Повідомлення
  • Укр
  • Рус
Додати оголошення
  1. Головна
  2. Дім і сад
  3. Інші товари для дому
  4. Інші товари для дому - Харківська область
  5. Інші товари для дому - Харків
  6. Інші товари для дому - Холодногірський
Коптильня з гідрозатвором для гарячого копчення 2 мм 460х260х240 мм.
Коптильня з гідрозатвором для гарячого копчення 2 мм 460х260х240 мм.
Коптильня з гідрозатвором для гарячого копчення 2 мм 460х260х240 мм.
Коптильня з гідрозатвором для гарячого копчення 2 мм 460х260х240 мм.
Коптильня з гідрозатвором для гарячого копчення 2 мм 460х260х240 мм.
Коптильня з гідрозатвором для гарячого копчення 2 мм 460х260х240 мм.
Коптильня з гідрозатвором для гарячого копчення 2 мм 460х260х240 мм.
РекламуватиПідняти
  • Бізнес

  • Стан: Нове

  • OLX Доставка

Опис

Коптильня 460х260х240 метал 2 мм
Комплектація - корпус
2 решітки
кришка
піддон

Гідрозатвор робить ємність коптильні герметичною, відводить дим тільки в штуцер.
Кришка «будиночком» відводить краплі конденсату від продуктів, оповиті димом .
Джерело тепла - Відкритий вогонь, Газова плита, Електроплита, Склокерамічна плита, Вугілля.

Всі, хто любить смачно поїсти, не відмовлять собі в задоволенні завести коптильню із сталі . На виїзних святах, пікніках вона не поступається місце барбекю, мангалів. В коптильні можна приготувати рибу, качину грудку, курочку, мисливські та будь-які інші ковбаски, смажити свинину, «поворожити» над морепродуктами, овочами і навіть салом..
ПІДГОТОВКА ТА ПОРЯДОК РОБОТИ
УВАГА: Після покупки, перед першим приготуванням, необхідно коптильню промити гарячою водою і прогріти на джерело вогню протягом 20-25 хвилин.

Зняти кришку з корпуса. На дно корпусу насипати тирсу або тріски, розподіливши їх рівним шаром, з розрахунку 200-250 гр. на 1 годину роботи.
Тирса, дрібні стружки або тріска, очищені від кори, бажано застосовувати листяних порід дерев, крім берези. Рекомендована для коптіння деревина – вільхові, дубові, осикові, від старих яблунь, груш, горіха, кедра, ялівцю, вересу.
Сирі продукти, попередньо засолені (замариновані) і злегка повяленные, розкладаються на гратах. М'ясо бажано трохи проварити.
Кришку надіти на корпус. Зібрана таким чином коптильня з продуктами встановлюється на джерело розігріву. Протягом 5-10 хвилин можливий інтенсивний нагрів основи, після чого його необхідно зменшити: при копченні риби – до середнього рівня, а при копченні сала і м'яса – ще слабшими, щоб не витопити жир.
Час копчення залежить від ваги продуктів, температури, вологості, обсягу порцій, інтенсивності нагріву і може бути для риби 30-60 хвилин, для сала і м'яса 60-120 хвилин.
Після використання, коптильню потрібно очистити жорсткою щіткою, щоб зняти кіптява і забруднення. Потім вимити губкою з мильним розчином, сполоснути теплою водою і витерти насухо рушником. Просушити коптильню в перевернутому вигляді.
Після кожної мийки коптильні, обов'язково змастити внутрішню частину корпусу і кришки рослинним маслом.

460х260х240мм - 1100 грн
В комплекті з чохлом - 1250 грн
500х300х300мм - 1250 грн
В комплекті з чохлом - 1430 грн
ID: 755870168

Зв’язатися з продавцем

User avatar

Яна

на OLX з квітень 2019

Онлайн 13 травня 2024 р.

xxx xxx xxx

Опубліковано 29 травня 2024 р.

Коптильня з гідрозатвором для гарячого копчення 2 мм 460х260х240 мм.

1 100 грн.

Reckless

Про автора

Місцезнаходження

Про компанію

Безкоштовний застосунок на твій телефон