминальними обідами( окреме меню), напівфабрикатами, піцею (12 видів),дом.сирами (5 видів) ,різноманітною випічкою, тортами (10 видів).
Дивіться інші мої оголошення.
Готую з любов'ю і так щоб Вам, обов'язково, сподобалось!
Спробуйте,свіжість і якість я гарантую!!!
**Закуски**
1. Лаваш-ролли
- Сулугуні, яйце, червона риба, часник, кріп, майонез.
-Крабові палички, сулугуні, яйце, майонез, огірок .
-Гриби, морква по-корейськи, сулугуні, яйце,майонез, часник .
- Курка копчена, яйце, сир, помідор, майонез.
2. Фаршировані шампіньйони
- сир,гриби, цибуля, майонез.
- з ветчиною, сиром, майонез.
3. Кабачки, баклажани рулетиками
(сир,яйце, помідор/огірок, майонез, часник, кріп).
4. Фаршировані яйця
- з грибами і цибулею
- зі смаж.цибулею і черв.рибою
- з тунцем і зел.цибулею
- з кур.печінкою , морквою і цибулею.
5. Сирні часникові кульки в кунжуті/ в зелені / в краб.палочках;
(яйця, дом.сулугуні, майонез, часник).
6.Рулетики з бекона
- з сиром,яйцем ,часником,кріп,майонезом;
- з грибами, сиром,часником,майонезом;
7.Рулетики печінкові з туш.морквою і цибул.,майонез, часник, салат.
8. Солоні млинці- ролли
"Норвезький делікатес" –крем- сир з іт. травами в/в і червоною рибою;
“Крабовий смак” – крабові палички, крем -сир;
“Класика з шинкою” – шинка , крем- сир ;. “Грибна ніжність” – шампіньйони, крем -сир.
9.. Печінковий тортик
10. Канапе:
- "Салямі"салямі 2 види, крем- сир,моцарелла, багет, маслини ,петрушка;;
- “Шуба”2 види з оселедцем:
1. буряк, майонез,яйце ,цибуля;
2. яйце, зел.цибуля, майонез, бород.хліб.
- "Королівське" багет,черв.риба,крем- сир, вял.помідори, кунжут;
- "Гострі" копч.грудинка, кисл.огірок, черв.гірк.перець,зел.цибуля, бород.хліб;
-"З шинкою" шинка,крем -сир,огірок, салат, оливка, багет;
- "Із шпротами" шпроти ,майонез,яйце, часник ,помідор,кріп, тости.
12. Пісочні тарталетки
- Пікантна курка: смаж. кур.стегна з циб., морква по-кор., огірок,яйця, сир, майонез;
- Морська начинка: кальмар, креветки,яйце, огірок, зел.цибуля,майонез;
- Крабова насолода: краб.палочки, кукурудза, яйце, огірок, цибуля,майонез;
- Жульєн: курка, гриби, соус бешамель, сир;
- Курка по-селянськи: копч. кур.стегна, яйця,помідори, майонез, сир, цибуля.
- Рибна: Черв.риба, крем сир, огірок, кунжут.
13.Фаршировані помідори крем сиром в/в
( дом.сир, іт.трави, суміш перців, паприка, часник, кріп).
**Гарячі м’ясні страви**
1. Нарізка - тушкований підчеревок, свинина.
2. Домашня ковбаса
-зі спеціями;
-класична: свинина + курка, або лише курка та свинина.
3. М'ясо по- французьки під запеченою картоплею.
4. Фарширована грудка з ананасами,майонезом, сиром, кропом під помідорами з сиром;
5.Відбивні ( м'ясо на вибір)
- Класичні ( під сиром);
- З грибами,цибулею, соус бешамель,сир;
- З помідором, цибулею,соус бешамель, сир;
- З ананасом, майонез,сир;
- З чорносливом і сиром.
6.М’ясні крученики (на вибір м'ясо):
- З грибами і сиром;
- З сиром і зеленню;
- З салом і часником;
- З чорносливом і сиром.
