Перейти к основному разделу
Чат
  • Укр
  • Рус

Уведомления

Подать объявление
Гігієна і експертиза продуктів первинної переробки забійних тварин
Гігієна і експертиза продуктів первинної переробки забійних тварин
Гігієна і експертиза продуктів первинної переробки забійних тварин
Гігієна і експертиза продуктів первинної переробки забійних тварин
Гігієна і експертиза продуктів первинної переробки забійних тварин
Гігієна і експертиза продуктів первинної переробки забійних тварин
Гігієна і експертиза продуктів первинної переробки забійних тварин
РекламироватьПоднять

Бизнес

Состояние: Б/у

OLX Доставка

Описание

Гігієна і експертиза продуктів первинної переробки забійних тварин І.В. Яценка 2019г1200с
ВСТУП.
3MICT
Розділ 1
ГІГІЄНА І ЕКСПЕРТИЗА ПРОДУКТІВ ПЕРВИННОЇ ПЕРЕРОБКИ ЗАБІЙНИХ ТВАРИН, ЇЇ СИСТЕМА
1.1. Пинкачения понять
1.2. Об'єкти гігієни і експертизи продуктів нерамної переробки гварин. 1.3 . Предмет, звядання
та значения курсу «Гипсия і гаспертних продуктів нераннної переробки тварин».
переробки тварини,
1.4. Методи гігієни і експертизи продукти первинный переробки тварин 24
1.5. Система курсу «Гігієна і експертиза продуктів цервинний
1.1. Зв'язок курсу «Гилена і експертиза придукта первинний переробки
тварини з іншими навчальними дисциплінами.
Основні поняття з гігієни і експертизи продуктів первинный переробки
Варіанти використання продуктів первинної переробки тварин
Україні
гории 1.9. Принципи гігієни і експертизи продуктів первинної переробка тварин в
Розділ 2
ВЕТЕРИНАРНО-САНІТАРНІ ТА ГІГІЄНІЧНІ ВИмоги ДО ЗАБІЙНИХ ТВАРИН
2.1. Поняття про забійших тварин
2.2. Умови для вибракоцування та забою тварин
2.3. Формувация партії забійних тварин. 2.4. Способи визначення віку
забійних тварин. 2.5. Способи визначещия кавої маси забийних тварин.
32
34
2.6. Способи визщетения калегорій агодованості забійних тварян
47
49
2.7. Насичения вголованості великої рогатої худоби для забово
50
2.8. Посветения вгустованості свшей для забоко
2.9. Визначення годованості овець і кіз для забою
56
2.10. Визначення вгодовалості коней для забово
2.11. Визначення вгодованості птиці для забою.57
2.12. Визначення вгодованості кролів для забона
2.1.3. Добувания мисливських тварин паляхом вибіркового діагностичного
2.14. Ідентифікація та ресстрація тварин.
відстрілу да для ветеринарно-санітарної експертизи.
2.16. Характеристика основних порід кулоби та птиці для забово
Породи великої рогатої худоби.
Породи свиней.
Породи індиків
79
Породи курей..
Породи качок.
Породи гусей.
Породи цесарок
Породи перепелів
Породи голубів
06
Породи страусів.
Породи овець
Породиконей.
Породи кролів.
Породи нутрій.
5.1. Історія розвитку та становления ветеринарно-санітарної скспертизи 184
Розділ 3
ВЕТЕРИНАРНО-САНІТАРНІ ТА ГІГІЄНІЧНІ ВИМОГИ ДО ТРАНСПОРТУВАННЯ ЗАБІЙНИХ ТВАРИН НА М'ЯСОПЕРЕРОБНІ ПІДПРИЄМСТВА
3.2. Гігієнічні вимоги до перевезення тварин автотранспортом.
3.1 . Загальні вимогидотранспортування тварин
3.3. Гігієнічні вимоги до перевезення тварин залізничним транспортом.

