Бизнес
Описание
Привозимо, монтуємо обладнання (холодильне, кліматичне, вентиляційне) по всій західній та центральній Україні
Охолоджене м'ясо слід зберігати у спеціальних холодильних камерах, що працюють у режимі середніх температур та вологості. У таких умовах запобігається виникненню та розповсюдженню мікроорганізмів, що викликають різні захворювання, а біологічні процеси розвиваються без гальмування та сприяють поліпшенню характерних якостей м'яса.
Холодильні камери для охолодження використовуються для вертикального зберігання туш свиней, великої та дрібної рогатої худоби, а також для зберігання м'яса птиці. Вони мають бути підвішені чи складені рядами з відривом друг від друга від 20мм до 30мм, що відповідає вимогам санітарії на м'ясопереробних підприємствах.
Не можна, щоб туші торкалися підлоги або стін камери, вони повинні розташовуватися відповідним чином на призначених для цього стелажах або візках.
М'ясопереробна промисловість потребує сучасного та надійного обладнання. Це стосується камер охолодження та іншого обладнання для тривалого зберігання м'яса. М'ясні туші на будь-якому м'ясокомбінаті проходять три стандартні етапи. Ці етапи умовно поділені на стадію охолодження, стадію заморозки та безпосередньо період зберігання. Під час усіх цих маніпуляцій повинні дотримуватись санітарних норм. За призначенням холодильні камери для зберігання м'яса поділяються на: охолодні та бокси швидкого заморожування.
Охолоджене м'ясо слід зберігати у спеціальних холодильних камерах, що працюють у режимі середніх температур та вологості. У таких умовах запобігається виникненню та розповсюдженню мікроорганізмів, що викликають різні захворювання, а біологічні процеси розвиваються без гальмування та сприяють поліпшенню характерних якостей м'яса.
Холодильні камери для охолодження використовуються для вертикального зберігання туш свиней, великої та дрібної рогатої худоби, а також для зберігання м'яса птиці. Вони мають бути підвішені чи складені рядами з відривом друг від друга від 20мм до 30мм, що відповідає вимогам санітарії на м'ясопереробних підприємствах.
Не можна, щоб туші торкалися підлоги або стін камери, вони повинні розташовуватися відповідним чином на призначених для цього стелажах або візках.
М'ясопереробна промисловість потребує сучасного та надійного обладнання. Це стосується камер охолодження та іншого обладнання для тривалого зберігання м'яса. М'ясні туші на будь-якому м'ясокомбінаті проходять три стандартні етапи. Ці етапи умовно поділені на стадію охолодження, стадію заморозки та безпосередньо період зберігання. Під час усіх цих маніпуляцій повинні дотримуватись санітарних норм. За призначенням холодильні камери для зберігання м'яса поділяються на: охолодні та бокси швидкого заморожування.
ID: 560028781
Связаться с продавцом
xxx xxx xxx
Опубликовано 01 августа 2025 г.
Холодильник для мяса під ключ, на замовлення
57 000 грн.
Местоположение