Бізнес
Стан: Нове
OLX Доставка
Опис
"ТЕХНО-ТАНДІР УКРАЇНА" - www.tandyr.zp.ua
===
Ми займаємося тандирами понад 6 років на ринку України та маємо власні склади по Україні.
Багато моделей тандирів від 50 до 130 л є в наявності, тому вам не доведеться чекати відправки до 5 днів.
До тандирів можна придбати додаткові аксесуари: сітки, грати, набори гриль, чохли.
Представлені у нас УТЕПЛЕНІ тандири мають такі розміри та розміри
(комплект: совок, кочерга, хрестовина, шампура, відсікач)
Висота від 115 -130 см;
Діаметр корпусу – 85-90 см;
Діаметр горловини – 30-40 см;
Товщина стінок, щонайменше - 17 см;
Вага – 190 -230 кг
Пекти Тандир - це відмінний додаток до мангалу, грилю, барбекю-оскільки м'ясо або інші страви мають відмінні смакові якості.
Заклали м'ясо в тандир, і вам не потрібно стежити за його приготуванням, оскільки м'ясо готується не на відкритих вугіллях, а запікається від жару розігрітих стінок.
При цьому після приготування м'ясо має свій чудовий смак.
А утеплений тандир у рази кращий за стандартний, оскільки має два корпуси, серед яких прокладений утеплювач.
Дана конструкція підвищує час тепловіддачі виробу, що дозволяє запікати величезні обсяги м'яса.
бонусом до наших тандирів є те, що верхня кришка відкидається на напрямну і Вам немає жодної необхідності піднімати її або шукати місце, де її покласти.
У комплектацію входить совок та кочерга. Додатково Ви можете придбати жаровідсікач, а також грати для овочів та риби, сітки гриль з жаровнями.
Жаровідсікач - це диск із шамотної глини, яким накривається вугілля всередині тандира, для надання м'ясу більшого аромату диму.
Як же готувати страви в тандирі? Закладаємо всередину дрова і розігріваємо його до моменту, коли сажа на внутрішніх стінках побіліє - це означає, що тандир готовий до використання. Вигрібаємо вугілля та закладаємо м'ясо. М'ясо всередину тандира закладається на шампурах, які вставляють у спеціальні прорізи на кришці тандира. У середньому м'ясо курки готується приблизно 30 хвилин, м'ясо свинини – 40, але загалом – це справа вправності. Якщо ви хочете більш продимлене м'ясо, то на дні тандира залишаємо трохи вугілля і накриваємо його жаровідсікачем.
Купуйте тандири у нас і насолоджуйтесь своїми улюбленими стравами!
Завжди раді допомогти з вибором тандира.
Техно Тандир Україна – гіпермаркет тандирів в Україні.
===
Ми займаємося тандирами понад 6 років на ринку України та маємо власні склади по Україні.
Багато моделей тандирів від 50 до 130 л є в наявності, тому вам не доведеться чекати відправки до 5 днів.
До тандирів можна придбати додаткові аксесуари: сітки, грати, набори гриль, чохли.
Представлені у нас УТЕПЛЕНІ тандири мають такі розміри та розміри
(комплект: совок, кочерга, хрестовина, шампура, відсікач)
Висота від 115 -130 см;
Діаметр корпусу – 85-90 см;
Діаметр горловини – 30-40 см;
Товщина стінок, щонайменше - 17 см;
Вага – 190 -230 кг
Пекти Тандир - це відмінний додаток до мангалу, грилю, барбекю-оскільки м'ясо або інші страви мають відмінні смакові якості.
Заклали м'ясо в тандир, і вам не потрібно стежити за його приготуванням, оскільки м'ясо готується не на відкритих вугіллях, а запікається від жару розігрітих стінок.
При цьому після приготування м'ясо має свій чудовий смак.
А утеплений тандир у рази кращий за стандартний, оскільки має два корпуси, серед яких прокладений утеплювач.
Дана конструкція підвищує час тепловіддачі виробу, що дозволяє запікати величезні обсяги м'яса.
бонусом до наших тандирів є те, що верхня кришка відкидається на напрямну і Вам немає жодної необхідності піднімати її або шукати місце, де її покласти.
У комплектацію входить совок та кочерга. Додатково Ви можете придбати жаровідсікач, а також грати для овочів та риби, сітки гриль з жаровнями.
Жаровідсікач - це диск із шамотної глини, яким накривається вугілля всередині тандира, для надання м'ясу більшого аромату диму.
Як же готувати страви в тандирі? Закладаємо всередину дрова і розігріваємо його до моменту, коли сажа на внутрішніх стінках побіліє - це означає, що тандир готовий до використання. Вигрібаємо вугілля та закладаємо м'ясо. М'ясо всередину тандира закладається на шампурах, які вставляють у спеціальні прорізи на кришці тандира. У середньому м'ясо курки готується приблизно 30 хвилин, м'ясо свинини – 40, але загалом – це справа вправності. Якщо ви хочете більш продимлене м'ясо, то на дні тандира залишаємо трохи вугілля і накриваємо його жаровідсікачем.
Купуйте тандири у нас і насолоджуйтесь своїми улюбленими стравами!
Завжди раді допомогти з вибором тандира.
Техно Тандир Україна – гіпермаркет тандирів в Україні.
ID: 803043858
Зв’язатися з продавцем
xxx xxx xxx