Частное лицо
OLX Доставка
Описание
Чайний гриб скобі SCOBY для приготування комбучі. Освіжаючий слабогазований натуральний напій. Також кобмуча має безліч корисних властивостей, особливо корисна для роботи шлунково-кишкового тракту. Великий молодий чайний гриб на трилітрову банку діаметром 15 см. Вирощений в чистих умовах, на якісних чаях. Колір чайного гриба залежить від чаю на якому напій ферментується.
Бажано самовивіз місто Київ, ЖК Комфорт Таун. Відправляю при умові повної оплати на картку, надішлю фото чайного гриба якого буду відправляти.
Рецепт комбучі:
1. Закип’ятіть воду: Візьміть 2-3 літри води та доведіть її до кипіння.
2. Заваріть чай:
• Додайте 2-3 грами чайної заварки (приблизно 2 чайні ложки) на 1 літр води для стандартної міцності чаю.
• Додайте 80-100 грамів цукру (приблизно 1/3-1/2 склянки) на 1 літр води. Добре перемішайте, щоб цукор повністю розчинився.
3. Настоюйте: Дайте чаю настоятися 5-10 хвилин. Після цього охолодіть його до кімнатної температури та процідіть, щоб видалити залишки чайного листя.
4. Додайте SCOBY: Перелийте охолоджений чай у чисту скляну банку і акуратно помістіть чайний гриб (SCOBY) у рідину.
5. Накрийте марлею: Закрийте банку марлею або чистою тканиною, щоб забезпечити доступ повітря і захистити від пилу та комах.
6. Ферментація: Витримуйте комбучу 3-7 днів при кімнатній температурі, залежно від бажаної кислинки. Чим довше триває ферментація, тим кисліший буде напій.
Після ферментації готовий напій можна розлити в пляшки і зберігати в холодильнику.
Бажано самовивіз місто Київ, ЖК Комфорт Таун. Відправляю при умові повної оплати на картку, надішлю фото чайного гриба якого буду відправляти.
Рецепт комбучі:
1. Закип’ятіть воду: Візьміть 2-3 літри води та доведіть її до кипіння.
2. Заваріть чай:
• Додайте 2-3 грами чайної заварки (приблизно 2 чайні ложки) на 1 літр води для стандартної міцності чаю.
• Додайте 80-100 грамів цукру (приблизно 1/3-1/2 склянки) на 1 літр води. Добре перемішайте, щоб цукор повністю розчинився.
3. Настоюйте: Дайте чаю настоятися 5-10 хвилин. Після цього охолодіть його до кімнатної температури та процідіть, щоб видалити залишки чайного листя.
4. Додайте SCOBY: Перелийте охолоджений чай у чисту скляну банку і акуратно помістіть чайний гриб (SCOBY) у рідину.
5. Накрийте марлею: Закрийте банку марлею або чистою тканиною, щоб забезпечити доступ повітря і захистити від пилу та комах.
6. Ферментація: Витримуйте комбучу 3-7 днів при кімнатній температурі, залежно від бажаної кислинки. Чим довше триває ферментація, тим кисліший буде напій.
Після ферментації готовий напій можна розлити в пляшки і зберігати в холодильнику.
ID: 846763618
Связаться с продавцом
Natali
на OLX с апрель 2020 г.
Онлайн 21 июня 2025 г.
Все оценки проверены и оставлены пользователями которые совершили покупку с OLX Доставка.
Опубликовано 08 июня 2025 г.
Чайний гриб комбуча скобі SCOBY
100 грн.
Natali
на OLX с апрель 2020 г.
Онлайн 21 июня 2025 г.
Все оценки проверены и оставлены пользователями которые совершили покупку с OLX Доставка.
Местоположение
Возвраты
Уверенность в каждой покупке
Вы можете бесплатно вернуть товар при получении, если он не соответствует вашим ожиданиям. Подробнее