Бізнес
Стан: Нове
OLX Доставка
Опис
Тандири від 6500 та аксессуари для тандирів
Різні розміри під замовлення, та на любий смак.
Дивіться інші оголошення автора.
viptandyr.com.ua
Тандир 100 літрів ,орнамент Старе Місто-нова ціна -11300(Була 12000)
Працюємо без передоплат. Накладеним відправляєм.Мінімальна вартість від 6500.шт.Есть сітки гриль, набори 4 в1, мангали, коптильні, сковороди з диска борони!Також інивідуальні замовлення.
Так м'ясо на шампурі в тандирі готується 10-15 хвилин, курка 30-40 хвилин, гусак і бараняча нога - 1-1,5 години.
У будь-якому випадку час приготування індивідуально, залежить від використовуваного тандира, температури навколишнього повітря, вітру і звичайно рецепта.
Тандир - це унікальна піч - мангал, в якій можна приготувати найрізноманітнішу їжу: шашлик, запекти цілком баранячу ногу, птицю, рибу, кролика, перепелів, дичину, креветки, запекти овочі, а також спекти коржі, самсу і піцу.
ЩО ТАКЕ тандирні ПЕЧІ І ДЛЯ ЧОГО ВОНИ ПОТРІБНІ? Тандир - (він же тандур, тендір, тонир, танура, тиндирі, дандир, нандир) -гліняний вогнище, кулястого або кувшинообразную виду, що прийшов до нас із Середньої Азії, Кавказу для приготування різних страв методом запікання.
Головною особливістю тандиру є те, що приготування страв відбувається не на вогні, а за рахунок тепловіддачі і інфрачервоного випромінювання внутрішньої поверхні: всередину засипаються дрова чи вугілля, і розпалюються, після прогорання внутрішні стінки тандира розігріваються до температури 250-400 градусів і утримують тепло тривалий час за рахунок потужної теплоізоляції. Таке температурний вплив сприяє швидкому і корисного приготування їжі.
Товсті керамічні стінки, відмінно зберігають температуру. При цьому відбувається рівномірне запікання страви.
До речі, найчастіше, вироби з борошна, такі як самса або матнакаш готуються безпосередньо на стінках тонуються.
Завдяки вогнетривкої глини стінки тандира швидко набирають температуру і довго зберігають тепло. Для приготування кількох страв вам буде досить одного розпалювання.
Якість приготовлених в тандирі страв, закладається вже на етапі створення тандира. Екологічно чисті матеріали, відсутність будь-яких шкідливих інгредієнтів на всіх етапах побудови тандира. Естетичне задоволення доповнює унікальний малюнок на стінках тандира.
Для виробництва тандирі використовують глину, в основному це сорти шамотної або каолінової глини. Крім цього для додання естетичного зовнішнього вигляду, використовуються різні ковані металеві елементи.
Такі елементи не тільки надають виробу завершеного вигляду, але і служать стійкими опорами.
Для швидкого прогорання дров в нижній частині вертикального тандиру передбачено технологічний отвір, так зване піддавали. Після того як вогнище прогорить піддавали закривається спеціальною дверцятами.
Важливо, щоб верхня кришка і дверцята піддувала щільно закривалися для максимального збереження температури всередині.
Тандир - ідеальний варіант для будь-якого гурмана
Для того, щоб зробити правильний вибір східній печі з нею необхідно ближче познайомитися. До її достоїнств можна з упевненістю віднести наступне:
• збереження всіх смакових якостей страв і їх аромату;
• немає необхідності в перевертанні продуктів і використанні маринаду;
• в процесі приготування вся їжа рівномірно прожарюється.
Купуючи тандир потрібно відразу брати до нього і аксесуари. Це може бути, як повний комплект, так і окремі елементи.
Для різних страв знадобляться певні пристосування. Наприклад, для шашлику шампура, піца і самса вимагає решіток, а ось для рульки або качки кращим варіантом буде "Ялинка".
У виготовленні даних елементів використовують спеціальну харчову нержавіючу сталь, абсолютно безпечну для здоров'я. До числа аксесуарів можна віднести чохол, підставку під піч, жароотсекатель і інші.
Ну, а тепер розглянемо більш детально дію тандира. Його робота здійснюється поетапно:
• спочатку здійснюється закладка палива всередині печі (дров або сухих гілок);
• потім знімається кришка і відкривається піддавали для створення необхідної тяги;
• за допомогою паперу і дрібних трісок виробляється розпал;
• у міру згоряння палива додаються його нові порції (за кольором стінок можна буде визначити температуру нагрівання);
• після згорілих дров тандир накривається кришкою і закривається піддавали (для збереження температури);
• в кінцевому підсумку проводиться завантаження пристосування продуктами для їх подальшої термічної обробки.
Східна піч має зручні параметри, не займає багато місця і дуже зручна в переміщенні. Вона відмінно замінює мангал і російську піч. Їжа в ній виходить соковита, апетитна і смачна. Якщо ми вас зацікавили, звертайтеся!
