Повідомлення
  • Укр
  • Рус
Додати оголошення
  1. Головна
  2. Дім і сад
  3. Продукти харчування / напої
  4. Продукти харчування / напої - Київська область
  5. Продукти харчування / напої - Київ
  6. Продукти харчування / напої - Дарницький
Пророщені зерна вівса, ячменю, пшениці і кукурудзи, бобових Добра їжа
Пророщені зерна вівса, ячменю, пшениці і кукурудзи, бобових Добра їжа
Пророщені зерна вівса, ячменю, пшениці і кукурудзи, бобових Добра їжа
Пророщені зерна вівса, ячменю, пшениці і кукурудзи, бобових Добра їжа
Пророщені зерна вівса, ячменю, пшениці і кукурудзи, бобових Добра їжа
Пророщені зерна вівса, ячменю, пшениці і кукурудзи, бобових Добра їжа
Пророщені зерна вівса, ячменю, пшениці і кукурудзи, бобових Добра їжа
Пророщені зерна вівса, ячменю, пшениці і кукурудзи, бобових Добра їжа
РекламуватиПідняти
  • Бізнес

  • OLX Доставка

Опис

Пророщені зерна бобових (150 г) Ціна: 229 грн.

До складу входить чотири види пророщених бобових зерен: нут, маш, соя, сочевиця. Пророслі зерна бобових – це джерело білка, фолієвої кислоти, антиоксидантів, вітамінів групи В, мінералів та клітковини – живий природний концентрат корисних речовин, який наділяє організм живлющою енергією.

це джерело білка, фолієвої кислоти, антиоксидантів, вітамінів групи В, мінералів та клітковини - живий природний концентрат корисних речовин, який наділяє організм живлющою енергією:

Посилює імунітет
Стимулює оновлення клітин
Нівелює дію вільних радикалів
Прискорює метаболічні процеси
Покращує травлення
Знижує рівень холестерину
Сприяє очищенню від шлаків та токсинів
Активізує розумову діяльність
Сприяє зміцненню серцевого м'яза та судин.

При пророщуванні кількість та активність корисних компонентів бобових збільшується від 2 до 20 разів. У пророщених зернах виділяються ферменти, які розщеплюють складні сполуки, прискорюючи їх засвоєння. Поєднання пророщених зерен машу, нуту, сочевиці та сої допомагає досягти оптимального за вмістом корисних речовин складу в кінцевому продукті.

Сочевиця. Білок, що міститься в сочевиці, добре засвоюється організмом людини. Вона є лідером серед усіх бобових культур за вмістом заліза. Також сочевиця багата на вітамін B1 і незамінні амінокислоти. Магній зменшує артеріальний тиск та покращує струм крові, кисню та поживних речовин у всьому організмі. Загалом же сочевиця дуже корисна при розладах травлення. Вона також нормалізує рівень цукру у крові, тому рекомендується діабетикам.

Нут - джерело лецитину, рибофлавіну (вітаміну В2), тіаміну (вітаміну В1), нікотинової та пантотенової кислот, холіну. Нут також багатий на білки і вуглеводи, як і всі бобові культури. У ньому містяться корисні для імунітету та крові мінерали – калій та магній. Зміцнити кісткову тканину допоможуть кальцій і фосфор, яких у нуті безліч. А марганець у його складі стимулюватиме вироблення енергії організмом. Регулярне вживання нуту знижує рівень холестерину в організмі людини.

Соєві боби унікальні, тому що це джерело великої кількості геністеїну, потужного антиоксиданту, який має широку біологічну дію, спрямовану проти старіння та раку. Наприклад, геністеїн втручається у основні ракові процеси кожному етапі. Він блокує фермент, який «включає» ракові гени, тим самим знищуючи рак на початку його розвитку. Він пригнічує ангіогенез, зростання нових кровоносних судин, необхідні харчування ракової пухлини. Він має і антигормональну дію, яка дає йому особливі переваги у боротьбі з раком. Тому найкраще, що ви можете зробити, щоб захистити свої клітини від старіння і пов'язаних із цим процесом захворювань - це наситити їх речовинами, які містяться в соєвих бобах.

