Бізнес
OLX Доставка
Опис
Тайванський червоний чай Жи Юе Тань (Озеро Сонця і Місяця) Ming Shan Ming Zao 75 г
Червоний тайванський чай Жи Юе Тань — це приголомшливий чай сильної ферментації, міцного прожарювання, який подарує атмосферу тепла і затишку. Цей сорт чаю вирощується на прекрасних плантаціях Озера Сонця і Місяця в провінції Жи Юе Тань острова Тайвань (900 м над рівнем моря). При вирощуванні чайних рослин, для виробництва чаю сорту Жи Юе Тань не застосовуються хімічні речовини і воду для поливу застосовують виключно дощову. Збір сировини проводять з весни до кінця літа. Для виробництва цього сорту чаю використовують сировину гібрида ««TTES #18» (Рубін 18). Чай Жи Юе Тань — органічний!
Властивості і дегустація червоного тайванського чаю Жи Юе Тань
Зовнішній вигляд чайної сировини — великі, витягнуті джгутики з темно-бордових листочків.
Аромат сухого чаю — яскравий, пряний, глибокий з нотками ягідної кислинки.
Смак у цього чаю розкривається поступово, спочатку — міцний, спокійний і досить строгий, трохи маслянистий, а при наступних заварюваннях смак змінюється на більш ніжний з фруктово-медовим відтінком.
Колір настою. При заварюванні Жи Юе Тань дає чистий, рубіново-коричневий відтінок.
Жи Юе Тань — приємний, збалансований і в той же час сильний і наполегливий чай, який зачаровує і закохує в себе з першого знайомства. Відмінно зігріває, просвітлює думки і гармонізує. Це прекрасний вибір, для любителів вишуканих напоїв.
Як правильно заварювати червоний тайванський чай Жи Юе Тань?
Основні рекомендації при заварюванні Жи Юе Тань:
- використовувати чайний посуд з пористої глини або порцеляни;
- пропорція сухої заварки — 5-6 гр на 100-120 мл води;
- температура води — 95 ° C;
- заварювати проливами від 10 до 20 секунд, збільшуючи час експозиції на 10-15 секунд;
- витримує 9-10 проливів.
Заваріть піалу ароматного червоного чаю Жи Юе Тань і вперед до здійснення бажань!
Чай Жи Юе Тань (Озеро Сонця і Місяця) упакований виробником в стильну і красиву баночку.
Душевних чаювань!
Червоний тайванський чай Жи Юе Тань — це приголомшливий чай сильної ферментації, міцного прожарювання, який подарує атмосферу тепла і затишку. Цей сорт чаю вирощується на прекрасних плантаціях Озера Сонця і Місяця в провінції Жи Юе Тань острова Тайвань (900 м над рівнем моря). При вирощуванні чайних рослин, для виробництва чаю сорту Жи Юе Тань не застосовуються хімічні речовини і воду для поливу застосовують виключно дощову. Збір сировини проводять з весни до кінця літа. Для виробництва цього сорту чаю використовують сировину гібрида ««TTES #18» (Рубін 18). Чай Жи Юе Тань — органічний!
Властивості і дегустація червоного тайванського чаю Жи Юе Тань
Зовнішній вигляд чайної сировини — великі, витягнуті джгутики з темно-бордових листочків.
Аромат сухого чаю — яскравий, пряний, глибокий з нотками ягідної кислинки.
Смак у цього чаю розкривається поступово, спочатку — міцний, спокійний і досить строгий, трохи маслянистий, а при наступних заварюваннях смак змінюється на більш ніжний з фруктово-медовим відтінком.
Колір настою. При заварюванні Жи Юе Тань дає чистий, рубіново-коричневий відтінок.
Жи Юе Тань — приємний, збалансований і в той же час сильний і наполегливий чай, який зачаровує і закохує в себе з першого знайомства. Відмінно зігріває, просвітлює думки і гармонізує. Це прекрасний вибір, для любителів вишуканих напоїв.
Як правильно заварювати червоний тайванський чай Жи Юе Тань?
Основні рекомендації при заварюванні Жи Юе Тань:
- використовувати чайний посуд з пористої глини або порцеляни;
- пропорція сухої заварки — 5-6 гр на 100-120 мл води;
- температура води — 95 ° C;
- заварювати проливами від 10 до 20 секунд, збільшуючи час експозиції на 10-15 секунд;
- витримує 9-10 проливів.
Заваріть піалу ароматного червоного чаю Жи Юе Тань і вперед до здійснення бажань!
Чай Жи Юе Тань (Озеро Сонця і Місяця) упакований виробником в стильну і красиву баночку.
Душевних чаювань!
ID: 788626265
Зв’язатися з продавцем
xxx xxx xxx