Бизнес
OLX Доставка
Описание
Кокосові чіпси тонкі, середні
Це біла гранульована крупа з ніжним і приємним смаком. Його отримують шляхом подрібнення свіжої кокосової м'якоті і тонкого висихання при високих температурах. Після охолодження чіп ретельно просівають і розфасовують.
Джерелами нашого продукту є Індонезія, Малайзія, Філіппіни і В'єтнам.
Подрібнену кокосову м'якоть поділяють на кілька видів: грубу шліфувальну «корс», середню подрібнену стружку «середній», гранульовану дрібно подрібнену стружку «дрібний». Всі вони відрізняються розміром частинок і вмістом жирних кислот.
Застосовується:
Основним напрямком застосування кокосової стружки є кулінарія - кондитерське виробництво. Його додають до тортів, печива, сирників, солодких булочок, граноли, тортів, шоколадних батончиків та солодких напоїв. Також використовується як начинка або прикраса. Кокосові стружки посипати глазур'ю на тістечка, морозиво і цукерки або прикрасити інші солодкі десерти.
Плоди кокосової пальми використовуються не тільки в кулінарії, але і в фармацевтичній і косметологічній промисловості. У косметології як інгредієнт для миючих засобів: шампуні, маски, піни і лосьйони. У фармацевтичній промисловості є компонентом гематогенних батончиків.
Використання:
Кокосова стружка містить багато вітамінів: В1, В5, Е, С, В2 і В3 і корисних для організму поживних речовин: залізо, кальцій, калій, йод, магній, фосфор, натрій. Вони активізують захисні властивості імунної системи, забезпечують нормальне функціонування органів. Продукт не містить холестерину, крохмалю та низького цукру (фруктоза, сахароза, глюкоза).
а, глюкоза).
Калорійність кокосової стружки становить 693 к кал на 100 грамів продукту.
Шкода:
Використовуйте кокосову стружку при виразці шлунка, гастриті, ерозії та інших шлунково-кишкових розладах, оскільки вона містить клітковину, яка може викликати подразнення в місцях захворювання.
Це біла гранульована крупа з ніжним і приємним смаком. Його отримують шляхом подрібнення свіжої кокосової м'якоті і тонкого висихання при високих температурах. Після охолодження чіп ретельно просівають і розфасовують.
Джерелами нашого продукту є Індонезія, Малайзія, Філіппіни і В'єтнам.
Подрібнену кокосову м'якоть поділяють на кілька видів: грубу шліфувальну «корс», середню подрібнену стружку «середній», гранульовану дрібно подрібнену стружку «дрібний». Всі вони відрізняються розміром частинок і вмістом жирних кислот.
Застосовується:
Основним напрямком застосування кокосової стружки є кулінарія - кондитерське виробництво. Його додають до тортів, печива, сирників, солодких булочок, граноли, тортів, шоколадних батончиків та солодких напоїв. Також використовується як начинка або прикраса. Кокосові стружки посипати глазур'ю на тістечка, морозиво і цукерки або прикрасити інші солодкі десерти.
Плоди кокосової пальми використовуються не тільки в кулінарії, але і в фармацевтичній і косметологічній промисловості. У косметології як інгредієнт для миючих засобів: шампуні, маски, піни і лосьйони. У фармацевтичній промисловості є компонентом гематогенних батончиків.
Використання:
Кокосова стружка містить багато вітамінів: В1, В5, Е, С, В2 і В3 і корисних для організму поживних речовин: залізо, кальцій, калій, йод, магній, фосфор, натрій. Вони активізують захисні властивості імунної системи, забезпечують нормальне функціонування органів. Продукт не містить холестерину, крохмалю та низького цукру (фруктоза, сахароза, глюкоза).
а, глюкоза).
Калорійність кокосової стружки становить 693 к кал на 100 грамів продукту.
Шкода:
Використовуйте кокосову стружку при виразці шлунка, гастриті, ерозії та інших шлунково-кишкових розладах, оскільки вона містить клітковину, яка може викликати подразнення в місцях захворювання.
ID: 659808759
Связаться с продавцом
xxx xxx xxx
Опубликовано 21 июля 2025 г.
Кокосовая стружка опт и розница
190 грн. / за 1 шт.
Местоположение
Возвраты
Уверенность в каждой покупке
Вы можете бесплатно вернуть товар при получении, если он не соответствует вашим ожиданиям. Подробнее