Різні розміри під замовлення, та на любий смак.
Дивіться інші оголошення автора.
viptandyr.com.ua
Тандир 100 літрів ,орнамент Старе Місто-нова ціна -11300(Була 12000)
Працюємо без передоплат. Накладеним відправляєм.Мінімальна вартість від 6500.шт.Есть сітки гриль, набори 4 в1, мангали, коптильні, сковороди з диска борони!Також інивідуальні замовлення.
Так м'ясо на шампурі в тандирі готується 10-15 хвилин, курка 30-40 хвилин, гусак і бараняча нога - 1-1,5 години.
У будь-якому випадку час приготування індивідуально, залежить від використовуваного тандира, температури навколишнього повітря, вітру і звичайно рецепта.
Тандир - це унікальна піч - мангал, в якій можна приготувати найрізноманітнішу їжу: шашлик, запекти цілком баранячу ногу, птицю, рибу, кролика, перепелів, дичину, креветки, запекти овочі, а також спекти коржі, самсу і піцу.
ЩО ТАКЕ тандирні ПЕЧІ І ДЛЯ ЧОГО ВОНИ ПОТРІБНІ? Тандир - (він же тандур, тендір, тонир, танура, тиндирі, дандир, нандир) -гліняний вогнище, кулястого або кувшинообразную виду, що прийшов до нас із Середньої Азії, Кавказу для приготування різних страв методом запікання.
Головною особливістю тандиру є те, що приготування страв відбувається не на вогні, а за рахунок тепловіддачі і інфрачервоного випромінювання внутрішньої поверхні: всередину засипаються дрова чи вугілля, і розпалюються, після прогорання внутрішні стінки тандира розігріваються до температури 250-400 градусів і утримують тепло тривалий час за рахунок потужної теплоізоляції. Таке температурний вплив сприяє швидкому і корисного приготування їжі.
Товсті керамічні стінки, відмінно зберігають температуру. При цьому відбувається рівномірне запікання страви.
До речі, найчастіше, вироби з борошна, такі як самса або матнакаш готуються безпосередньо на стінках тонуються.
Завдяки вогнетривкої глини стінки тандира швидко набирають температуру і довго зберігають тепло. Для приготування кількох страв вам буде досить одного розпалювання.
Якість приготовлених в тандирі страв, закладається вже на етапі створення тандира. Екологічно чисті матеріали, відсутність будь-яких шкідливих інгредієнтів на всіх етапах побудови тандира. Естетичне задоволення доповнює унікальний малюнок на стінках тандира.
Для виробництва тандирі використовують глину, в основному це сорти шамотної або каолінової глини. Крім цього для додання естетичного зовнішнього вигляду, використовуються різні ковані металеві елементи.
Такі елементи не тільки надають виробу завершеного вигляду, але і служать стійкими опорами.
Для швидкого прогорання дров в нижній частині вертикального тандиру передбачено технологічний отвір, так зване піддавали. Після того як вогнище прогорить піддавали закривається спеціальною дверцятами.
Важливо, щоб верхня кришка і дверцята піддувала щільно закривалися для максимального збереження температури всередині.
Тандир - ідеальний варіант для будь-якого гурмана
Для того, щоб зробити правильний вибір східній печі з нею необхідно ближче познайомитися. До її достоїнств можна з упевненістю віднести наступне:
• збереження всіх смакових якостей страв і їх аромату;
• немає необхідності в перевертанні продуктів і використанні маринаду;
• в процесі приготування вся їжа рівномірно прожарюється.
Купуючи тандир потрібно відразу брати до нього і аксесуари. Це може бути, як повний комплект, так і окремі елементи.
Для різних страв знадобляться певні пристосування. Наприклад, для шашлику шампура, піца і самса вимагає решіток, а ось для рульки або качки кращим варіантом буде "Ялинка".
У виготовленні даних елементів використовують спеціальну харчову нержавіючу сталь, абсолютно безпечну для здоров'я. До числа аксесуарів можна віднести чохол, підставку під піч, жароотсекатель і інші.
Ну, а тепер розглянемо більш детально дію тандира. Його робота здійснюється поетапно:
• спочатку здійснюється закладка палива всередині печі (дров або сухих гілок);
• потім знімається кришка і відкривається піддавали для створення необхідної тяги;
• за допомогою паперу і дрібних трісок виробляється розпал;
• у міру згоряння палива додаються його нові порції (за кольором стінок можна буде визначити температуру нагрівання);
• після згорілих дров тандир накривається кришкою і закривається піддавали (для збереження температури);
• в кінцевому підсумку проводиться завантаження пристосування продуктами для їх подальшої термічної обробки.
Східна піч має зручні параметри, не займає багато місця і дуже зручна в переміщенні. Вона відмінно замінює мангал і російську піч. Їжа в ній виходить соковита, апетитна і смачна. Якщо ми вас зацікавили, звертайтеся!
ID: 694119142
Зв’язатися з продавцем
xxx xxx xxx