3.4. Гігієнічні вимоги до транспортувания тварин водним транспортом.
3.6. Гігієнічні вимоги до транспортувания тварин гоном
3.5. Гігієнічні вимоги до перевезення тварин авіаційним транспортом.
3.7. Особливості транспортування диких тварин.
3.8. Ветеринарні вимоги щодо імпорту в Україну забійних тварин 3.9. Захворювання тварин у разі порушення правил їх транспортувания
145
на м'ясопереробне підприємство

3.10. Ветеринарно-санітарні заходи у разі виявлення інфекційних
захворювань під час підготовки тварин 3.11. Ветеринарно-санітарні заходи на транспорті під час перевезення тварин.
143
3.12. Вплив умов транспортування тварин на якість м'яса
Розділ 4
ПОРЯДОК ПРИЙМАННЯ ТА ЗДАВАННЯ ТВАРИНИ Для ЗАБОЮ. ВЕТЕРИНАРНО-САНІТАРНІ ТА ГІГІЄНІЧНІ Вимоги до їх ПЕРЕДЗАБІЙНОГО УТРИМАННЯ
4.1. Загальні організаційні питання приймання тварин на м'ясопереробне підприємство
4.2. Ветеринарно-санітарні заходи на м'ясопереробному підприємстві
У разі виявлення інфекційних захворювань.
4.3 . Приймання тварин на м'ясопереробне підприємство за
вгодованістю та живою масою
204 та гігієнічної практики потужностей з первинної переробки тварини 5.4.4. Дедисекція, дератизація в системі належної виробничої та гіговічної
4.4. Приймання тварин на и' вонпереробне підприемство за масов
175
33
туші та якістю м'яса.
4.5. Ветеринарно-санітарні вимоги до передзабойного утримання тварин.
177
181
4.6. Перехзабійний ветеринириний емак
Розділ 5 ГІГІЄНІЧНІ ТА ВЕТЕРИНАРНО-САНІТАРНІ ВИМОГИ ДО М'ЯСОПЕРЕРОБНИХ ПІДПРИЄМСТВ
5.2. Завдання і види м'ясопереробним нідприемств 5.3. Гігієнічний та ветеринарно-санітарні вимоги до м'ясокомбінатів.
194
5.4. Піснічні та ветеринарно-санітари вимоги до м'ясопереробних підпризыста 199
5.4.1. Вимоги до території потужностей з перининної переробки тиарин в системі належної виробничої та гігієнічної практика
195
199
5.4.2. Нимоги до виробничих і допоміжних приміщень в системі належної
виробленої та гігіезонової практики на анужності з первинної переробков тверин 202 5.4.3. Вимоги до водопостачання та каналізації в системі належної апробаций
практики на потужностях з первинної переробки тварин
5.4.5. Особиста гігієна працівників в системі залежної виробничої та гігієнічної практики на потужностях з первинної переробин тварин. 207
206
5.4.6. Вимоги до добутових приміщена на потужностях з первинної переробки свирни в системі заяаної виробищичої та гігієнічної практики.
209 5.4.7. Вимоги до складських примілин, коледнатыпнків і транспорту на потужностях з
первинний переробки тверка в системи наземної пиробничий та тензичної фактних 210 5.4.3. Вимоги до техномнічного обадднання в інвентарю на потужности з
первинный переробки тварин в системі належної виробничої та гігієнічний практики 212 5.4.9. Вимоги до освітления, вентиляції та опаления на потужностях)
215
первинний переробки серии в системі належної виробничої та пекачий практики. 214
5.4.10. Обов'язки адміністрації потужності з первинної переробки тварин в
системі належної виробничої та гігієнічної практики.
5.4.11. Облікпевних видівробітнапереробному підприємств. 5.5. Гігієнічні та ветеринарно-санітарні вимоги до суб'єктів господарювани 229
з переробки птиці
5.6. Гігієнічні та ветеринарно-санітарні вимоги до бость, первинної переробки забійних творец на них
5.7. Гігієночні та ветеринарно-санітарні вимоги до забійно-санітарного пункту суб'єкта господарювання.
5.8. Порядок надання статусу офіційного венеринарного лікаря, уповноваженого
ветеринара, працівника білий, уповноваженого та виконання обов'язків помічника державного ветеринарного інспектори, та здійснення їх діяльності.
Розділ 6
ГІГІЄНА ПЕРВИННОЇ ПЕРЕРОБКИ ЗАБІЙНИХ ТВАРИН
6.1. Загальні вимоги до забою тварин та технонична стенах первинної
6.2. Ветеринарно-санітарні вимоги до оглушения забійних гарна. переробки на м'вопереробних підприємствах.
6.3. Гігієнічні вимоги до забою і знекровления тобійних тварин
6.5. Вихід продуктів забою сільськогосподарських твари 6.4. Гігієнічні вимоги до розбирания тути забійних таарна..
6.6. Гігієна первинної переробки птиці.
6.7. Гігієна первинної переробки страусів.
6.9. Гігієнічні вимоги до первинної обробки добутої диви
санітарна оцінка за трихінельозу 6.10. Дослідження продуктів забою тварин на виявлення трихінeд та
санітарна оцінка за цистицеркозу
6.1. Дослідження продуктів забою тварин на винилеция цистицорая та їх
6.12. Вимоги до технологічних процесів на потужностях з первинний
332
6.13. Гігієнічні вимоги до продуктів забою вимушено забитих і хворих переробки тварин в системі належної виробничої та гігієнічної практики. 352 155
тварин та їх санітарна оцінка
6.14. Гігієнічні вимоги до продуктів забою, отриманих від тварин, вот знаходяться в стадії агонії або від трупів та їх санітарна оцінка
Розділ 7 ГІГІЄНІЧНІ ТА ВЕТЕРИНАРНО-САНІТАРНІ ВИМОГИ до ПОДВІРНОГО ЗАБОЮ ТВАРИН
7.1. Загальні положення щодо подвірного забою тварин.
7.2. Ветеринарно-санітарні та гігієнічні вимоги до подвірного забою
великої рогатої худоби
7.3. Ветеринарно-санітарні та гігієнічні вимоги до подвірного забою саней...300
7.4. Ветеринарно-санітарні та гігієнічні вимоги до подвірного забою ось із 383
7.5. Ветеринарно-санітарні та гігієнічні вимоги до подвірного забою птиці... 387 7.6. Ветеринарно-санітарні та гігієнічні вимоги до подвірного забою гродів. 390
37%
7.7. Ветеринарно-санітарні та гігієнічні вимоги до подвірного забоко вугрій. 194
Розділ 8 ЗАГАЛЬНИЙ ПОРЯДОК ВЕТЕРИНАРНО-САНІТАРНОГО ІНСПЕКТУВАННЯ ПРОДУКТІВ ЗАБОЮ ТВАРИН
. Точки ветеринарно-санітарного інспектувания...
8.1 8.2. Загальні вимоги до післязабійного ветеринарно-санітарного
інспектувания продуктів забою тварин..
Розділ 9
ВЕТЕРИНАРНО-САНІТАРНЕ ІНСПЕКТУВАННЯ ПРОДУКТІВ ЗАБОЮ ЖУЙНИХ ТВАРИН
280
9.1. Ветеринарно-санітарне носкзушении пов
407