Дрібний горох маш (інакше – боби мунг) містить цінну клітковину, вітаміни групи В, мінеральні речовини, калій, кальцій, натрій, магній, залізо, фосфор. Маш чудово очищає кров, корисний для серцево-судинної системи. Він активізує роботу мозку, допомагає в лікуванні астми, алергії та артриту. Також маш сприяє нормалізації травлення завдяки високому вмісту клітковини та волокон. Вітаміни групи В забезпечують стабільність нервової системи, приплив енергії до м'язів, чудово впливають на гнучкість суглобів.

При пророщуванні машу всі корисні якості цього золотистого боба не лише зберігаються, а й примножуються. Пророщені зерна маша збагачують організм великою кількістю легкозасвоюваного білка (46-50%). Є джерелом корисних амінокислот, складних вуглеводів, глюкози, жирів, вітамінів РР, А, С, Е, К, групи (1,2,3,6,9). Кількість вітаміну С проти насінням (6,3 мг) збільшується до 42,4 мг. Клітковина під час пророщування зростає з 6,9% до 8,9%. Мінеральні сполуки представлені як фосфору, калію, заліза, міді, цинку, кальцію.

Пророщені зерна маша сприяють активації обмінних процесів, мають протимікробну дію, знімають нервову напругу, підвищують імунітет, є профілактикою вірусних захворювань. Знижують рівень цукру, холестерину, канцерогенних накопичень, зменшують ризик виникнення атеросклерозу, інфаркту, інсульту, нормалізують тиск, є профілактикою ракових захворювань.

Клітковина у складі бобових допомагає травленню, сприяє очищенню кишечника і знижує апетит, допомагаючи худнути.

Велика кількість фолієвої кислоти може знизити рівень гомоцистеїну, високий рівень якого є одним із факторів виникнення захворювань серця та судин. Фолієва кислота корисна при вагітності для здоров'я та активного розвитку плода.

Антиоксидантні властивості речовин , що містяться в цих продуктах, прискорюють виведення токсинів і покращують стан імунної системи, підвищуючи опірність організму інфекціям і уповільнюючи процеси старіння.

Висока концентрація вітамінів та мікроелементів загалом позитивно впливає на здоров'я та самопочуття.

Пророщені зерна бобових рекомендується вживати: дорослим по одній столовій ложці
дітям від 6 років - по одній чайній ложці щодня.
Термін вживання 1 місяць. Надалі термін вживання погоджувати із лікарем.

Кому важливо додавати пророщені зерна бобових до свого раціону харчування: спортсменам
веганам
вегетаріанцям
хто хоче схуднути
чоловікам та жінкам для інтимного здоров'я
хто тяжко працює як розумово, так і фізично
людям зі зниженим імунітетом
вагітним жінкам
людям із цукровим діабетом (бобові мають низький глікемічний індекс) та із серцево-судинними захворюваннями
__

Пророщені зерна вівса, ячменю, пшениці і кукурудзи збалансована жива їжа. Це чудове джерело вітамінів та корисних речовин. Сприяє покращенню обмінних процесів та нормалізації функцій шлунково-кишкового тракту.

100 гр в стіках по 10 - 173 грн
150 гр - 170 грн
300 гр - 320 грн

Допомагають шкірі будувати нові клітки.
Сприяють зволоженню шкіри.
Допомагають утворенню важливих білків для пружності шкіри - колагену та еластину.

