Приватна особа
Опис
Вільхова тріска є найбільш часто використовуваним видом деревини для копчення. Дим, вироблений в процесі піролізу (процес термічного розкладання розкладання органічних сполук при нестачі кисню), надає копченим продуктам відтінок від медового, карамельного до темно-коричневого. Завдяки своїм особливим властивостям вільхова тріска дає продуктам глянцеву поверхню. Тріска найкраще підходить для копчення:
свинини
яловичини
телятини
баранини
риби
дичини
Фракція 8-12
Ціна вказана за пакунок 400 грам
свинини
яловичини
телятини
баранини
риби
дичини
Фракція 8-12
Ціна вказана за пакунок 400 грам
ID: 813111157
Зв’язатися з продавцем
xxx xxx xxx
Опубліковано 10 травня 2024 р.
Щіпка (шепа) вільхова для копчення
16 грн.
Місцезнаходження