9.2. Ветеринарно-санітарне ансностування внутренних орешната иной за 9.2.1. Підготовая внутренних органів віної зале
6.8. Гігієна первинної переробки крослів..
ветеринарно-санітарного аспектування.
25
283
9.2.2. Загальні вимоги до тези ветеринарини сипларинго носниктувания
318
внутрите органи за мааний малта
9.2.3. Техніка і металика ветеринарии-санітарного інспектувания
вугріцинія органня та вивчний ш
9.3.1. Техніка ветеринарно синтарного ансісктувания туш
469
4.3. Ветернихрио-санітарне инспектучния туш
4.3.2. Ветеринарно-санітарний огляд спинно меку 9.4. Тонни рафія лімфатичних вузлів веланої рогатої худоби
9.5. Ветеринарно-санітарис інспектування сути на фівальний по
Розділ 10
ID: 903544788

Связаться с продавцом

dmitryi156743536

на OLX с ноябрь 2024 г.

Онлайн 16 октября 2025 г.

Опубликовано 16 октября 2025 г.

Гігієна і експертиза продуктів первинної переробки забійних тварин

650 грн.

Местоположение

Возвраты

Уверенность в каждой покупке

Вы можете бесплатно вернуть товар при получении, если он не соответствует вашим ожиданиям. Подробнее

Бесплатное приложение для твоего телефона