Амінокислоти складають структуру тканин шкіри та всього організму в цілому. Необхідні білки шкіри, такі як колаген, еластин, ліпіди та інші клітинні структури складаються з амінокислот. Тому косметологи давно звернули на них увагу, адже шкіра дуже швидко оновлюється, і їй постійно потрібний будівельний матеріал, тому для шкіри важлива достатня їх кількість. Епідерміс - це шар шкіри, що постійно оновлюється, і йому постійно потрібен будівельний матеріал - цеглинки-амінокислоти. Амінокислоти є необхідними компонентами зволожуючого фактора, який має здатність притягувати до рогового шару шкіри вологу, що міститься у повітрі. Найбільш важливими відновлення цього зволожуючого комплексу є амінокислоти серин, гліцин, аланін, пролін.

З амінокислот синтезуються також і білки шкіри та внутрішніх тканин – колаген та еластин. Тому амінокислоти благотворно впливають на стан дермального каркасу, підтримують пружність та еластичність шкіри. Також вони покращують суху, мляву та атонічну шкіру.

Крім того, повний набір незамінних амінокислот сприяє регенерації шкіри та її відновленню, посилює антиоксидантний захист, поставляючи будівельний матеріал для важливого антиоксиданту – глутатіонпероксидази.

Для нормального обміну речовин у шкірі та в організмі в цілому мають велике значення сірковмісні амінокислоти: метіонін, цистин та глютамінова кислота.

Застосування: по 1-й столовій ложці на день, додаючи в сік, кефір, йогурт, каші та ін. Дорослим усіх вікових категорій, особливо жінкам у період вагітності, у післяпологовий період, а також у період лактації. Вітамін PP сприятливо впливає на здатність шкіри самовідновлюватися. Його недолік загрожує лущенням, погіршенням кольору шкіри та її еластичності.

При одночасному застосуванні пророслих зерен та фітокомплексів Choice Phyto, рекомендуємо приймати пророслі зерна по 1 ч.л на день.

Склад: Подрібнені пророщені зерна вівса, ячменю, пшениці, кукурудзи.

Вітамінний склад: А, Е, В1, В2, В5, В6, В9 Н, холін, ніацин, РР, С.

Мінеральний склад: Бір, селен, хром, залізо, ванадій, марганець, цинк, йод, мідь, фтор, калій, кальцій, кремній, магній, фосфор.

Амінокислоти: Валін, ізолейцин, лейцин, лізин, метіонін, треонін, триптофан, фенілаланін, аланін, аргінін, аспарагінова кислота, гістидин, гліцин, глутамінова кислота, пролін, серин, тирозин, цистин.

Ферменти: Амілаза, протеаза, ліпаза.

Харчова (поживна) цінність 100 г: білки – 11.1, жири – 1.9, вуглеводи – 62.5.

Енергетична цінність (калорійність) 100 г: 312 ккал 1307 кДж.

Ефективність
Підтверджено клінічними випробуваннями ІПАГ АМН України, висновок № 01-137.2003

Протипоказань до застосування немає. Пророслі зерна спочатку розроблялися для вагітних жінок, годувальник матерів і як добавка для малюків у перші місяці життя. Продукт пройшов клінічні випробування та дав тисячі прекрасних результатів. На жаль, на початку 2021 року змінилися вимоги Державних Органів щодо інформації зазначеної на упаковках БАДів, дієтичних добавок та здорового харчування. Відповідно до нових вимог на упаковці пророслих зерен тепер вказана рекомендація не застосовувати вагітним, дітям-годувальницям і дітям до 3 років. Склад, рецептура, якість та безпека самого продукту залишаються незмінними.
ID: 802699618

Зв’язатися з продавцем

Facebook connected icon

Анна

на OLX з липень 2015

Онлайн 03 червня 2024 р.

xxx xxx xxx

Опубліковано 03 червня 2024 р.

Пророщені зерна вівса, ячменю, пшениці і кукурудзи, бобових Добра їжа

320 грн. / за 1 шт.

CHOICE

Про автора

Місцезнаходження

Безкоштовний застосунок на твій телефон