7.Свинина і ребра, тушковані з чорносливом.
8. Фаршировані перці /голубці
9.Котлетки (на вибір м'ясо)
- Класичні котлети;
- Котлети з грибами і сиром;
- Котлетки з сиром, маслом і зеленню;
- Котлети по-київськи (з грудки)
10.Крильця (кур. стегна) запечені в медово-гострому соусі в/в.
11.Запечені кур. стегна під грибами, соусом бешамель і сиром.
**Риба**
1. Запечена скумбрія з лимоном на овочевій подушці( цибуля, морква);
2. Хек з тушк.морквою і цибулею під сиром;
3. Хек під овочами (помідор,черв. перець, цибуля) і сиром.
4.В клярі(минтай, хек, аргентина,скумбрія);
5.Хек( скумбрія) у човниках по-французьки(гриби з циб.
майонез ,сир)
6. Велика скумбрія запечена з помідорами, цибулею,( грибами) ,соусом бешамель і сиром;
7.Асорті з сол.оселедця, сольоної,копченої скумбрії з марин цибулею.
**Млинці**
Солоні:
1. Свинина / курка (сир).
2. Гриби, сир, курка.
3. Шинка, сир.
4. Гриби, сир.
5. Жульєн
6.Лівер
Солодкі:
1. Дом сир з родзинками( курагою);
2. Яблука карамел. з корицею;
3. Макова начинка;
4. Банан і шоколад.
**Салати**( по бажанню- з дом.майонезом)
1. Грецький
2. Цезар
3. Овочевий — пекінська капуста, огірок, помідор, морква, зелень,лимон, олія.
4. "Копчена курка" копч.кур.стегна,мар.лук, яйце, сир,майонез.
5. Шуба
6. Олів'є
7. Мімоза
8.Печінковий
9.З краб.палочками і кукурудзою
10." Тропічна ніжність" — пекінська капуста,яйце, ананас, курка, сир, сухарики в/в.
11." Серцевий акцент "— серце,туш.морква з цибулею, шампіньйони, яйця,сир ,майонез.
12. "Сонячний мікс "— шинка, пекінська капуста, кукурудза, помідор, сир, сухарики, олія, лимон,( майонез).
13.Морква по-корейськи.
14." Айсберг" - салат,айберг,бекон, помідори черрі,яйце, пармезан,сухарики, заправка соус цезар (домашній).
15."Овочевий по-корейски "
(огірок, помідор,морква по-кор,перець черв, цибуля, зелень, кунжут,заправка з соев. соусом,олією, лимоном, часником).
16."Морський"- салат мікс, пекінська капуста,креветки, кальмар, помідор ,сир фета ,оливки заправка з олією, лимоном,зернами гірчиці.
17."Крабовий" - краб.палочки,черв.перець, помідор, яйце,сир, часник, майонез.
18."Пікантний"слоями - курка стегна,морква по-кор,пл.сир, огірок, яйце.
**Гарнір**
- Картопля по-селянськи;
- Тушкована з м'ясом;
- Запечена (з грибами), під сиром.
- Пюре
**Піци 12 видів( дивіться ін. моє оголош.)
**Десерти** - Торти
1 кг - 2 кг, мін 1300 кг
1."Наполеон"
2 "П'яна вишня"
3. Шоколадний
4.Чізкейк з ягодами, фруктами
5.Бісквітний з бананами,родзинками та горіхами
6.Фруктово-Желейний "Бите скло";
7.Медовий
8."Спартак"
9." Прага"
10."Чорнослив" з горіхами
11. Шарлотка з яблуками і корицею
12. Запечений пиріг сирний з вишнями( з яблуками і корицею)
Центр,р-н 5кутів.Доставка.Дзвоніть,пишіть.
завжди на зв'язку.
Буду рада Вам допомогти !
10 чоловік буде коштувати приблизно 4000 грн - 8 страв ( залежить від кількості м'ясних страв).
