Бізнес
Опис
Машина STvega HDFS 60 призначена для делікатної нарізки на смужки м'яса, м'ясних продуктів і риби. Обладнання має високу продуктивність, простоту в експлуатації та технічному обслуговуванні, виготовлене з харчової нержавіючої сталі SUS 304. Є можливість
регулювати ширину нарізки. Це обладнання призначене для використання на середніх і великих харчових виробництвах, підприємствах громадського харчування. Машина замінює ручну працю кількох людей і значно підвищує ефективність виробництва.
Принцип роботи:
Продукт укладається на конвеєрну стрічку оператором або надходить за допомогою подавального транспортера. Далі по конвеєрній стрічці продукт прямує в зону нарізки, де потрапляє під дію горизонтально розташованих блоків дискових ножів і нарізається на смужки заданого розміру. Нарізаний продукт падає вниз на вивантажувальну конвеєрну стрічку і по ній подається в ємність для готової продукції або на наступний етап обробки.
Примітка: обладнання призначене для нарізки не жилавого м'яса без кістки,
рекомендована температура м'яса під час нарізання - до 0°.
Переваги обладнання:
- Ріжуче лезо дуже гостре, виготовлене за німецькою технологією, що пройшло спеціальне загартування для забезпечення рівного зрізу зі збереженням структури харчового волокна.
- Захисний кожух забезпечує високий рівень безпеки під час експлуатації обладнання.
- Машина виготовлена з нержавіючої сталі високої якості, відповідає стандартам харчової безпеки, надійна і довговічна у використанні.
- Інтуїтивно зрозуміле і зручне управління за допомогою кнопок на зовнішній панелі.
- Машина вирізняється безперервним режимом роботи для безперебійного виробництва і високою продуктивністю - від 1200 до 2000 кг/год.
Характеристики:
Розміри: 1100х1460х1100 мм
Висота порту подачі: 950 мм
Висота випускного отвору: 750 мм
Висота проходження продукту: 80 мм
Продуктивність: 1200 – 2000 кг/год
Потужність: 1,5 + 1,5 кВт
Напруга: 380 В
Вага: 280 кг
Матеріал: нержавіюча сталь SUS 304
регулювати ширину нарізки. Це обладнання призначене для використання на середніх і великих харчових виробництвах, підприємствах громадського харчування. Машина замінює ручну працю кількох людей і значно підвищує ефективність виробництва.
Принцип роботи:
Продукт укладається на конвеєрну стрічку оператором або надходить за допомогою подавального транспортера. Далі по конвеєрній стрічці продукт прямує в зону нарізки, де потрапляє під дію горизонтально розташованих блоків дискових ножів і нарізається на смужки заданого розміру. Нарізаний продукт падає вниз на вивантажувальну конвеєрну стрічку і по ній подається в ємність для готової продукції або на наступний етап обробки.
Примітка: обладнання призначене для нарізки не жилавого м'яса без кістки,
рекомендована температура м'яса під час нарізання - до 0°.
Переваги обладнання:
- Ріжуче лезо дуже гостре, виготовлене за німецькою технологією, що пройшло спеціальне загартування для забезпечення рівного зрізу зі збереженням структури харчового волокна.
- Захисний кожух забезпечує високий рівень безпеки під час експлуатації обладнання.
- Машина виготовлена з нержавіючої сталі високої якості, відповідає стандартам харчової безпеки, надійна і довговічна у використанні.
- Інтуїтивно зрозуміле і зручне управління за допомогою кнопок на зовнішній панелі.
- Машина вирізняється безперервним режимом роботи для безперебійного виробництва і високою продуктивністю - від 1200 до 2000 кг/год.
Характеристики:
Розміри: 1100х1460х1100 мм
Висота порту подачі: 950 мм
Висота випускного отвору: 750 мм
Висота проходження продукту: 80 мм
Продуктивність: 1200 – 2000 кг/год
Потужність: 1,5 + 1,5 кВт
Напруга: 380 В
Вага: 280 кг
Матеріал: нержавіюча сталь SUS 304
ID: 844250842
Зв’язатися з продавцем
xxx xxx xxx