Бізнес
OLX Доставка
Опис
Китайський чай, шу пуер, Старий аромат гір. Регіон походження, Китай, Юньнань, гори ІУ. Ферментований в 2012 році, спресований і запакований в 2019 році.
Зберігався з 2012 року на складах міста Куньмін. В ті роки в горних масивах було зібрано багато чаю.
100 г(млинець) – 210 грн
Серед Шести Великих Чайних Гір чайні плантації гір Іу найбільші за площею та за обсягами виробництва. Чайний район гір Іу, поселення, мають давню історію. Тут з давніх-давен вирощують і виробляють чаю. Але найжвавішим місцем виробництва та центром, через який проходив легендарний чайно-кінський шлях, цей район став лише до кінця династії Цін.
Корисні властивості пуеру:
1. Зміцнює організм в цілому
2. Заспокоює, нормалізує психічний фон
3. Виводить токсини
4. Стимулює роботу кишечника
5. Тонізує і бадьорить
6. Зміцнює імунітет та серцево судинну систему
Рекомендації щодо заварювання чаю:
Заварювати при температурі води 100 градусів °С.
На одну заварку рекомендується 3-10 грам чаю.
Після першої короткої заварки воду бажано злити і залити чай знову.
Час заварювання: міжнародний метод 1-3 хв, традиційний 25,35,45,55,60,70 с .
Кількість заварок : міжнародний метод – 2(на 500-1000 мл), традиційний до 7 проливів(140-220 мл)
Зберігався з 2012 року на складах міста Куньмін. В ті роки в горних масивах було зібрано багато чаю.
100 г(млинець) – 210 грн
Серед Шести Великих Чайних Гір чайні плантації гір Іу найбільші за площею та за обсягами виробництва. Чайний район гір Іу, поселення, мають давню історію. Тут з давніх-давен вирощують і виробляють чаю. Але найжвавішим місцем виробництва та центром, через який проходив легендарний чайно-кінський шлях, цей район став лише до кінця династії Цін.
Корисні властивості пуеру:
1. Зміцнює організм в цілому
2. Заспокоює, нормалізує психічний фон
3. Виводить токсини
4. Стимулює роботу кишечника
5. Тонізує і бадьорить
6. Зміцнює імунітет та серцево судинну систему
Рекомендації щодо заварювання чаю:
Заварювати при температурі води 100 градусів °С.
На одну заварку рекомендується 3-10 грам чаю.
Після першої короткої заварки воду бажано злити і залити чай знову.
Час заварювання: міжнародний метод 1-3 хв, традиційний 25,35,45,55,60,70 с .
Кількість заварок : міжнародний метод – 2(на 500-1000 мл), традиційний до 7 проливів(140-220 мл)
ID: 778579747
Зв’язатися з продавцем
xxx xxx xxx