Також займаюсь поминальними обідами( окреме меню), напівфабрикатами, піцею (12 видів),дом.сирами (5 видів) ,різноманітною випічкою, тортами (10 видів).
Дивіться інші мої оголошення.
Готую з любов'ю і так щоб Вам, обов'язково, сподобалось!
Спробуйте,свіжість і якість я гарантую!!!
**Закуски**
1. Лаваш-ролли
- Сулугуні, яйце, червона риба, часник, кріп, майонез.
-Крабові палички, сулугуні, яйце, майонез, огірок .
-Гриби, морква по-корейськи, сулугуні, яйце,майонез, часник .
- Курка копчена, яйце, сир, помідор, майонез.
2. Фаршировані шампіньйони
- сир,гриби, цибуля, майонез.
- з ветчиною, сиром, майонез.
3. Кабачки, баклажани рулетиками
(сир,яйце, помідор/огірок, майонез, часник, кріп).
4. Фаршировані яйця
- з грибами і цибулею
- зі смаж.цибулею і черв.рибою
- з тунцем і зел.цибулею
- з кур.печінкою , морквою і цибулею.
5. Сирні часникові кульки в кунжуті/ в зелені / в краб.палочках;
(яйця, дом.сулугуні, майонез, часник).
6.Рулетики з бекона
- з сиром,яйцем ,часником,кріп,майонезом;
- з грибами, сиром,часником,майонезом;
7.Рулетики печінкові з туш.морквою і цибул.,майонез, часник, салат.
8. Солоні млинці- ролли
"Норвезький делікатес" –крем- сир з іт. травами в/в і червоною рибою;
“Крабовий смак” – крабові палички, крем -сир;
“Класика з шинкою” – шинка , крем- сир ;. “Грибна ніжність” – шампіньйони, крем -сир.
9.. Печінковий тортик
10. Канапе:
- "Салямі"салямі 2 види, крем- сир,моцарелла, багет, маслини ,петрушка;;
- “Шуба”2 види з оселедцем:
1. буряк, майонез,яйце ,цибуля;
2. яйце, зел.цибуля, майонез, бород.хліб.
- "Королівське" багет,черв.риба,крем- сир, вял.помідори, кунжут;
- "Гострі" копч.грудинка, кисл.огірок, черв.гірк.перець,зел.цибуля, бород.хліб;
-"З шинкою" шинка,крем -сир,огірок, салат, оливка, багет;
- "Із шпротами" шпроти ,майонез,яйце, часник ,помідор,кріп, тости.
12. Пісочні тарталетки
- Пікантна курка: смаж. кур.стегна з циб., морква по-кор., огірок,яйця, сир, майонез;
- Морська начинка: кальмар, креветки,яйце, огірок, зел.цибуля,майонез;
- Крабова насолода: краб.палочки, кукурудза, яйце, огірок, цибуля,майонез;
- Жульєн: курка, гриби, соус бешамель, сир;
- Курка по-селянськи: копч. кур.стегна, яйця,помідори, майонез, сир, цибуля.
- Рибна: Черв.риба, крем сир, огірок, кунжут.
13.Фаршировані помідори крем сиром в/в
( дом.сир, іт.трави, суміш перців, паприка, часник, кріп).
**Гарячі м’ясні страви**
1. Нарізка - тушкований підчеревок, свинина.
2. Домашня ковбаса
-зі спеціями;
-класична: свинина + курка, або лише курка та свинина.
3. М'ясо по- французьки під запеченою картоплею.
4. Фарширована грудка з ананасами,майонезом, сиром, кропом під помідорами з сиром;
5.Відбивні ( м'ясо на вибір)
- Класичні ( під сиром);
- З грибами,цибулею, соус бешамель,сир;
- З помідором, цибулею,соус бешамель, сир;
- З ананасом, майонез,сир;
- З чорносливом і сиром.
6.М’ясні крученики (на вибір м'ясо):
- З грибами і сиром;
- З сиром і зеленню;
- З салом і часником;
- З чорносливом і сиром.
