Перейти к основному разделу
Чат
  • Укр
  • Рус

Уведомления

Подать объявление
РекламироватьПоднять

Частное лицо

OLX Доставка

Описание

ОПИСАНИЕ
Гуарова камідь не має ні смаку, ні запаху, її калорійність мізерно мала. Завдяки цьому гуарова камідь визнана кращим загущувачем, який використовуються в сучасній харчовій промисловості.
Дозволяє зменшити втрату вологи при термообробці і подальшому зберіганні готового продукту, а також володіє високою економічністю в порівнянні з іншими гідроколоїдами. Речовина має достатню твердість і підвищену еластичність, добре розчиняється у воді. Завдяки цим властивостям визнається досить ефективним емульгатором і стабілізатором. У кондитерській справі використовується в якості покращувача тіста, підвищує термін зберігання продукту, а також додання хрусткої і розсипчастої структури готового тіста.

Вплив на організм :
Е412 сприяє детоксикації організму, виводить шкідливі бактерії, з'єднання з тяжкими металами, токсинами, служить коагулянтом – підвищує швидкість осадження частинок у розчинах. При споживанні гуарової камеді відзначається зниження апетиту, зниження холестерину в крові. Речовина вважається гіпоаллергеном, оскільки всмоктується кишечником в мінімальних дозах.

Позитивно впливає на мікрофлору кишечника, нормалізує перистальтику. Служить джерелом дієтичного волокна, частка якого в сухій речовині гуарової камеді досягає 80%, воно прискорює насичення організму, притупляючи апетит. Подібні механізми включаються під час засвоєння цукрів – завдяки присутності Е412, їх всмоктуваність кишечником сильно знижується, що позитивно позначається на самопочутті хворих на діабет.

Головні галузі використання гуарової камеді:
молочна – приготування морозива, йогуртів, сирів, молока, кефіру;
виробництво соусів – кетчупів, заправок, майонезу;
виготовлення кондитерських виробів, джемів, желе, сиропів і соків, десертів, в тому числі, заморожених;
хлібопечення (поліпшувач тіста) і безглютенова продукція;
дитяче та дієтичне харчування;
продукти для діабетиків;
виробництво приправ, супів швидкого приготування;
м'ясне і рибне виробництво, консервація;
використовується в якості сполучного агента у виробництві кормів для домашніх вихованців.

При хлібопеченні порошок гуарової камеді додається для поліпшення якості тесту з розрахунку на 1 склянку борошна для приготування:
печива – 0,25-0,5 чайної ложки;
тортів і млинців – 3/4 чайної ложки;
кексів і хліба швидкого приготування – 3/4 чайної ложки;
хліба – 1,5-2 чайної ложки;
тіста для піци – 1 столова ложка.

Тільки олх-доставка (Укрпошта, Нова пошта) або предплата, самовивозу та відправки післяплатою немає.

Фасовка: 100 гр
ID: 835493926

Связаться с продавцом

продавець

на OLX с февраль 2017 г.

Онлайн 02 июля 2025 г.

xxx xxx xxx

Опубликовано 29 июля 2025 г.

Гуарова камедь (загуститель пищевой, загущувач Е-412) 200 гр

100 грн.

Местоположение

Возвраты

Уверенность в каждой покупке

Вы можете бесплатно вернуть товар при получении, если он не соответствует вашим ожиданиям. Подробнее

Бесплатное приложение для твоего телефона