Повідомлення
  • Укр
  • Рус
Додати оголошення
  1. Головна
  2. Дім і сад
  3. Продукти харчування / напої
  4. Продукти харчування / напої - Івано-Франківська область
  5. Продукти харчування / напої - Івано-Франківськ
Чайний гриб Камбуча
Чайний гриб Камбуча
Чайний гриб Камбуча
РекламуватиПідняти
  • Приватна особа

  • OLX Доставка

Опис

Чайний грибмає назву «Комбуча», з давніх-давен використовується для приготування смачного і корисного, слабо газованого напою. Настій чайного гриба покращує травлення і знижує холестерин, лікує діабет і виразки шлунка, допомагає схуднути і захищає печінку від токсинів. Візьміть 1 л води, додайте до неї 2 чайні ложки заварки (чорного або зеленого чаю) і 5 столових ложок цукру. Чай не варто робити занадто міцним, а цукор потрібно розчинити повністю. Як приготувати цілющий напій комбучу: 1. Перекласти гриб з контейнера у скляну банку , для початку літрову або двух літрову 2. Залити на 1-2 см рідини в якій він знаходиться для кращої закваски. 3. Додати охолоджену солодку заварку з чорного чаю, без домішок. Заварки 1/3 від всієї рідини , цукор на 1 літрову банку 1-2 ст.ложки , цукор додається за своїм смаком . 4.Додати звичайної питної води якщо помістили його в 2 літрову ємкість то води треба наливати 1/3 , бо гриб ще слабенький 5. Накрити серветкою , марлею або рушником , щоб гриб дихав. (кришкою неможна) 6..Через 2-3 дні в теплу пору року можна зняти першу пробу , вже повинна з'явитися різкість , якщо не з'явилась почекайти 1-2 дні , в холодну пору року , гриб кваситься 4-5 дні. 7.Зливаєм готову комбучу через сито або марлю в ємкість , на дні в банці залишаємо гриб і трохи його рідини в якій він жив для кращого наступного бродіння. 8.Через приблизно 1-2 рази можна передати його в більшу ємкість , якщо був у літровій в 2 літрову, якщо в двухлітровій налити більше води. 9. Пам'ятайте що це живий організм і йому треба дихати , тому не наливайте під саме горло води і не закривайте кришкою, не ставте на відкрите сонце , не можна сипати на нього цукровий пісок щоб не спричинити опіки і кидати листя заварки , рідина повинна бути проціджена і охолоджена коли заливаєте гриб 10. Промивати гриб треба коли побачите що на ньому з'явився зайвий слиз , або осад. 11. Гриб може опуститись на дно після транспортування , або після того як залити його водою , але він через 2-3 дні підніметься, дайте йому час , він може прихворіти після стресу . Насолоджуйтесь смачною і корисною Комбучею просто у себе вдома.
ID: 769834551

Зв’язатися з продавцем

Інна

на OLX з квітень 2020

Онлайн 09 травня 2024 р.

xxx xxx xxx

Опубліковано 23 квітня 2024 р.

Чайний гриб Камбуча

100 грн.

Договірна

Користувач

Місцезнаходження

Безкоштовна аплікація на твій телефон