7.Свинина і ребра, тушковані з чорносливом.
8. Фаршировані перці /голубці
9.Котлетки (на вибір м'ясо)
- Класичні котлети;
- Котлети з грибами і сиром;
- Котлетки з сиром, маслом і зеленню;
- Котлети по-київськи (з грудки)
10.Крильця (кур. стегна) запечені в медово-гострому соусі в/в.
11.Запечені кур. стегна під грибами, соусом бешамель і сиром.
**Риба**
1. Запечена скумбрія з лимоном на овочевій подушці( цибуля, морква);
2. Хек з тушк.морквою і цибулею під сиром;
3. Хек під овочами (помідор,черв. перець, цибуля) і сиром.
4.В клярі(минтай, хек, аргентина,скумбрія);
5.Хек( скумбрія) у човниках по-французьки(гриби з циб.
майонез ,сир)
6. Велика скумбрія запечена з помідорами, цибулею,( грибами) ,соусом бешамель і сиром;
7.Асорті з сол.оселедця, сольоної,копченої скумбрії з марин цибулею.
**Млинці**
Солоні:
1. Свинина / курка (сир).
2. Гриби, сир, курка.
3. Шинка, сир.
4. Гриби, сир.
5. Жульєн
6.Лівер
Солодкі:
1. Дом сир з родзинками( курагою);
2. Яблука карамел. з корицею;
3. Макова начинка;
4. Банан і шоколад.
**Салати**( по бажанню- з дом.майонезом)
1. Грецький
2. Цезар
3. Овочевий — пекінська капуста, огірок, помідор, морква, зелень,лимон, олія.
4. "Копчена курка" копч.кур.стегна,мар.лук, яйце, сир,майонез.
5. Шуба
6. Олів'є
7. Мімоза
8.Печінковий
9.З краб.палочками і кукурудзою
10." Тропічна ніжність" — пекінська капуста,яйце, ананас, курка, сир, сухарики в/в.
11." Серцевий акцент "— серце,туш.морква з цибулею, шампіньйони, яйця,сир ,майонез.
12. "Сонячний мікс "— шинка, пекінська капуста, кукурудза, помідор, сир, сухарики, олія, лимон,( майонез).
13.Морква по-корейськи.
14." Айсберг" - салат,айберг,бекон, помідори черрі,яйце, пармезан,сухарики, заправка соус цезар (домашній).
15."Овочевий по-корейски "
(огірок, помідор,морква по-кор,перець черв, цибуля, зелень, кунжут,заправка з соев. соусом,олією, лимоном, часником).
16."Морський"- салат мікс, пекінська капуста,креветки, кальмар, помідор ,сир фета ,оливки заправка з олією, лимоном,зернами гірчиці.
17."Крабовий" - краб.палочки,черв.перець, помідор, яйце,сир, часник, майонез.
18."Пікантний"слоями - курка стегна,морква по-кор,пл.сир, огірок, яйце.
**Гарнір**
- Картопля по-селянськи;
- Тушкована з м'ясом;
- Запечена (з грибами), під сиром.
- Пюре
**Піци 12 видів( дивіться ін. моє оголош.)
**Десерти** - Торти
1 кг - 2 кг, мін 1300 кг
1."Наполеон"
2 "П'яна вишня"
3. Шоколадний
4.Чізкейк з ягодами, фруктами
5.Бісквітний з бананами,родзинками та горіхами
6.Фруктово-Желейний "Бите скло";
7.Медовий
8."Спартак"
9." Прага"
10."Чорнослив" з горіхами
11. Шарлотка з яблуками і корицею
12. Запечений пиріг сирний з вишнями( з яблуками і корицею)
Центр,р-н 5кутів.Доставка.Дзвоніть,пишіть.
завжди на зв'язку.
Буду рада Вам допомогти !
ID: 780923351
Связаться с продавцом
xxx xxx xxx
Опубликовано 30 мая 2025 г.
Приготую все на свято
Местоположение