Бізнес
Опис
Котел Апарат вакуумний для приготування маси Joseph Wogel 2 чаши по 100 л
Виробництво НІМЕЧЧИНА
Призначення
Апарат для плавлення сирної маси Joseph Wogel Німеччина призначений для плавлення сирної маси при виробництві плавлених сирів.
Опис
Складається з котла, що є циліндричною чашею з еліптичним днищем, кришки котла, приводу мішалки, станини з механізмом підйому котлів), комунікацій, електроустаткування.
Плавлення проводиться парою, що подається безпосередньо в сирну масу та в сорочку котла. Процес плавлення здійснюється періодично поперемінно у кожному казані. Можливе ведення процесу плавлення сирної маси під вакуумом – для видалення гострого запаху сиру.
Технічна характеристика
Характеристика
Значення
Продуктивність з розплавленої сирної маси (при тривалості циклу плавки 15 хв.), кг/год.
400
Число котлів, шт
2
Маса сирної маси, що завантажується в один котел на одну плавку, кг
100
Температура плавлення сирної маси,
80...90
Частота обертання мішалки, з: 1/2/3
1.43/1.75/2.88
Тиск пари, що подається в сирну масу, кПа, не більше
250
Розрідження в казані, кПа
40...50
Витрата пари, кг/год
48
Витрата охолоджувальної води, л/год
180
Споживана електроенергія (з вакуум-насосною установкою), кВт
12
Габаритні розміри, мм
2200х1800х2700
Маса, кг, не більше
Виробництво НІМЕЧЧИНА
Призначення
Апарат для плавлення сирної маси Joseph Wogel Німеччина призначений для плавлення сирної маси при виробництві плавлених сирів.
Опис
Складається з котла, що є циліндричною чашею з еліптичним днищем, кришки котла, приводу мішалки, станини з механізмом підйому котлів), комунікацій, електроустаткування.
Плавлення проводиться парою, що подається безпосередньо в сирну масу та в сорочку котла. Процес плавлення здійснюється періодично поперемінно у кожному казані. Можливе ведення процесу плавлення сирної маси під вакуумом – для видалення гострого запаху сиру.
Технічна характеристика
Характеристика
Значення
Продуктивність з розплавленої сирної маси (при тривалості циклу плавки 15 хв.), кг/год.
400
Число котлів, шт
2
Маса сирної маси, що завантажується в один котел на одну плавку, кг
100
Температура плавлення сирної маси,
80...90
Частота обертання мішалки, з: 1/2/3
1.43/1.75/2.88
Тиск пари, що подається в сирну масу, кПа, не більше
250
Розрідження в казані, кПа
40...50
Витрата пари, кг/год
48
Витрата охолоджувальної води, л/год
180
Споживана електроенергія (з вакуум-насосною установкою), кВт
12
Габаритні розміри, мм
2200х1800х2700
Маса, кг, не більше
ID: 737347729
Зв’язатися з продавцем
xxx xxx xxx
Опубліковано 23 квітня 2024 р.
Котел вакуумний для приготування маси Joseph Wogel 2 чаши по 100
25 000 $
Договірна
Місцезнаходження