Бізнес
OLX Доставка
Опис
Дріжджі BRY-97 American West Coast родом із західного узбережжя Північної Америки. Дріжджі верхового бродіння для приготування пива зі злегка ефірним, майже нейтральним ароматом, що дозволяє отримати різні види елей високої якості.
Мають середню стійкість до алкоголю і хорошу флокуляцію.
Застосування:
Перед засівом необхідно регідратувати сухі дріжджі, перемішуючи їх у чані для отримання дріжджової суспензії. Насипте дріжджі в стерильну воду або сусло при температурі 27°C ± 3°C з розрахунку 1 до 10. Як тільки сухі дріжджі відновляться і утворюють суспензію дріжджів (15-30 хвилин), продовжуйте повільно перемішувати ще протягом 30 хвилин. Потім зробіть засів бродильного чана отриманої дріжджової суспензією. Існує альтернативний спосіб засіву – це безпосереднє завдання сухих дріжджів у бродильний танк за умови, що температура сусла має бути не вищою за 20°C.
Поступово всипте сухі дріжджі в танк таким чином, щоб дріжджі покрили всю поверхню сусла без утворення грудочок. Залишіть на 30 хвилин, а потім перемішайте сусло збагачуючи повітрям.
Температура бродіння:
Температура бродіння, що рекомендується: 15°C – 22°C
Lallemand - Abbaye
Lallemand - Diamond
Lallemand - bry-97
Lallemand - Verdant
Lallemand - munich classic
Lallemand - new england
Lallemand - nottinggam
Lallemand - novalager
Мають середню стійкість до алкоголю і хорошу флокуляцію.
Застосування:
Перед засівом необхідно регідратувати сухі дріжджі, перемішуючи їх у чані для отримання дріжджової суспензії. Насипте дріжджі в стерильну воду або сусло при температурі 27°C ± 3°C з розрахунку 1 до 10. Як тільки сухі дріжджі відновляться і утворюють суспензію дріжджів (15-30 хвилин), продовжуйте повільно перемішувати ще протягом 30 хвилин. Потім зробіть засів бродильного чана отриманої дріжджової суспензією. Існує альтернативний спосіб засіву – це безпосереднє завдання сухих дріжджів у бродильний танк за умови, що температура сусла має бути не вищою за 20°C.
Поступово всипте сухі дріжджі в танк таким чином, щоб дріжджі покрили всю поверхню сусла без утворення грудочок. Залишіть на 30 хвилин, а потім перемішайте сусло збагачуючи повітрям.
Температура бродіння:
Температура бродіння, що рекомендується: 15°C – 22°C
Lallemand - Abbaye
Lallemand - Diamond
Lallemand - bry-97
Lallemand - Verdant
Lallemand - munich classic
Lallemand - new england
Lallemand - nottinggam
Lallemand - novalager
ID: 832064514
Зв’язатися з продавцем
xxx xxx xxx