Бизнес
Состояние: Новое
OLX Доставка
Описание
Коптильня з гідрозатвором 2мм 40см нержавійка– це пристрій, який дозволяє готувати рибу, м’ясо, сало, сир та інші продукти в ароматному диму
Коптильня виконана з нержавіючої сталі, що забезпечує її стійкість до корозії, високу міцність і довгий термін служби. Нержавійка не вбирає запахи і легко чиститься після використання. Стінки пристрою досить товсті, що допомагає рівномірно розподіляти температуру та утримувати тепло всередині.
Пристрій має герметичну кришку, яка запобігає виходу диму, завдяки чому процес копчення відбувається максимально ефективно. Також у конструкції передбачений піддон для збору жиру, що запобігає його потраплянню на тирсу – це важливо, оскільки зайва рідина може викликати гіркоту в продуктах.
Принцип роботи
Для копчення в коптильні використовується тріска з різних порід дерева: вільхи, яблуні, дуба чи вишні. Деревина виділяє дим, який насичує продукти характерним ароматом і смаком.
Продукти розміщують на решітках усередині коптильні, після чого пристрій встановлюється на відкритий вогонь, плиту або мангал. Важливо контролювати температуру та час приготування: для гарячого копчення зазвичай потрібно від 30 хвилин до 2 годин, залежно від товщини шматків і типу продукту.
Коптильня виконана з нержавіючої сталі, що забезпечує її стійкість до корозії, високу міцність і довгий термін служби. Нержавійка не вбирає запахи і легко чиститься після використання. Стінки пристрою досить товсті, що допомагає рівномірно розподіляти температуру та утримувати тепло всередині.
Пристрій має герметичну кришку, яка запобігає виходу диму, завдяки чому процес копчення відбувається максимально ефективно. Також у конструкції передбачений піддон для збору жиру, що запобігає його потраплянню на тирсу – це важливо, оскільки зайва рідина може викликати гіркоту в продуктах.
Принцип роботи
Для копчення в коптильні використовується тріска з різних порід дерева: вільхи, яблуні, дуба чи вишні. Деревина виділяє дим, який насичує продукти характерним ароматом і смаком.
Продукти розміщують на решітках усередині коптильні, після чого пристрій встановлюється на відкритий вогонь, плиту або мангал. Важливо контролювати температуру та час приготування: для гарячого копчення зазвичай потрібно від 30 хвилин до 2 годин, залежно від товщини шматків і типу продукту.
ID: 884844430
Связаться с продавцом
xxx xxx xxx
Опубликовано Сегодня в 09:34
Коптильня нержавіюча 2-ярусна 2мм з гідрозатвором
2 600 грн.
Местоположение
Возвраты
Уверенность в каждой покупке
Вы можете бесплатно вернуть товар при получении, если он не соответствует вашим ожиданиям. Подробнее